- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
válasz kormi0312 #2848 üzenetére
Szerintem az egyedi eset volt, hogy újra várni kellett. Én másfél hete nyitottam a bootloadert újra és azonnal ment. Sokszor váltogatok romot és nyitok/zárok bootloadert és mindíg megy azonnal.
Illetve most visszaolvastam, hogy nem egy eset volt, de remélem nem ez lesz mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
Honor 200 Pro
-
lócitrom
őstag
-
plejik
addikt
Van arra valami mód, hogy egyedi AOD-at rakja a telóra, mert úgye a témáknál elérhető.. :/
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
fujifilm1
senior tag
válasz CoolBoy323 #2849 üzenetére
Nálam is. :)
-
Sabber
aktív tag
sziasztok, kérdésem az lenne, hogy hub-hoz való csatlakoztatás után, hogy tudok képet a hub hdmi-vel a tv-re kitenni???
-
-
TpS
őstag
-
bupemko
senior tag
válasz tomboy0013 #2839 üzenetére
Ilyen nekem is van néha, annyira még nem zavart, hogy próbáljam kitalálni az okát...
Sabber, az alapján, amit Google dobott ez a telefon nem fog HDMI képet kiadni...
[ Szerkesztve ]
-
plejik
addikt
Találtam egy egész jó pixel szerű launchert. A lawnchair v2 sajnos nem megy nekem rendesen.
Ha valakit érdekel.
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
bupemko
senior tag
Vagy egy tévéokosító kütyü... Nekem van Xiaomi Mi Box S pl.
Most jelentett be a Google is új eszközt meg Xiaominak is van még költséghatékonyabb megoldása. -
ofgm
tag
Igen, ez így nekem is meg van, de konkrétan az indonéz rom kellene fastboot módban amit nem tudok XiamiMITool V2 fastboot résznél hogyan lehetne direkt azt valahogy beilleszteni. Ami viszont igen nagy probléma még, hogy a MiFlash meg "errorozik" és már kikészít mert nem tudom mi lehet a baja már pont ezért full újratelepítettem a (jogtiszta) windows pro10-et, de semmi nem változott. Korábban a MiMIX2-öm simán működött MiFlashel, bármilyen .tgz kiterjesztésű fájt fel tudtam flashelni, de most se a MIX2 se a poco nem működik vele. Minden driver fent van, a MiFlash látja a telókat, a windows full naprakész, csak én vagyok "kész" ettől a egésztől.
Esetleg ha valaki tudna segíteni teamviewer segítségével azt megköszönném, egy kartondoboz sörrel honorálnám
A kisérleti nyúl a MiMIX2, de ugyenezt prdukálja a poco is:
A "hibaprodukciók" a következők:
log fájl jegyzéke:
[8:48:34 a8215122]:MiFlash 2020.3.14.0
[8:48:34 a8215122]:vboytest index:1
[8:48:34 a8215122]:idproduct: 53261 idvendor: 6353
[8:48:34 a8215122]:Thread id:6 Thread name:a8215122
[8:48:34 a8215122]:image path:C:\chiron_global_images_V11.0.6.0.PDEMIXM_20200308.0000.00_9.0_global
[8:48:34 a8215122]:env android path:"C:\XiaoMiFlash\Source\ThirdParty\Google\Android"
[8:48:34 a8215122]:script :C:\chiron_global_images_V11.0.6.0.PDEMIXM_20200308.0000.00_9.0_global\flash_all.bat
[8:48:34 a8215122]:Physical Memory Usage:2695168 Byte
[8:48:34 a8215122]:start process id 10780 name cmd
[8:48:34 a8215122]:info2:A rendszer nem tal lja a megadott el‚r‚si utat.
[8:48:34 a8215122]:begin FlashDone
[8:48:34 a8215122]:errMsg is null
[8:48:35 a8215122]:begin checkPoint
[8:48:35 a8215122]:error:Not catch checkpoint (\$fastboot -s .* lock),flash is not done
[8:48:35 a8215122]:process exit.
[8:48:35 a8215122]:flashSuccess False
[8:48:35 a8215122]:isFactory False CheckCPUID False
[8:48:35 a8215122]:before:flashSuccess is False set IsUpdate:True set IsDone True
[8:48:35 a8215122]:after:flashSuccess is False set IsUpdate:false set IsDone true[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
De miért nem rakod kézzel fastboot-ba?
Amúgy már elején gondja van, hogy nincs meg a telepítő csomag útja.Anno, még Sony telon Flashtool-oztam, aminek hasonló gondja volt, engedni kellett, hogy létrehozza telepítő csomag mappát, ahova kellett berakni.
Akkor volt hajlandó flash-elni.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
mizoli
addikt
Ebbe az error-ba én is belefutottam, de semmi gondot nem okozott, így nem is foglalkoztam vele. Lehet, hogy másik MiFlash verzióval nem lenne.
Ha mégis idegesít, a XiaomiADBFastbootTools_7.0.3.jar nagyon jó kis eszköz, keress rá, most nem tudom linkelni, lehet, hogy újabb is van. A GitHub-on fent van. Tudsz vele fastboot romot (is) feltenni, nem futott hibára egyszer sem, és egyebeket is tud. A .jar file futtatásához szükséges a Java (nálam Java SE Runtime Environment 8, Windows x64) környezet. Az Oracle oldaláról le tudod tölteni.[ Szerkesztve ]
-
osonte
őstag
Nem szereti a hosszú mappaszerkezetet a MiFlash program. Tegnap valakinek pont ez oldotta meg a hibaüzenetet. Nevezd át egy "a" nevű mappába, vagyis akkor ez lesz az elérése a romnak: "C:\a". Gondolom a letöltött romot 2x tömörítetted ki, illetve a "Fejlesztő beállítások" menüben be van kapcsolva az "OEM feloldás", illetve az "USB-hibakeresés". Gyári kábelt érdemes használni, illetve másik USB portot is kipróbálhatsz.
Honor 200 Pro
-
dfilpo
csendes tag
Nálam is ugyanez volt, 12.0.8.0-ról ment az update.
Kamera alkamazás, messenger, galéria, chrome folyamatosan bezárt. Én egyelőre visszaraktam a 12.0.8.0-t.(lehet csak én nyomtam valamit félre, de a visszaváltás során egyszercsak twrp-ben talátam magam, és törölnöm kellett a teljes tárhelyet, hogy újra fel tudjam tenni, így adatvesztéssel járt a művelet.)
-
Tirith
tag
Ezek szerint akkor nem én voltam teljesen analfabéta a dologhoz, másnál is előfordultak ezek a hibák. Ez részben azért megnyugtat, részben viszont bosszantó, hogy miért adtak ki ennyire bugos romot...
Nekem gyanús, hogy az Android 11 miatt lehet valami gond. Még elég friss a dolog.
Úgy tudom, hogy downgrade-et csak tiszta telepítéssel lehet csinálni, ezért kellett minden adatot törölnöd.
-
ofgm
tag
Túl egyszerű megoldás lett volna, most volt egy kis időm, tettem egy próbát ezzel a megoldással is, de dettó error üzenet.
@mizoli,
XiaomiADBFastbootTools is kifogott a dolgon, látja a felcsatlakozást, be tudom tallózni a rom helyét, de ez történik:
log:
C:\Users\Norci & Maci\XiaomiADBFastbootTools>C:\Users\Norci & Maci\XiaomiADBFastbootTools\platform-tools\fastboot getvar product 2>&1 | findstr /r /c:"^product: *chiron" || echo Missmatching image and device
'C:\Users\Norci' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.
Done!Ami érdekes, hogy a XiamiMITool V2 tökéletesen mműködik (működne) ha számomra tetszőleges fastboot rom verziót tudnék beilleszteni.
....szóval, balf***sz vagyok -
snakebait
senior tag
Sziasztok!
Végre, nagy nehezen kézhez kaptam én is a telefont. 6/128-as,kék. Olvasom egy ideje a topikot és szinte csak a romolásról szól. Nekem jó ez a telefon úgy ahogy van (mint az előzőek is), biztos nem romolok. Viszont írtátok itt páran, hogy a boot animációt is változtatjátok mivel nem pocot ír. Nekem global rom van, android 10, miui 11,de párszor indítottam újra és nekem sárga poco felirat van. 🙄😎Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest