Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cinemazealot

    addikt

    Sziasztok!

    2018 októberében vettem egy Mi Band 2-t, amit pár nappal ezelőttig nem csomagoltam ki, mert anno ajándékba szántam, aztán az aktualitását vesztette, végül most ismét aktuális lett (idősebb rokon könnyen kezelhető lépésszámlálót keres).

    Igen ám, de a kütyü érdekes jelenségeket produkál:
    - Kicsomagolás utáni első töltőre helyezéskor a kijelző villódzott (mintha kontakt hibás lenne), aztán stabilizálódott és látszott rajta, hogy rendben tölt.
    - Pár órával később levettem a töltőről, de azóta se kép, se hang. Hiába nyomogatom, semmit nem csinál. Gondoltam, majd a Mi Fittel való párosításkor talán rendbe jön, szóval irány a rokon.
    - Égés, mert az ajándék defektes, továbbra sincs se kép, se hang. :(
    - Hazahoztam, vártam 1-2 napot, hátha merül annyit, hogy egy töltés újra életre keltse, de semmi. Érintésre továbbra sem reagál, pedig elvileg fel van töltve.
    - Viszont! Ha töltőre rakom, akkor Mi Fit párosítási kísérlet alkalmával a keresés után megrezzen (de nem jelez ki semmit), és amikor az alkalmazás azt mondja, tapicskoljam a párosításhoz, tapicskolom én ezerrel, de továbbra sincs semmi. Nem találja.
    - Ha nincs töltőn, Mi Fites párosítási kísérlet alkalmával meg se rezzen, némán figyel, az alkalmazás pedig nem találja.
    - Ugyanígy a telefon Bluetooth párosítására sem reagál (nem található).

    Szerintetek? :F
    Akksi hiba?
    Kijelző hiba?
    Érintő hiba?

    Feleségem és én egyébként 2018 márciusa óta használunk egy-egy Mi Band 2-t maximális megelégedéssel, én az enyémet viszem tusolni, fürödni, szerintem még a Balcsiban is volt, és ragyogóan bírja (a kijelzője kissé már halovány, de funkcionálisan minden oké vele). A termék tehát nem idegen számomra, ezért is mertem ajánlani rokonnak, de most ezzel a másfél évet a dobozában pihenő darabbal nagyon tanácstalan vagyok. Kuka? :O

Új hozzászólás Aktív témák