- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
Remélem nem foglalkoznak a PC verzióval és arra koncentrálnak, hogy a konzolos kiadás jó legyen, mert nagyok az elvárások. Teljesen felesleges egy platform-exkluzív játékot más platformokra is erőltetni, mások se nagyon csinálják.
-
mlinus
őstag
-
trufa12
addikt
Hát igen ebben van valami,
ami meg érdekes hogy állítólag manapság pcre fejlesztenek. De hát kitudja mi igaz , jönnek mennek a hírek...
Nekem igazából már mind1. A héten vettem egy alap ps4-et , van pc is . Szóval arra adják ki amire akarják .Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
Csapoati
nagyúr
-
AGE-T
őstag
Első kézből mondhatom, hogy PC-re lényegesen könnyebb kitolni egy játékot. Mint mondjuk egy konzolra ráerőltetni, abból a max teljesítményt kicsikarni, optimalizálni. Nálunk még nem sírt senki, hogy jajj a gyenge PC-re de nehéz optimalizáni bármit is.
For SALE: http://bit.ly/1aepGxI
-
lofagi
addikt
Szeretem az ilyet, hogy annyira szimpatizálunk másokkal!
A Destiny első részét szerintem nagyon sok PC-s szerette volna megkaparintani, s sokan bíznak a 2. rész megjelenésében. Biztos vannak akik így vélekednek, mint te is a PC-s táborban, de ez nem túl szíp.
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
oriic
HÁZIGAZDA
Attól függetlenül hogy igazad van, én azért óvatosan figyelném a Bungie-t, mert túl sok PC-s fejlesztési tapasztaltuk nincs szerintem. Mindössze 6 játékuk jelent meg PC-re (Marathon 2, Mith 1-2, ONI, Halo 1-2), ezekből is a Haloknál az MS segített be nekik. Kíváncsi vagyok hogy mit alakítanak most Destiny 2-vel, remélhetőleg egy rendes PC-s verzióval jelentkeznek majd.
Live-Die-Respawn
-
FefeeX
veterán
A Halo Wars 2 az első komolyabb patchig PC-n egy nagyon rossz, akadós szar volt.
Azóta szerencsére ez megváltozott, és azon kívül, hogy nincs benne az összes multi lehetőség, ami a konzolosban, én sokkal jobban szeretem. A napi küldetésekért mondjuk még sokszor most is XB1-on kell bejelentkeznem...AGE-T: igen, mert PC-re fejlesztés közben nem is ismerik a fejlesztők az optimalizálás fogalmát. Hányszor volt már erre példa? Most hadd ne kezdjek felsorolni, mert akkor mindenkinek oldalakat kéne áttekernie
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
- Ez "némiképp" elfogult és másokat semmibe vevő álláspont Előfordult már a fordítottja is a játéktörténelemben. Pc-re jött ki és utólag készült/készül belőle konzolos port.
- "Teljesen felesleges egy platform-exkluzív játékot más platformokra is erőltetni, mások se nagyon csinálják." Erre azért mondanék pár címet. Pl. Witcher 3 vagy Elite Dangerous (utóbbinál pont a fordítottja történt/történik) -
addikt
Na igen, sajnos a 30 fps eléggé lehangoló egy ilyen fps játéknál, nem bánom ha nem jön pc-re, viszont akkor konzolon is legyen 60 fps, a raid-ek meg a többi még elment az első részénél, de mikor multiztam, hát ott olyan volt a 30 fps mintha kínoznának.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest