- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faterkam
addikt
Nem ide tartozik, csak leírom, nem lehet többet vásárolni az Eustock-tól, csak vállalkozóként. Én sajnálom :/
[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Faterkam
addikt
Gyuri milyen lavinát indított el..
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
-
Chaser
legenda
1050 ti 3 ev gyartoi garral 55e ( :
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
koko52
nagyúr
A tek-et azért írhatta, mert sokat olvashatta a hívatlan vendégek ruháján.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Chaser
legenda
-
válasz Chaser #48785 üzenetére
Koszonom!
Az utikoltseg resze az istennek nem akart leesni, pedig a tobbit sikerult dekodolni. Sejtettem, hogy valami ilyesmi, de az "utiba bene van e" az kifogott rajtam."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Popes
őstag
válasz Chaser #48785 üzenetére
hel alita = helló Attila
Bár az eladó sem tudta a saját nevét helyesen leírni. Hacsak nem ezért (de nem hiszem)
Deus ex machina
-
koko52
nagyúr
Csalós utolsó hsz-e elég jó. Mennyi mocsadék van bánátin kívül is...
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
patomi
őstag
válasz Trailblazer #48795 üzenetére
Gondolod jogsija van? Na akkor műszaki sem téma.
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
koko52
nagyúr
Régen fordítva volt. Pl Atilla a hunok fejedelme.
-
koko52
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest