Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Exian

    őstag

    válasz bul07 #171143 üzenetére

    Az semmi. Más dolog kicsit, de erről az jutott eszembe, hogy nekem az egyik telószámom egy pizzériájé volt. 7 éve az enyém és mai napig hívnak kaját, pizzát rendelni az emberek :DDD ugyanis azok a pancserok még mindig nem tudták mindenhonnan maradéktalanul eltávolítani a számot. Pl Facebookon fent van millió régi szórólap képe még mindig, amiken ez a szám is szerepel.

    Én a SIM kártyát annak idején boltban, hivatalosan vettem a Vodafone-tól, beszéltem a kifőzdével, kiderült, hogy feltöltős kártya volt, kizárólag hibások/rendelések fogadására használták a számot, de elfelejtették feltölteni, senki sem vette észre és így úszott el a számuk...

    Eleinte naponta 10-20 hívás is volt akár, mert akkor még a papír alapú szórólapokon és a weboldaluk fejlécében is szerepelt másodlagos számként. Onnan leszedetten velük, akkor megcsappant a hibások száma, de a régi Facebookos szórólap/reklámok képei miatt még előfordul, hogy hívnak.

    Odáig jutottam ezzel a dologgal, hogy ha hív valaki és pl pizzát rendelne, akkor már csak annyit mondok, hogy "ahh, ma csak pacalpörköltet főztünk, meg tegnaptól maradt egy kis babgulyás", oszt' lerakom :D

    Amúgy csak másodlagos, harmadlagos számom egy bizonyos dolog miatt, azért tartottam csak meg, mert amúgy extra jó szám, ilyen jellegű könnyen jegyezhető és jól csengő számokat tízezrekért szoktak adni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák