- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atok666
őstag
Nem erted. Senki se mondta, hogy nem draga hobbi, de ha annakidejen nem 30000 lett volna a komoly kartyad, hanem mondjuk 100000, es fokent amiatt, mert valaki felvasarolja oket meg 100000-ert is, hogy keressen vele naponta 27 forintot, akkor azert lehet, hogy te is picit borzoltad volna a szemoldokodet - szerintem.
Bar az alapjan amit irsz, valoszinuleg csak csak legyintettel volna egyet, teljesen termeszetesnek veszed a szituaciot es nem zavar, hogy reszben az ehes szomszed banyasz miatt nem lesz kartyad. Valakit meg ez zavar es ennek hangot is ad. Te meg ezt fogadd el. Mindenki mas.Atok
[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
válasz atok666 #80952 üzenetére
Lehet neki hangot adni csak szerintem felesleges, mert semmit nem változtat a dolgokon. Én ha annyira akarnék játszani akkor megvenném, mert kell de szerencsére nem játszom. Csak kicsit unalmas már szinte minden topikban a bányász vs gamer karatéról olvasni.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
Grg
tag
Nem akarnátok egy új topicot nyitni a bányászatnak?
-
koko52
nagyúr
Ráadásul ha vett volna kártyát mondjuk idén bármikor már saját árát szépen ledolgozta volna. És nem hogy drága így a kártya, hanem ingyen van. Én sok ismerőst rábeszéltem és már megköszönték . Egyesek meg csak köpködnek továbbra is, pedig idén még egy 350k-s 3070 kikapar ~180k ft-ot ha ma megveszed. Azaz 170k lesz.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
nullpoint
őstag
kdvsdmnkrvndttrlgsdnhzzszlsmt
-
-
nullpoint
őstag
Amúgy most több ilyen hirdetőt találtam a jófosáson, csak üzenet, csak előreutalás, személyes átvétel nem lehetséges....
-
koko52
nagyúr
válasz nullpoint #80958 üzenetére
Biztos nem kamu! Én már át is utaltam, mert megígérte hogy holnap feladja. Sajnos messze van tőlem ezért csak posta játszik. Ráadásul a személyijét is átküldte + adásvételi, ja és csak a felét kérte előre! Igazi gavallér!
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
koko52
nagyúr
A nap hirdetője: [link]
-
-
-
nullpoint
őstag
Tuti vót neki pákája! Még írtam is a hirdetéshez valami ökörséget, sőt még privátban is jeleztem hogy írtam.
Csak má' öreg a hcl, asse' tudja hányóravan déli tizenkettőkor.
-
koby11h
őstag
Délelőtt regisztrált friss újonc eladna laptopot.
Hirdetés címe: Mátyás Király utca 3
Szándék: Keres[ Szerkesztve ]
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
-
gban
Közösségépítő
Helyi videokártya hirdetés
Karban van tartva, újra zsírozva.Bacsis tanítványa lehet, még jó hogy nem lekvározva vagy mustározva.
Esetleg autószerelő.[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
-
koby11h
őstag
válasz Ciccuka #80977 üzenetére
Aha, kettőt kérek...
Közvetlenül a kereskedőtől, miért én honnan venném, ja, hogy az Emag, Alza, Ipon azok nem kereskedők?
USA-ban 3070 Ti kb. 549-599 USD, az meg jó 60.000-rel több + posta + keresne is rajta...
Ilyenkor kell feltenni magunknak a kérdést: "Hány éves vagy Te herceg?""C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
-
-
Zolás
addikt
Írjunk. Külön. Minden. Szót. Mert. Az. Nagyon. Raj....
Ja, sérülés mentes csomagtartó! Szóval hátulról jó a verda, de a többi irányból már lehet hogy nem!Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest