-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
válasz huliganboy #48970 üzenetére
Paypal kifinomultabb szupportjától az utóbbi időkben tudnék mesélni. Valahogy fél éve megindultak negatív irányba. Sokkal tovább tart egy claim, a csak országig tartó félkamu tn-re azt mondják megkaptam és mutassak be rendőrségi papírt, hogy mégsem, stb.
Eddig nem volt velük gondom de most valahogy összejött zsinórban több macera is.You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
beg
veterán
válasz Blaise #48975 üzenetére
Kár, hogy egy érettemben sokkal hamarabb megforgatják egy kamera előtt lehúzáskor, mint hogy paypal vagy alipay esetén illetéktelenekhez jut az adatod.
Tehát te egy érettemben is másik kártyát használsz. Egy harmadikat pedig a közértben.
Vagy te is beleszaladtál a saját magad állított csapdába[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
beg
veterán
válasz MenőManó03 #48997 üzenetére
Annak tűnik. Mindenesetre nekem is jön innen egy, múlt héten rendeltem (akkor 12.03 usd volt). Ha megvárod míg megjön az enyém, akkor letesztelem a belső memóriáját, akksi kapacitását és hogy tudja-e a felsorolt dolgokat.
Ha sürgős, akkor szerintem vágj bele, 4135 rendelés 4,8-as értékeléssel, olyan nagy baj nem lehet
Ennél lejebb nem adnám, a többi elég kétpálcás és/vagy funkciószegény (még mappát sem tud kezelni, kicsi akksi stb.)
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
beg
veterán
válasz MenőManó03 #49001 üzenetére
Tévedtem, most hozta a postás, mindjárt összeírom az alapokat
Ez gyors volt
Doboz nincs hozzá, csak készülék, micro usb töltőkábel, retró (nem agyigdugható) füles és kínai nyelv, amit valahogy át kell állítanom még .[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz MenőManó03 #49001 üzenetére
Na.
Meglepően minőségi cucc, nem fröccsöntött műanyag, nem kopogós, gombok nyomáspontja jó. Hála az égnek micro usb-s, az olcsó gagyik mind mini usb-sek.
Belső 4GB memória valós:
Test finished without errors.
You can now delete the test files *.h2w or verify them again.
Writing speed: 3.17 MByte/s
Reading speed: 14.5 MByte/s
H2testw v1.4Ezeket szereti, kipróbáltam:
MP3/WAV/APE/VMA/FLAC
AMV video, 160x128 felbontásban viszi csak LRC kiterjesztésű feliratot automatikusan lejátsza (csak legyen aki elolvassa ekkora felbontáson)
JPG/JPEG/BMP
TXT (utf-8 karakterkódolással)
diktafon működik (WAV)
FM rádió szintén16GB-s kártyát megeszik.
Igazából én csak zenehallgatásra vettem a kocsiba, aux-on megy a rádióra. Szépen szól, akksi is jónak tűnik, de majd a teljes merülés után feltöltöm és akkor kiderül mennyi. Kb. 10 óra lejátszási időt ígér, szerintem meglesz ha nem babrálja sokat az ember és kikapcsolt kijelzővel hallgatja.
Tud playlistet, előadó/album/szín/szag alapján kategorizál, borítóképet kezel. EQ van (pop/rock/jazz stb. + saját állítási lehetőség).
Ennél van drágább, de nekem arra, hogy a kocsiba zörögjön, tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz havri1 #49009 üzenetére
Besz.....
Még magyar is van, most találtam meg. 11 nyelv van benne.
Angol, német,spanyol, magyar, dán stb.Ja, FM rádióról is lehet rögzíteni.
naptár, stopperóra[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz zeon.hu #49034 üzenetére
LG okossal nekem is elsőre ment. Aztán a fatüzelésű célhardverrel összepárosodott ugyan, ki/bekapcs és a mute működik is, de a csatorna le/fel nem, a hang le a fényerőt növeli, a hang fel pedig leveszi a hangot
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz zeon.hu #49038 üzenetére
Én is hagytam a fenébe a többit, mert a régi crt távjának a ki/bekapcsoló gombja ment tönkre, ez meg pont azt tudja. Úgyhogy az a 237 ft bőven megérte.
-
beg
veterán
válasz huliganboy #49146 üzenetére
Azért a biztonság kedvéért (és csakis tudományos célzattal) megnéztem volna, hogy tényleg az ő mérete-e ha felveszi
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz havri1 #49567 üzenetére
Az kérlekszépen a vöröshangya hónaljmirigyéből. Sok lába van, sok hónaljjal, néha egy kis szőr is jut bele, abból lesznek az epres joghurt apró szőröcskéi.
Na? Finom a joghurt?[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz Flexy90 #49746 üzenetére
Én inkább venném a szatunásat. Nem hinném, hogy találsz, de ha igen vagy nem lesz olcsóbb, vagy nem passzol, vagy gagyi.
Ezzel meg támogatod a magyar fröccsöntőipart
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz Beni2360 #49751 üzenetére
Esetleg egy gyors googlizás mielőtt találgatsz?
"Magyarországon a SZATUNA Kft neve a cég által gyártott plexi légterelő által vált ismertté. A társaságot két magánszemély alapította 1990-ben. Az eltelt tizenhárom évben a vállalkozás folyamatosan fejlődött és jelenleg 20 főt foglalkoztat. A legfontosabb termék a már említett akril üvegből készített autó oldalablakba szerelhető légterelő. A légterelő gyártás dinamikusan bővült az elmúlt időszakban, amit az eladások növekedése bizonyít. A legjelentősebb felvevő piac továbbra is a hazai autós társadalom, de az egyre bővülő külföldi eladások is a termék népszerűségéről tanúskodnak. Jelenleg a társaságnak már minden környező országban van állandó importőr partnere. A termék és a technológia folyamatos fejlesztése azt eredményezte, hogy a Szatuna Kft meghatározó gyártóvá vált mind a hazai mind pedig a környező országok légterelő piacán. A vállalkozás sikerét vélhetően az a cégfilozófia alapozta meg, amely a vásárlói igények teljesítését állította be a legfontosabb szempontnak. A társaság döntően műanyagfeldolgozó tevékenységet végez a rendelkezésre álló korszerű, saját fejlesztésű vákumformázó és préslégformázó berendezéseivel. Termékeit a motorkerékpár, a hajó, a hazai repülőgépipar és reklámipar is használja."
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz zsolti72837 #49903 üzenetére
Sinceritytrading nevére keres rá vagy itt vagy az ebay-en.
-
beg
veterán
válasz zeon.hu #50234 üzenetére
Nem tudom mennyi, de piszok halk és jó a levegőszállítása. Ha nem felejtem el, holnap rámérek. Amit ott a leírásban írnak kb. 26 decibel akár valós is lehet.
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz Donki Hóte #50299 üzenetére
-
beg
veterán
válasz musli26 #51282 üzenetére
Nem rossz, főleg az sd és usb lejátszás miatt. Viszont csak 3W. Ha elég a jack AUX in + bluetooth és esetleg combosabb hangzást szeretnél kültéri strapabírással (IP-65), akkor egy kis BlitzWolf BW-F2 típust megnéznék a helyedben. Ugyanúgy 2000mAh akksi, viszont 5W hangszóró és nagyon erősen, szépen szól. 18.99 USD alapból.
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
Ma megjött a bw-f2
Kuponokkal szépen levihető, de teljes áron is bátran ajánlom mindenkinek. Blitzwolf minőség, valós fröccsenés, por és kisebb ütés álló, valós akkukapacitás, méretéhez képest állejtős hangzás és kisebb basszus, a levegőt is megmozgatja teljes hangerőn .[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz musli26 #51601 üzenetére
Nem valószínű. Ennyiért is nagyon jó vétel. Én is az akció előtt vittem le 5-el, annál jobb árért nem fogod megkapni.
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
-
beg
veterán
válasz pietrrr #51713 üzenetére
A transcend Pont a gari miatt. Sorozatszám alapján cseréli a CHS Budaörsön. Semmi más nem kell hozzá, global garancia van rá.
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz pietrrr #51716 üzenetére
A microsd-t elkérték, ellenőrizték az SN-t és kaptam cserét. Papír nem kell. Nem tudom postán is intézik-e, nekem arra volt dolgom.
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz Janos250 #51734 üzenetére
Na pont nem úgy kell
Ez nem műanyag szivacs, hanem melamin. Maga a szivacs a tisztító anyag. Csak vizezni, finoman két tenyér közt kinyomni és dörzsölésre való mint egy finom csiszolópapir. Ahogy fogy a szivacs, úgy lesz tisztább a felület.
-
beg
veterán
Fizetési bizonylatot kérnek, semmilyen eladói fecnire nem adnak.
#51745: amennyire a hipó vagy a klór és egyéb tisztitószerek. Nem nyalogatni kell.
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz Nestor16 #52665 üzenetére
Hardveraprón kívül terméket és szolgáltatást tilos hirdetni. Ez szerepel a PH! alapelvekben is, amit mindenki elfogad a regisztrációnál.
-
beg
veterán
Igen, a lokál (1 lokál/user, tehát az összes lokált nem lehet spamelni) és az álláskereső kimaradt a felsorolásból, de ezt #52666-ben javította a kolléga
[ Szerkesztve ]
-
-
beg
veterán
válasz WestBam #52702 üzenetére
Nyehh E.T. sem talált sima órát, mert ez okos, és a kérdező simát keresett, jelentsen az bármit is
Ez kb. olyan, mintha én sima autót vennék. De milyet? 4 kerekűt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest