Hirdetés
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaborz1
senior tag
válasz MittuDomain_ #91759 üzenetére
JÉZUSOM
Ez aztán nem semmi.iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
Gaborz1
senior tag
válasz grizlisandor #93557 üzenetére
youtube-ot ajánlom. Az alapján már elegendő tudáshoz lehet jutni.
iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
Gaborz1
senior tag
válasz KisApám #95194 üzenetére
Én is ennyiért rendeltem, de még nem jött meg.
Ahogy egy aug. 14-ei rendelés se.
Ja meg a Gearbesttől 2db sötétben világító MiBand 2 pánt. Majd egy hónapja rendeltem, még fel se adták mert közben kifogyott... Pedig mikor leadtam a rendelést még volt belőle nekik.iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
Gaborz1
senior tag
válasz Timyyy #95214 üzenetére
Én izgulok?
Mindössze az augusztus közepi rendelés kezd picit zavarni.
A szeptemberi rendelés meg azért idegesít mivel volt raktáron és a mai napig nem adták fel(MiBand2 pánt).
De ezeket korábban is így írtam le.
Az Amplifier hogy nem jött meg, azzal semmi bajom. Max annyi, hogy irigykedek a többiekre akik már kézhez kapták.[ Szerkesztve ]
-
Gaborz1
senior tag
Na ideért a Xiaomi Mi WiFi Amplifier. Sikerült is beállítani a Mi Home appal.
Viszont megfogalmazódott bennem egy kérdés, hogy hogyan tudok ennek a hálózatnak egyedi nevet és jelszót adni?iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
Gaborz1
senior tag
Ma ért ide a Banggoodtól a nyeremény 2m-es Blitzwolf kábel. Ahhoz képest, hogy csak szeptember 25-én adták fel elég jó időt jött. Mondjuk október 5-től már az országban volt. Ez volt az a cucc amit a délelőtti képen a tracking mutatott.
Egy bajom van csak a kábellel. Nincs semmilyen USB Type C-s dolgom amihez használni tudnám.
(Itt az ideje új telefont venni )iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
Gaborz1
senior tag
Brelong?
Erről valami teljesen másra is lehet asszociálni.iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
Gaborz1
senior tag
Maze Alpha 6GB-64GB-es modell 100$-ért a Gearbesttől nagy vételnek számít?
-
Gaborz1
senior tag
válasz kinaicuccok #102796 üzenetére
Hatalmas szerencsével.
-
Gaborz1
senior tag
válasz kirkri #105156 üzenetére
Ugyanígy jártam én is a héten. + még volt pofájuk azt is benyögni hogy már egyszer megpróbálták a kézbesítést. Az volt ezzel a probléma hogy egész nap volt itthon valaki, és értesítő se volt sehol. Nagyon vissza kellett fognom magam, hogy valami epés megjegyzéssel nélkül hagyjam ott őket.
-
Gaborz1
senior tag
válasz kirkri #105265 üzenetére
Így vagyok vele én is. Inkább bemegy érte valaki, amikor tud. De az ilyen hazugságoknak nem sok értelme van.
Ja azt nem is mondtam, hogy aznap fél1-kor már jártam a postán és a kedves néni azt mondta, hogy a kézbesítőnél van a csomagom. Zárás előtt bementem és akkor csoda mód a kézbesítő "visszaért". Azt meg csak érdekességképp mondom, hogy a nyomkövetésben az átvétel dátumát még vissza is írták délelőttre. Ez sem túl etikus húzás.iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
Gaborz1
senior tag
válasz musli26 #105755 üzenetére
Én használom augusztus közepe óta. Nálam a noti touchpadjét kellett leváltania, amit szuperül meg is tesz. Páran mondták hogy nem kényelmes hosszú távon a használata, de nálam ez nem jelentkezett. Minőségre hozza a szokásos Xiaomit. Nálam az első elemcsere most december elején volt esedékes benne. Részemről bátran ajánlom, bár azt nem tudom, hogy 15$ környékén mi a felhozatal, mert nekem 7$-ba fájt annó egy spéci akcióban.
-
Gaborz1
senior tag
Olyan órát keresnék, ami kis mérete ellenére nagy számokkal operál és van háttérvilágítása. LED-eset mondjuk. Ha mást is mutat pl hőmérsékletet az nem baj de az idő mérete a lényeges.
Tud valaki ilyet?
Kocsiba kéne mert a verda saját órája beadta a kulcsot.[ Szerkesztve ]
-
Gaborz1
senior tag
Francba hogy lecsúsztam a bőröndről...
-
Gaborz1
senior tag
válasz MittuDomain_ #131525 üzenetére
Én is így jártam.
1-2 óránként ránézek a topikra a munkahelyen, de 2 után már csak itthon fél 6-kor jutott rá időm.iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Csere-Beszámítás! White Gamer PC! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest