- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
GodGamer5
addikt
Rászolgált a játék... [link]
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
Bazsi1987
őstag
Én megvártam a next -gen patchet direkt, minden percét élveztem imádtam brutálisan jól kidolgozott világ story jogosan megérdemli a játék ezt az eladási számot!!
-
Szakiii
addikt
válasz CriticalHit #7 üzenetére
jogos.
-
3L1T3
addikt
A teljes iparra igaz, hogy minden sokkal hamarabb jelenik meg mint hogy kész lenne. Ez egyrészt befektetői hiba, másrészt túl komplexek lettek a játékok.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Piszmaty76
aktív tag
Leginkább azoknak köszönhető ez a "hírnév", akik kenyérpirítón ill. hajszárítón próbálták meg játszani. Ez nem egy farming szimulátor, ez a játék gamer-ebb számítógépre lett eredetileg megálmodva. Esetleg next gen konzolokra. Az pedig, hogy hülyére kellett butítaniuk a többség siránkozására, persze hogy bugokak, glitch-eket stb. eregményezhet. Ettől még egy fantasztikus egyedi játék minimális problémával, ha hozzá méltó vason futhat butítás nélkül.
Thermaltake Overseer RX-1, Seasonic Prime 750W Titanium, ASUS C8H X570 wifi, R9 5900X, Thermalright Peerless Assassin SE, G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z RGB, Sapphire 7900XTX Nitro+, Samsung 960 pro NVME gen3. 256GB/Kingston KC3000 NVME gen4. 2TB, LG QNED863QA 55" (HDMI 2.1)
-
Fitzgerald
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest