- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple notebookok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SONY LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
idegen lény
őstag
válasz secretgarden #99 üzenetére
Erről van szó. Ennyiért meg nem érdemes kockáztatni a sérülést. Ennek maximum K-s prociknál lehet értelme. Vagy ha már elöregedett a paszta. De azt meg honnan lehet tudni?
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
Chaser
legenda
arról van szó, hogy nálad jobban sikerült a pasztázás mint legtöbb esetben
de mondjuk ha már így publikáltad, érdemes lesz egy év múlva is megnézni, aztán majd két év múlva_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz secretgarden #104 üzenetére
jah, ha találsz rá madarat, én felnyomnám valamidbe ha olyat próbálnál nekem eladni és azt nagyon nem szeretnéd sztem
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
secretgarden
aktív tag
LOL :-) Processzorok nagyon jol tartjak az arukat. Meg az AMD-k is. (Par hete updateltem a masik PC-nket AMD FX-4100-rol FX-8350-re. A 8350 ujjonan £120-£130 korul megy. Hasznaltan meg £90-£100 korul... Epp ezert nagyon orultem, hogy sikerult egy hasznaltat kifognom "csak" £86-ert :-))
-
secretgarden
aktív tag
(Amugy elmult 6-8 evben hasznalt alkatreszek/szamitogepek sokszor/tobbnyire meglepoen jo allapotuak es meglepoen sokaig huzzak meg. Van peldaul egy oreg Asus EEE netbookunk, amit hasznaltan vettunk meg valamikor 2010-ben. Egymagos procijaval nem egy erogep, de internet radiozasara van csak hasznalva, arra tokeletesen eleg. Szoval hetkoznap megy 3-4 orat, hetvegen 8-10 orat, amikor meg nem megy, akkor is csak Sleep modva van rakva, mert orokkevalosag mire elindul. Egyedul havonta egyszer, Windows update miatt van ujrainditva, es iden szerintem meg nem volt kikapcsolva. Es ezt birja mar 5.5 eve, es elotte is mar hasznalt volt... Es ez a nagyon-olcso-nagyon-beleposzint kategoria. Probaltam talalni erveket, hogy miert is kene lecserlenunk, de nem talaltam, elromlani meg csak nem akar az istenadta :-) Ugyanigy van egy multifunkcios HP tintasugaras nyomtato/fenymasolo/szkenner, 2006-os, iden lesz tiz eves, es meg mindig tokeletesen megy, hihetetlen.)
-
Chaser
legenda
válasz secretgarden #107 üzenetére
ez annyira kevés statisztikához hogy pfffffffffff
van itt nálam egy gép, 400k-s, business class, már volt benne alaplap cserélve
úgy néz ki megint lesz....
ki kell fogni kat. itt már minden nagyon rég
van egy 15 éves ibm-em, náluk még standard volt a 10 éves életkor legalább, annak már nagyon vége van bármilyen kategóriáról van szó
gari lejár utána minden nap ajándék
nyilván magában cpu mint alkatrész rendben van, alatta levő alaplap már nem feltétlen és anélkül nem sokat ér egy cpuszerk: jahm..egy éves gépről van szó nem belépőszint, business class
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
secretgarden
aktív tag
Van benne valami. Nalunk a cegnel kb. 60 business kategorias Dell laptop van hasznalatban. A touch padja minden masodiknak csapnivalo, es a maradeknak az erzekenysege/konzisztensege sem éri el a £150-es 11.6"-os "legalja" HP laptopomet. De legalabb mas baj nincs veluk (leszamitva kettot amit meg garancia alatt visszakuldtunk mert folyamatosan tulmelegedtek valamiert), miota mindegyik SSD-s. Korabban, amikor meg HDD-s verziok voltak hasznalva, minden evben volt 5-6 bedoglott vinyos laptop (a 60-bol, azaz evi 10% elromlott, es ezek £900-£1800 laptopok...).
-
Goldberg03
tag
+1
-
intelMMX
senior tag
Ez egy very primitív célgép
Jó nekem a 3240...A Hyper103al
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés