Új hozzászólás Aktív témák
-
Waterman
aktív tag
-
Waterman
aktív tag
Ismeri valaki ezt a hűtőt?Talán épp befér a brutálfordulatu gyári helyére.Szimpi lenne,rézből van,a ventije könnyen cserélhető,2250- Ft-ért láttam üzletben.A link alatt vannak adatok,nézegessétek meg.
Bővebben: link -
Waterman
aktív tag
válasz rémlátó #1364 üzenetére
(#1275) hsz.-emben van link.Nézd meg.Én ezt fogom föltenni ha tönkremegy a gyári venti(már meg is vásároltam egyet).Talán az egyik sarkából esetleg picit lekell vágni.Azért tetszik mert könnyen cserélhető a ventillátor rajta.Hűtésiteljesítménye jó lehet,teljesen rézből van.Ami még lényeges,a magassága megegyezik a gyári hűtőével.(SLI-re gondolva)
-
Waterman
aktív tag
válasz rémlátó #1373 üzenetére
Azt írtad SLI-s rendszert akarsz majd.Ehhez ne térj el a 14mm-es magasságtól.(Illetve most eltérhetsz,de amikor megveszed a második VGA kártyád vissza kell térned)
Neten lehet olvasni,hogy az ennél magasabb venti bezavar(gyakorlatilag nemtudod betenni)a második monitorvezérlőkártyánál. -
Waterman
aktív tag
válasz Szten Márs #1376 üzenetére
Lehet,hogy nem így van,de bennem valahogy ez maradt meg a netes kutakodásomból ezügyben.
-
Waterman
aktív tag
-
Waterman
aktív tag
válasz DoubleD #1453 üzenetére
Csak ugy általánosságokban.3 Asus alaplapunk van(A7V600,A7V880,A8NSLI)Mindegyiknek a BIOS-ában van Q-Fan,kettőnél használjuk és működik is,az A7V880-nál nem használjuk.
A8NSLI-s lapon azt hiszem a 3. BIOS van fönn(1010-002),mindegyikkel működött a Q-Fan.Semmi trükköt nemcsináltunk,beállítottuk és műxik.
A CPU és a CHA1 venticsatira hat,a manualban is és a valóságban is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI MPG B550I GAMING EDGE WIFI Alaplap
- Beszámítás! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
- Gigabyte Aorus B550i Pro AX AM4 ITX alaplap - ELKELT!
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest