Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A hagyományos tápcsatlakozónál marad az új Arc VGA-család
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szupercsendes táp Seasonic és Noctua együttműködésben
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
rs 232?
mihez kell manapság?piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
SunMount3r
nagyúr
Hmm... Valahogy úgy vagyok vele, hogy azért 23K-ért már csak kapok egy pöpec alaplapot és az újabb 23K-ért meg egy rendes (akár mATX) házat, és akkor marad is 20K egy rendes tápra is, úgy, hogy még kompromisszummentesebb és nagyobb tudású legyen (pl.Wi-Fi).
Akkor mi nem látok ebben, ami miatt ez megérné?
-
hajbel
addikt
válasz SunMount3r #2 üzenetére
A mérete. Én is gondolkodtam egy ilyen rendszeren, végül a kompromisszumok és az ár miatt elvetettem az öteletet és egy viszonylag kompakt Meshify C-be építettem. Nem jött volna rosszul a kis méret. Akinek ez annyira fontos, építhet/vehet ilyen rendszert, blower style vga-val, vagy htpc-nek.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
Solten
őstag
Jo draga, ha az ember szetnez a piacon, kb fele ennyibol kijon coffee-s alaplappal meg 2l alatti hazikoval. A haz meg hasonlo a kinai webshopokban vasarolhatokhoz £14-ert. Akar egy NUC olcsobb is ertelmesebb megoldas szvsz.
[ Szerkesztve ]
Saor Alba
-
MineFox54
őstag
Pl. RFID readerek között vannak olyanok pl ami RS485, RS232 és kész.
(én pont egy hete vettem egy miniPC-t, RS232-vel, egy reader mellé.)[ Szerkesztve ]
-
Patice
nagyúr
Jó még pl. házautomatizáláshoz, vezérléshez. Gondolok itt olyan házimozi szobára, ahol külön helyiségben vannak az elektronikák és az egészet tabletről nyomkodják, vagy ahol "gépszoba" van nagyobb switcheknek, kamerarendszernek, szervereknek, különböző elektronikáknak. A házban máshol nem látsz semmit és minden telefonról, vagy tabletről vezérelhető. Na egy ilyen vezérléshez jól jön az rs232.
Eladó: Intel NUC J5005, Xbox 360, Daewoo Matiz, Lenovo dokkoló
-
rii
nagyúr
köszönöm!
őszintén szólva örülök, hogy még él és virul a jó öreg rs-232 .-)))))
mi csak cincogót használtunk rajta ... mikor még az egerek golyósak voltak ...piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Gamer Config: Ryzen 9 7950X3D, 32 GB DDR5, 7900 XTX 24GB, 3TB SSD+ 2TB HDD
- Új, garanciális AMD Gamer Config: Ryzen 5 7600X, 32 GB DDR5, RTX 4070 Super 12GB, 1TB SSD
- ASRock X670E Taichi Carrara + AMD Ryzen 7 7800X3D
- Amd itx félkonfig
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 32GB DDR4 / 120+480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest