- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KROK640
nagyúr
válasz Trailblazer #105041 üzenetére
Az a baj, hogy olyan sok topicba járok, hogy némelyikbe csak pár naponta van időm benézni
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Alusky
aktív tag
Kár, hogy nem lehet reakcióikonokat rakni a kommentekre, pedig nagyon sok esetben egy röhögő vagy mérges fej elmondana minden véleményt és nem kéne állandóan kommentet írni. De igazából kár is ezen rugózni, mert a lapcsaládon az ilyen ötletek mindig is zsigerből el voltak dobva ülj le hülyegyerek hozzáállással, csak mennek a fejük után... Ha meg megemlíti akárki el van zavarva a fenébe. Pedig hiába az önfejűségük, ezeket a dolgokat ingyenes portálrendszerek is tudják már és baromi furcsa mikor más fórumokról átjövök ide, hogy 10 évet léptem a múltba, főleg most így nagyobb kihagyás után.
[ Szerkesztve ]
Ezt a fórumot használni épp olyan, mint Facebookozni.
-
-
Alusky
aktív tag
Dehogynem, csak azoknak nem tűnik fel akik idekövültek erre a helyre, aki máshol tanyázik nagyobb idősávban azoknak nagyon feltűnő és zavaró. Már kezdenek visszatérni az emlékek miért is hanyagoltam el anno a fórumot, napi szintű használatra már kényelmetlen volt.
[ Szerkesztve ]
Ezt a fórumot használni épp olyan, mint Facebookozni.
-
koby11h
őstag
válasz Alusky #105055 üzenetére
Pedig a világnak az egyik legnagyobb problémája épp ezek a minden szart lájkoló néptömegek. Akik még egy mondatban is képtelenek kifejezni magukat, csak lájkolnak, meg mosolygós smiley meg szomorú smiley...
Felrakom a hírt, hogy elhunyt Gáspár András és kapok rá 10 szomorú arcot és 15 lájkot. Ezt pl. nem tudom értelmezni, de lehet tényleg én vagyok hozzá öreg...
Vagy osztály csoportban a gyereknél. Pedagógus nap, kéne venni valamit a tanároknak, ötletek? 5 mosolygós smiley, 10 like és 1 nézzünk valami bonbont!
Naná, hogy az egyetlen kommentelő volt a kakukktojás, de csak ő vitte előre a beszélgetést... a többi meg fingott egyet a levegőbe.Bocs, ez is egy vélemény
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
cof
veterán
válasz Alusky #105053 üzenetére
Milyen 10? 20.
Mobilon jó egyébként böngészőben:
Legalább az új PH motor lehetett volna már modernebb, nem ilyen 4:3-as képarányú.
125x zoom alap, mert különben nem lehet elolvasni semmit, olyan kicsik a betűk.
Viszont jaj nekem, mikor este egy nem PH-s linkre kattintok, mert megvakít. Félek mindig, mivel csak a PH-n van sötét téma. Mondjuk azt sem értem, hogy miért nem lehet kiválasztani egy alapértelmezett oldalt amire átirányítaná a linkeket betöltés előtt.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
-
koby11h
őstag
-
-
cidalain
veterán
válasz Pikari #105049 üzenetére
Tudom. De nekem már őszre kellett. De kinéztem egyet júniusban, elég szar fotókkal, minimál leírással, rosszul kereshetően. Persze senki nem vitte el, aztán múlt héten lealkudta az árát saját magának, na akkor hívtam fel
Sajnos a nagyon új/ alig használt kiváló állapotú márkás bringák horror áron vannak használtan is. 200k+. 150 körül jellemzően ausztriából behozott 4-8 éves KTM-ek vannak, olyat esélytelen jó áron kifogni. Vagy a hazai sportboltosok. Kevésbé ismert márkákra kell rámenni ez a nyitja: pegazus, kalkhoff, hercules.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
-
Alusky
aktív tag
-
KROK640
nagyúr
válasz Alusky #105055 üzenetére
Ezenklívül napira még három másik fórumra járok. Igen, van amelyiken vannak különféle reakciók is stb, az egyik pl up to date legmodernebb. Ahhoz képest ez őskövület, de engem nem zavar, jó ez így is
Egyrészt 25 éve fórumozok és az első kb 20évben remekül elvoltam reakciók meg egyéb ilyen "újdonságok" nélkül, másrészt ez legalább a szendvicssütőmön is elfut.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz koby11h #105056 üzenetére
Teljesen egyetértek veled.
Pl a halálesetnél a liekolónál sosem tudom eldönteni, hogy az illető halálának örül, vagy nekem köszöni meg, hogy kiírtam?
Kommentet írni meg már luxus.
De ugyanezt látom a nagyon modern fórumoknál is, hogy egy postra jön 8 like, 5 röhögős smile, két UP, egy THANKS, és egyetlen egy valaki tud bármit is böfögni rá.
A másik, hogy (ez Youtubera meg főleg igaz) a leglikeoltabb postok mindig valami 1-2 soros punchline. Azt vettem észre az emberek jelentős százaléka két sornál hosszabbat már nem is olvas el.Az meg, hogy írni kelljen neki? Abszolút nonszensz, már az iskolába se szeretett, meg nem is tud.
-
Alusky
aktív tag
válasz KROK640 #105066 üzenetére
Aki nem akar írni az nem fog utána se, de legalább jelezni sem tudja sehogy, hogy mit akar. Bosszantani is jól lehet a röhögőfejes reakciókkal, mert nem tud rá mit reagálni, nincs válasz gomb, nincs semmi, mint ha kommentben van elküldve.
Telegram is eléggé el volt maradva ezekkel, csak egy éve vezették be, de végül mindenkit utolér, ha nem akar elnéptelenedni. A PH-t is egy neten már kiöregedett réteg tartja el, mert másképp már töredékére zuhant volna a látogatottsága ezzel a szerkezettel.Ezt a fórumot használni épp olyan, mint Facebookozni.
-
koby11h
őstag
válasz Alusky #105064 üzenetére
Nekem is van 25 éve egy Magellán Hydra.
Hátsó felni és külső csere mindkét keréken, meg 3-4 defektenként a belsőt cserélem (közben ragasztom), de a többi része gyári.
Nekem már volt Balaton, Tisza tó, Fertő tó körül, környező hegyeken, de volt pl. Írottkő tetején is. Szét sem lehet verni, imádom. Ha az időjárás és a térdem engedi, akkor bicaj!"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
válasz Alusky #105067 üzenetére
Nem baj, itt normálisan lehet kommunikálni. Amúgy pl. a Redditen sem lehet nagyon smileyzni, mégis megy.
"Aztán ott poshad a garázsban, mert 1Km-re is autóval megyek."
Benzinár rendben?Én egy olyan ronccsal járok, ami rokonnál rohadt vagy 10 évet az udvaron, miután sz@rrá használták. Odaadták, rendberaktam (nem értette az öreg, hogy miért kellett külsőt cserélni ), veterán jellegű cucc. Min. 30 éves. Melóba 1 éve, heti 3 bemenős napon, egy autós bemenés 280Ft 500Ft-os benzinnél, a busz kb. 500...
Meg van egy piaci MTB izé is, ugyanolyan, mint az előzőm volt 1994-ből, csak azt ellopták, ezt meg haver adta egy sörért. Ezen már nincs, ami elromoljon, csak olyan dolgok maradtak (fék, váltó, közép, 2 kerék) ami egy atomháborút is túlélne, ha eddig nem volt bajaMutogatni való hater díszpinty
-
cof
veterán
Jó ez a fórum mert kb. mindenre van topik. Pár kivétel van ahova nem érdemes menni mert kinéznek ha nem a legdrágábbat/legújabbat veszed meg.
Ez a reakció szerintem elég gyerekes dolog. Pl. YT is rejtette a dislikeokat, pff...
Na meg az, hogy szinte mindenen elfut. Nekem pár oldal szétfagy a jó öreg telefonon mert kiakad, nem tölt be, modern optimalizálás, haha. Mondjuk HA is volt a napokban, hogy a főoldali hirdetések kiakasztották.
[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
Az a gond ha valaki logout vagy más oldalt használ és ugye úgy linkel. Majd jól megvakít este, mikor már hozzászoktál a sötéthez.
Meg a beviteli mező is bugos sötét témán mert feketék a betűk a régi szerkesztőben, csak az új szerkesztőben okés.
Sajna az új szerkesztő is kiakasztja a régi mobilom, meg utálatos is amúgy, mert néha nem veszi be, hogy nem akarok már dőlt betűt vagy ilyesmi.... jobb a BB kódok. Vannak még benne bugok de azért használható. Szerencsére PC-n meg tudtam hackelni, hogy a régi szerkeksztőben is fehér legyen a betű Stylebot-tal. PC-n írok inkább, mobilon ha lehet csak olvasok.
[ Szerkesztve ]
-
-
cof
veterán
Írni max. 1-2 mondat de szeretem mikor ropog a billentyűzet. Utálom ezt a virtuálisat, pláne ékezeteket is úgy kell elővarázsolni. Aztán még nem is programozható. Nem tudom ez az újabb Androidokon megoldott-e már alapból.
Sose használtam az app-ot, mert a PH fórum kimondottan jópofa mobilon.
-
-
cof
veterán
Tegyél fel egy külön billentyűzetet, ha alakítani akarod
Azt gondoltam, hogy úgy lehet mert már régen is lehetett. De akkor nem igazán történt pozitív irányú fejlődés ebben sem az elmúlt években Android fronton. Nálam még Android 6 fut, vadászom az új mobilt egyelőre.
-
őstag
Lehet hogy én nézek valamit félre de a logoutot leszámítva mindegyiken van sötét mód Mondjuk igaz hogy oldalanként kell bekapcsolni, de van
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
-
cof
veterán
Elhiszem. De akkora kihívás lenne egy személyre szabhatót összehozni alapból?
Helyette van egy csomó kéretlen app amiket le sem tudsz radírozni.
Most abba nem megyek bele, hogy semmi újdonságot nem tudnak már kitalálni évek óta csak a minél több megapixeles kamerát, de ebből is rádobnak 4-et a biztonság kedvéért. Gondolom még az appokat sem lehet átnevezni legalább a főképernyőn.
[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
Ne is mondd. A mai "modern" fórumoktól kiakadok. Nem csoda, hogy van kis csengő értesítővel. Ha nem reagál valaki egy kommentemre kb soha többé nem találok vissza
A War Thuner hiper modern dobozba kattingatós, rohadtul el nem megyek rajta fórumja csak egy negatív példa, de említhetném a redditet ami számomra egy átláthatatlan káosz, vagy akár az X-et is.
Nekem sokkal jobban bejön az a hagyományos forma amit a PHPBB 2-3as verziói, vagy az IPB 2-3as verziói, (bugokkal tele de akár IPB4) adnak, de akár a PH is. Amúgyis bár értesítő nem jön ha valaki likeol (mivel nem is tud), válaszol a kommentemre, de oldalt az utolsó 20 topicot úgy látom, hogy mellette akár 30 kedvencem is lehet, tehát 50 topicot simán tudok ellenőrzés alatt tartani Ez sokkal átláthatóbb mint bármelyik mai modern fórum.
Az alogritmus vezérelte "feed"-ek, meg még rosszabbak.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
Jajj, szegény Telegrammot ne is említsd, amilyen ígéretesen indult, nálam annyira bukás lett.
Videót pl nem tudok megnézni ha X méretnél nagyobb, mert "media is too big watch on telegram" hibaüzenettel megnyit egy új ablakot, amiben ugyanez van, rákattintva megint, és így mehetünk a végtelenségig, a videó az nem lesz megtekintve, de a komment szekciója sem. Ami videó megjelenik abban sem lehet tekerni, szóval ilyen legalja tiktok stílus.
Képeknél sem jobb a helyzet, bélyeg méretű képeket láthatunk, amire rákattintva kemény 320×200-as képek jönnek elő, ami még a telómon is gáz 2023-ban, nemhogy egy 1080P-s 24"-os monitoron 2023-ban.
Szóval nálam végül leszerepelt.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
Bár nyilván mindenki máshogy talált az oldalra (én mondjuk pont HA-val meg PHval), de nem is értem miért nem PHval nyomják sokan, mikor végülis PH az oldal.
Persze a linekkből látom, hogy van aki mobil arena, IT café, gamepod, logout stb linkeken él, azokkal a kinézetekkel, magam is kipróbáltam őket, de szerintem kinézetre a PH-s a legvállalhatóbb. És most ahhoz van sötét mód is.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
Nem csak azért mert van mindenre is topic szerintem. Hanem azért mert hat egyenként is közepes látogatottságú site összevont fórumja.
Ezáltal a hat oldal fórumozói összefésülve kerülnek a fórumra és így pörög. Ha a hat oldalnak külön lenne fórumja, szerintem sokkal gyérebb lenne a forgalom, megkockáztatom, hogy a hat oldal összeadva nem hozna fele ekkora fórumot sem, külön-külön. Mert ha egy fórumon nincs post, az öngerjesztő folyamat, akkor még úgy sincs post. Ismerem jól ezt jelensége, 2003 óta vagyok fórum üzemeltetésben (összesen 10+ fórumhoz volt közöm minimum moderátori szinten). A 2010-es évek második felében lett nagy szokás, hogy több kis fórum egyesül, a jobb forgalom érdekében. Pl nálunk is, négy fórum van egybe gyúrva, így generálódik egy napi szinten értelmezhető komment mennyiség. De jöhetnék a GSF-el, ami a PCW fórumjával egyesülve hoz elfogadható számokat, miközben külön-külön a két fórum már kihalt volna.
Egyetlen magyar fórumot tudok, ami nem egyesült semmivel az elmúlt 20 év során és szépen pörög (V8cars), de az meg annyira réteg fórum, hogy nincs is más annak aki ebben a témában érdekelt, cserébe forrón van tartva, de ott is jelentősen csökkent a forgalom az elmúlt 10 évben. Sajnos a facebook csoportok sok mindent átvettek a "kényelem" miatt, holott a topic szintű megbeszélésekre jóval katyvaszabb.Ami pedig a kifagyást illeti, az a reklámok miatt van elsősorban, mert ez a fórum még a szendvics sütőmön is elfutna amúgy.
Szerk : és csakis a régi szerkesztőt használom, nekem ezek a wysiwyg csoda szerkesztők nem jönnek be, jobb szeretem BB kódolni a cuccot.
[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
és #105076 hcl :
Mobilról én sem szeretek írni, tiszta szenvedés, ráadásul gyakran a mondat befejeztével "átjavítja" arra amit szerinte írni akartam. így születtek fura postok már.
Van itt egy arc a fórumon aki büszke rá, hogy 100%-ban mobilról van. Ékezetei nincsennek (ezt büszkén hirdeti az aláírásában), és kb két hetente egyszer postol 2 sort, pedig mindennap fent van. Drága mobilra futja, de 50K nincs egy fórumozásra, sőt FHD játékra (2-3 éves címek) alkalmas gépre már nem, helyette lenézően nyilatkozik a C2D-s konfigjáról 2023-ban). Nem filmezik, nem játszik, mert "csakamobil".
De tudom milyen ez, tavaly hónapokig Ausztriából csak mobillal tudtam fent lenni, semmihez nem volt kedvem hozzászólni, hiába olvastam pár topicot, voltak gondolataim, inkább megtartottam magamnak, mert túl körülményes lett volna leírni.
Az itt a baj, az emberek mobilra (meg laptopra) nevelésében, hogy a kényelmetlen gépelés miatt nincs kedve hozzászólni az embernek a topichoz, így pedig meg nem született hozzászólás lesz ez, ami csökkenti a fórum forgalmát. (meg nem született hozzászólásra ugye sem válasszal, sem semmivel nem lehet reagálni)Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
válasz KROK640 #105088 üzenetére
Az a baj, hogy a macerás gépelés miatt ha meg ír valaki, akkor vagy nem ír értelmesen, vagy sokkal rövidebben...
Amúgy nem is azt mondom, hogy mindenki legyen számítógépről, csak valahogy a franc tudja, ha nem muszáj, akkor tényleg nem szenved az ember telefonnal, vagy ha muszáj telefonnal, és van lehetőség, akkor van OTG-m, rádugok billentyűzet. (Előző melóhelyen írtam Logout bejegyzést céges billentyűzeten, mielőtt kitaláltuk, hogy a céges telepítőről lehet netezni virtuális gépen )Mit értesz amúgy modern fórum alatt...?
@cof : "Elhiszem. De akkora kihívás lenne egy személyre szabhatót összehozni alapból?"
Tkp. mi hiányzik neked?Mutogatni való hater díszpinty
-
envagyok
veterán
Hát nem tudom.
Nekem halálom, amikor sok retardált ontja a röhögős, stb smiley-t.
Fb adásvételire is felrakok egy eladó processzort, jön 30 nevetős, meg ámulós vigyor, max 1 ember meg beböfögi, hogy mit akarsz eladni 1000 éves szart.
Miközben egyik se komoly érdeklődő, ők nem keresik az adott cuccot, csak okoskodnak bele mindenki hirdetésébe.
És hogy soknak tartják?
Kit érdekel, linkeljen pár valós hirdetést megbízható embertől olcsóbban, akkor van hitele a böfögésének.
De azt nem tud, meg furamód a sok röhögős smiley ellenére elmegy a cucc a hirdetett áron.
De ha drága is valami, én például lapozok, nem kell önkéntes felkent megmondóemberként kommentelni smiley-izni más hirdetését, miközben eszem ágában sincs olyan terméket venni.
De ha olyat keresek, akkor se.
Aztán ha rájuk szólok, hogy mi olyan vicces, akkor jön a hőbörgés, hogy hát szólásszabadság van. Én meg azt mondom üzletrontás.
Van hogy az Aldiban mondjuk 800ft a kiló paprika, a Tescoban meg 500ft.
Akkor kezdjek el kiabálni az Aldiban, hogy drágák vagytok, tescóban majd fele az ára meg ragasszak röhögős smiley-kat a bolt ajtajára, meg a paprikás árcimkére?
Mert ez ugyanaz az online térben is, mint a valóságban.
Csak ahhoz már lusták, mert fel kell kelni a fotelből, meg attól már fosnak, mert ott fel kell vállalni tetteik következményét.Azon viszont én szoktam röhögni nagyokat, mikor ezek a csicskák megvesznek valamit az általuk áhított áron, aztán megy az eladó savazása, meg az egymásra köpködés marketplace-en, hogy hát átvágtál mert ez rossz, az rossz.
Olcsó húsnak híg a leve, ez van.
Jóbaráttól van esély olcsón jó cuccot venni, online térben ezek mind átverések, nagyon ritkán előfordul, hogy valaki nem tudja mit ér a motyója, és aláárazza, de ott most az a divat, hogy az éhező tömeg, akik felbőszülnek hogy lemaradtak, ontják a kommenteket, hogy nehogymá' odaadd annyiért, sokkal többet ér, pofátlanabbja rá is ígér.
Újabban már hardveraprón is előfordul már ez, nem egyszer volt velem olyan, hogy hirdetésre jelentkezés, egyezség megkötése, utalás után egyszer csak visszajött a pénz, hogy bocsi, más többet ígért.
És az ilyen erős gerincű eladókat még értékelni se lehet, hisz anyagi kàr nem ért -
cidalain
veterán
válasz Alusky #105064 üzenetére
Az előző bringám 8 évig ált a pincében, már akkor kellett volna rákölteni tavasszal elővettem, de eséytelen kis pénzből rendbetenni, komplett hajtás cserével kéne kezdeni... (olyan 50k anyag, plusz munkadíjjal számoltam, akkor döntöttem hogy inkább egy jó állapotú használt lesz. És akkor 28-asra váltok, trekkingre full felszereléssel, lámpával, sárvédővel, csomagtartóval, mert a régi 26-os MTB inkább terepre, de ott nemigen használnám már)
Eddig a gyereket lábbal hajtós rollerrel kísértem, de tavasz óta 20-as, váltós bringája lett, azt már nem tudom lekövetni rollerrel, kellett nekem is bringa. Nyáron 1000 fokba nem mentünk, de most ősszel lesz majd rá igény...>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
válasz envagyok #105090 üzenetére
Örülj neki, ha sok a reakció, meg beszólogatás. Annál több embernek fogja feldobni az algoritmus És röhögni rajta. Pont azért nem kell komolyan venni, mert semmi súlya.
@cidalain : Bringán azért sok mindent meg lehet oldani az embernek magának is. Én ez a mostani roncsot megkérdeztem egy szervizben, hogy a hajtóművet mennyiért? Ja, ékes hajtóművet ők nem. Megoldottam
Mondjuk az az egy dolog volt szétbarmolva rajta.[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Trailblazer
veterán
válasz envagyok #105090 üzenetére
Teljesen egyetértek. Nálam pl. fb-on a röhögős emojisok tiltódnak. Persze csak akkor, ha nem eleve viccesnek szántam a hozzászólást, amire érkeznek a reakciók...
Mindenesetre a like-on kívül nagy hiba volt a többi emoji-t bevezetni.
[ Szerkesztve ]
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
Alusky
aktív tag
Nem csak a minimálbéresek léteznek, én ki tudom fizetni akkor is ha 1500 lesz literje.
#105085 KROK640
A telefonos meg a PC-s verzió között nagy a különbség, a telefonos szokása összetömöríteni mindent, PC-ről fHD-ra szokta csak méretezni a képeket és a videókat is csak 720-ra.
Én akkor hagytam ott végleg amikor a harmadik feles kliensekkel sem működött tovább a letiltás funkció mert a fejlesztők core szinten tiltották a lehetőséget, ami nevetséges, hogy csoportokban, csatornákon mindenképp néznem kell olyanok kommentjeit akiket nem kedvelek. Ment is a darálóba rövid időn belül az egész, minden ismerősömmel együtt. Akinek fontos voltam felkeresett Facebookon, akinek nem azokkal meg úgysincs értelme hosszútávon beszélni.Ezt a fórumot használni épp olyan, mint Facebookozni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest