Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Való igaz ez is túl van árazva.gyakorlatilag egy alap ház,olyan mint bármelyik a piacon,csak azok sokkal olcsóbbak
duree54
-
Quan-Chi
őstag
válasz dangerzone #49 üzenetére
a CM 590 sehol nincs porszűrő csak elől ! pedig az drágább ház ... ráadásul még az a sűrű szövésű lemez sincs hozzá amit a táp alá kell tenni hogy a darabos szemetet felfogja , mondjuk vigasz hogy az 590 egy jóval régebbi kiadású ház !
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
kukorizz
csendes tag
Nem rossz! diszkrét kis ház de én maradok a cm690-nél^^
nekem 1 évig volt a talajon soha semmi gond nem volt a táppal, most az asztalon van a gépem és most meg végkép nincs vele gond csak oda kell figyelni ennyi^^
[ Szerkesztve ]
Hogy kerülnek a "fűre lépni tilos" táblák a gyep közepére?
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
válasz hejesírásó #45 üzenetére
Veszel a teszkóba egy ezer forintos matt fekete akril festéket és átfújod.
Szerintem jó ház, de az alsó tápon kívül nem sok extra eltérés van, ezért tényleg kissé magas az ára, tényleg olyan 12ezret megérne. Na jó ha plexis lenne akkor lehetne 17kiló.
Porszűrőt meg meg lehet oldani az alsó tápnál egy régi textil pórszívóhoz való szűrővel esetleg porzsákkal. Csak méretre kell vágni. (persze nem használtra gondolok. )
Szerk.: Visszaolvasva a szúnyogháló is jó ötlet.
[ Szerkesztve ]
-
aero.
veterán
határozottan tetszik ez a ház, csicsától mentes, egyszerű, elegáns az előlapja.
jó az is, hogy a cm690 belsejét örökölte, így elég jó a kábel managament.
lefesteném feketére, aztán had szóljon -
proci985
MODERÁTOR
én minőségi téli (tehát vastag, de még nem kötött meg levegőzik) női harisnyát használtam porszűrni. nőkkel egy háztartásban élőknek ingyen beszerezhető
egyébként párszáz forintért lehet kapni mosható rendes vastagságú szűrőt is. én az alsót cserélném, a CM690 szűrője sokat nem ér.
az ára húzós, de erről nem csak a CM tehet. persze, volt 14.5k a 690es (annyiért nobrainer volt), de ott éppen 160as huf/usd váltás volt. annyiért remek vásár volt, de itt a múltidőn van a hangsúly: 20kért már meggondolandó. 15kért az ember elnéz olyan dolgokat, mint 20pines hosszabbító (1-1.5k), extra porszűrők (5-6db, felülről beesik a por egyébként, gyárik is cserélendők), +1-2 venti, szürke belső, bedughatatlan PWR led (asus p5k pl), gyagyi álalu csík, cseppes festés, vékony (és hajlékony) oldallapok, és porszedő festés, de 20kért már kevésbé. ja meg hangos is, a ventik pedig cserélendőek. ha ezt így mind összeszámolja az ember azért eléggé sok pénz és utánnajárás mire tényleg remek házikó lesz belőle.
visszatérve erre: 17kért drága. az az előlapi aluutánzat meg valami extrém ocsmány.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Abri
senior tag
faja kis ház naon én is ezt használok egy hete
Up nekije
-
Sareth
senior tag
Ha most vennék akkor ezt választanám, bár én elfogult CM párti vagyok.
Előnye (többek között) az általam is használt Elite 335-el szemben hogy ebből legalább nem spórolták ki a ventiket -
proci985
MODERÁTOR
a vinyók oldalablaka helyett a "videokártya oldalsó légvezető alagútját" értem (hülyén hangzik, de ez tényleg van a sima Cosmosban és még működik is). kifutottam a szerkből.
tanulság: egyszerre nem érdemes 3 nyelven 4 felé írni, mert nem megy.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Quan-Chi
őstag
én most 2 féle CM690-el is szemezek! az Nvidia Edition -al és a pure window kivitellel
nyáron lehet hogy kiszedem a gépem és lefújom az 590-es belsejét kékre vagy feketére! meg veszek 3-4000ért egy gyári plexis centurion oldallapot valamit modolni kell mostmárkajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
tomi4506
csendes tag
Helló
Ismeri valaki a Thermaltake tápokat?Pl:Thermaltake Toughpower QFan W0203 750W
vagy
Thermaltake Toughpower XT W0229 750WEgy ilyen házba melyik illene? Vagy inkább más gyártó tápjait válasszam?
Köszi -
Juhiii
csendes tag
A ház elején található eSATA kivezetés kábelját hova kell dugni?
Én egy GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H ATX-es lapot tervezek a házba rakni, de azon pont nincs eSATA kivezetés.
A GA-MA785GMT-UD2H tipusún viszont van a hátlapon, de az meg mATX-es.Esetleg az alaplap egyik normál SATA csatlakozójára? Vagyis ezzel a házzal lényegtelen, hogy az alaplapnak van-e hátlapi eSATA kimenete?
[ Szerkesztve ]
-
balu72
tag
Egyszerű de jó!Nekem tetszik.
"balu72 felhasználónak 263 pozitív és 0 negativ értékelése van a régi "ph megbízhatóság" fórumon!"
-
Juhiii
csendes tag
Megvan a kis házikóm. Két napja gyönyörködök benne. Szerintem jól választottam.
Lenne egy kérdésem, a ház ventilátorainak fordulatszámát lehet valahol állítani?
-
leonel
aktív tag
Gladiator tulajdonost kérnék, hogy mérje le - mekkora vga fér még el bele?
Köszi
www.wrcauto.hu - autóalkatrészek legolcsóbban
-
bigga
aktív tag
Jó kis házikó ez, hamarosan lesz egy ilyen...
" You know what capitalism is? Getting f*cked! "
-
Scorpion
tag
Sziasztok!
Egy Ati 5850-es belefér?
-
tomcsi23
veterán
Üdv!
Gyors kérdés: tápot ventivel lefele vagy fordítva kell berakni? Mindkét verzió támogatott luk téren, és a neten is mindkettőről látni képeket.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Milus
csendes tag
Sziasztok. Egy furcsa dologra hívnám fel a figyelmet ezzel a házzal kapcsolatban. Nekem is ilyen van és azt tapasztaltam, mikor megvettem és beletettem egy radeon 6850-es karit, hogy van egy kiálló vasdarab a gépház hátulján a videokártya kivezetésénél és emiatt nem lehet beledugni a hdmi kábelt, ami rettenetesen idegesítő.
Itt egy kép a jelenségről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest