- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Ideiglenes téma összefoglaló, hogy azért néhány hasznos infó könnyen elérhető legyen.
▼▼▼ Kattints bátran ide alulra az összefoglaló kinyitása linkre. ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
konczy3
senior tag
Mielőtt töröltem volna mindent, letöröltem facebookot megf instagrammot és újra telepítettem őket most minden működik, beállításokban is hozzáférek alkalmazásengedélyekhez, érdekes ennyi megoldotta.
Most már csak a led érdekes, miért mindíg zőld ha értesítés jön bármilyenre is állítom, többire olyan amire állítva van, csak az értesítéseket nem akarja változtatni.Never Settle
-
konczy3
senior tag
2 napja van fent a béta marshmallow és mindkétszer feltöltve egyszer 100 egyszer 90%-kal húztam le, mindkétszer 9%-ot esett reggelre, és mindkétszer WiFit írta csak az akkumulátor 9-10 óra használat 0 CPU és 1000 mAh energia használat, mindez kikapcsolt wifivel, ma este kipróbálom repülő üzemmódba mit csinál.
Never Settle
-
gyozoetz
csendes tag
Én nem vagyok ekkora guru, szal még várok, bár a 6os nekem valamiért nem tetszik, szal az előnyök ellenére egyelőre nem variálok. Ha kijön esetleg gyári MM, majd elgondolkodom..
Viszont ahogy olvasom a tapasztalatokat, felcsillant a szemem, h MM-val a total commender is látja meghajtóként a telót. Samsungnál egy driverrel ment a dolog.
OPX-nél van egyéb megoldás, h ne kijelölgetéssel, másolással/törléssel tudjam csak leszedegetni pl a képeket? -
zsocy
őstag
válasz gyozoetz #4606 üzenetére
Total Commander eddig is láthatta a telót, pipáld be a settings-display alatt a "show parent dir [...] also in root of drive" opciót. Magyarul nem tudom mi, angolul használom.
Betűjelet így sem kap sajnos, de ha mondjuk a C gyökérben rákkattolsz a lista tetején a pontokra ott lesz a teló is a drive-ok alatt. Másolhatsz, látod a fileokat, nagyjából mindent tudsz csinálni amit egy meghajtóval is tudsz.
-
Moonline.
aktív tag
Én eddig nem fedeztem fel szerencsére semmi bugot, és battery droppom sincs. Nagyon jó
-
konczy3
senior tag
válasz Moonline. #4611 üzenetére
Nálam ugyanúgy 9-10% merülés ismét wifinek írja, de ha a diagrammra kattintok ott már mobilhálózati jelet ír, ma este kipróbálom repülő üzemmódba.
Ja és ezt el is felejtettem már nincs az a fagyás ami a repülő üzemmód kapcsolgatásnál jelentkezett illetve ha wifi vagy mobilnet kapcsolgatva volt.
Nálam mióta MM van fent állandó LTE van és WiFit se dobja le mint korábban sokszor nem gondoltam volna hogy ezek mind SW hibák voltak.Never Settle
-
DeusHun
őstag
Mielőtt bárki más is így járna: rendeltem Nillkin 2.5D arc edge, 9H keménységű 0.2 mm vékony védőfóliát a telefonra.
Felrakáskor megkarcoltam a körmömmel, ráadásul a jobb alja 6 mm hoszzan nem tapadt a telefonra.
Azt hiszem ez lesz a márka amit legközelebb kihagyok.[ Szerkesztve ]
Rainforest Alliance Certified signature
-
bumedli
csendes tag
Sziasztok!
Betörtem a OnePLus X kijelzőjét. Írtam a hivatalos supportnak, jelezve, fényképpel ellátva, hogy külső behatásra mik történtek a telefonnal. Már küldték is a szállítási levelet, jönne bármikor a futár, Lengyelországba címezve.
Van esetleg valami tapasztalatok, hogy egy ilyen kör mennyibe kerülhet? A DHL, a OnePlus és a OnePlus szerelő alvállalkozó leveleiben nincs szó árról.
Köszönöm
-
mgy
senior tag
Biztosítást kötött valaki a telóra? Nekem is betört a kijelző (sarka, nem zavaró mértékben, helyen), nem volt kedvem még pöcsölni vele, milyen az ügyintézés?
---"Gyári" MM-val zsebben gyakran felold a képernyőzár. Mi a fenét állítsak át, hogy ne tegye? Nyilván a duplakoppos indítást már próbáltam tiltani (a többi gesztussal együtt)?
-
konczy3
senior tag
Én is észrevettem hogy sokkal érzékenyebb a szélén is épp hogy a kezem odaér és érzékli is, mondjuk a gesztus vezérlések ezáltal sokkal pontosabbak lettek, nekem pont ezért volt eddig is minden telómon mintás feloldás, ha kényelmetlennek érzed hamar meg lehet szokni pláne egy egyszerűbb mintát, más ötletem nincs
Biztosításról nincs infóm.[ Szerkesztve ]
Never Settle
-
konczy3
senior tag
Azt tudja esetleg valaki MM-be hova kell tenni zenét, hogy ébresztőóra lássa?
Never Settle
-
battag
aktív tag
Sziasztok!
Eddig Temasek Rom-ot használtam, de az a v11 után már nem frissül, a 9.5+ verziók pedig bugosak, a fényképező sosem volt tökéletes, így ideje elköszönnöm tőle.
Sokáig olvasgattam a Sultan ROM fórumát illetve itt a fórumon valaki linkelte a Resurrection Remix-et, ami egy Sultan átirat igazából.
Eközben pedig kijött a gyári "community" MM.
Tanácstalan vagyok melyiket tegyem fel. A Sultan és az RR custom ROM-ok, viszont havonta jönnek frissítések mindig megkapják a friss security patch-et. A gyári "community" MM viszont mégiscsak a OnePlustól jön viszont félő, hogy talán sosem frissül, még security patch szinten sem.
Igazából azon túl, hogy MM legyen, nincs különösebb igényem, egyet kivéve; a fényképező jól működjön, szép képeket készítsen. Ezt a szempontot is figyelembe véve Ti mire váltanátok?Üdv.: BattaG
-
Keneseij
tag
Sziasztok!
Tervezünk rendelni kiegészítőket oneplus telefonokhoz, most hogy le vannak árazva. Aki szeretne keressen meg privátban. Rendelés tervezett ideje szeptember 2, link: https://oneplus.net/hu/back-to-school
Köszi[ Szerkesztve ]
OP2
-
icepeti
tag
válasz werszomjas #4631 üzenetére
BP
-
axis08
csendes tag
1 hét használat után úgy tűnik downgrade lesz, az akkumulátort eszi, egy napot se bír ki, hiába kapott gyári resetet.
Tudtok esetleg egy linket ahonnan le tudom tölteni az előző ROM-ot?
köszi -
kutyuska
aktív tag
Sziasztok,
Vártam, hogy gyűlnek a tapasztalatok a Community Build-del kapcsolatban, de úgy látom, nagyon kevesen lépték meg az upgrade-t. ( Vagy nem írnak róla)
Jól működő rendszer esetében nincs is rá ok, de én a kezdetektől fogva küzdök a közelség érzékelővel. Véletlenszerűen teszem tartásba, némítom le vagy indítok új hívást a fülemmel. Korábban egyetlen telefonommal sem volt ilyen ügyes.A 2.2.2 upgrade után újabb bug jött elő: hívás indítás után ( True Phone-t használom) véletlenszerű időpontban - de minden hívásnál - feljött a gyári tárcsázó és kapásból némította a hívásomat. Ezen a True Phone törlése és újratelepítése sem segített.
Az MM upgrade gyorsan felment, az alkalmazás optimalizálás közben sem melegedett úgy mint korábban.
Pár beállítást újra be kellett állítanom a Nova launcherben és lett egy korrektül működő készülékem.
- Megszűnt a közelség érzékelő problémája.
- A gyári tárcsázó sem önállósítja magát.
- A fogyasztás a régi, nem változott
- Véletlenszerűen megjelennek új színek az értesítő LED-en. Pl. a lila. Pedig csak a 4 alapszín van beállítvaAz MM új tulajdonságait még nem igazán néztem meg.
Mivel csak telefonálásra, levelezésre, navigálásra és ritkán fotózásra használom nem gyári appokkal, nekem nagyjából most ért arra a szintre szoftveresen az OPX ahogyan tavaly novemberben ki kellett volna jönnie a gyárból." Babra munka, de megéri! "
-
tDr1v3r
veterán
válasz kutyuska #4638 üzenetére
Én maradok az official CM-en. Nincs bugom, azon kívül hogy a Themer-ben babrálás után valamiért lehalnak a HTC-s kameraapp alatt a softgombok... de az egy soft resettel gyorsan eltüntethető.
Nougat, várunk sok szerettel!
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
konczy3
senior tag
Én is most döbbenek rá, hogy így kellett volna anno kiadniuk, egyedül tényleg a led, minden szín ok egyedül ha értesítésem van akkor csak zölden akar villogni
De érdekes hogy alkalmazás optimalizálásnál még langyos se lett, eddig mindig sütött, akármilyen kis frissítés is volt.tDr1v3r:
Azt várhatjuk S800 és S801 nem támogatja, amibe az van arra nem fog jönni...[ Szerkesztve ]
Never Settle
-
Stimpy001
aktív tag
Van mar egy CM14 kezdemenyezes ami Nougat alapu, de meg elegge kezdeti stadiumban van
-
zsocy
őstag
-
makopeter
tag
Sziasztok!
Fel akartam rakni a legfrissebb gyári androidot de folyamatosan hibát ír ki.
Most official cm13-at használok. Már feltettem a gyári recoveryt is, de folyamatosan hibát ír ki. Valaki tudja hol rontom el? -
Moonline.
aktív tag
Én eddig 2 bugot véltem felfedezni:
- A clean master akkukímélő funkcióját mindig újra és újra engedélyeznem kell a rendszermenüben, elfelejti a beállítást
- az opera max adattömörítőt nekem mindig kilövi a memóriából, pedig folyamatosan kéne futnia. Már azt is kivettem az opera elől hogy ne optimalizálja az akkut, de így is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs