- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Házimozi belépő szinten
- Akciókamerák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #3 üzenetére
úgy tudom, hogy évente 3-4szer lehet adni vért... megérzi a szervezet azt a kb. 4deci hiányt és kell ennyi idő az újratermelődéshez... mellékesen szervezettől is függ az egész: én speciel anno véradás után beburkoltam pár főtt virslit, felmartam az ajándék sört és 10perc múlva már a kocsmában dartsoztunk... (pedig hülye fejjel nem is ettem véradás előtt, pedig kötelező) más pedig le van ütve utána és alig bír mozogni... máshogy reagálnak a szervezetek és úgy tudom, hogy 3-4 hónap után biztonságos újra adni...
ha A+ vérre lenne szükség, szívesen adnék... csak ez az egyik leggyakoribb
ui: 56 nap?
miért emlékeztem többre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Keresünk dokkolókat
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest