-
PROHARDVER!
OnePlus 2 tudnivalók röviden!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keneseij
tag
válasz forintuser #4099 üzenetére
Én csak dirty-ben, de sokkal sokkal jobb mint a 2.2.1-es OOS. Még nem próbáltam végig mindent. Stock recoveryből telepítettem.
OP2
-
Keneseij
tag
-
Just_Reboot
addikt
Na én is felraktam a 3-as Oxyt. Határozottan jobb lett mint a lollipop alapú. Üzemidőre kíváncsi leszek.
Ja és végre működik a galéria alkalmazásuk is.
[ Szerkesztve ]
-
Keneseij
tag
Play musicot használok, de abban sajnos a maxxaudio nélkül nem lehet állítani a hangszínt. Nagyon remélem kezdenek vele valamit, meg a kis ikonnal is hogy be lehessen zárni egyszerre az összes appot, de azt úgy hallottam hogy magában a 6.X-ben nincs benne sajnos.
OP2
-
promagus00
tag
A Maxxaudio tunert valahogy vissza lehet tenni az uj 3.0 rendszerre?
Segitene a doboz hangzáson?Villanyszerelés, és minden más: https://nemmukodik.hu/
-
thetotya
csendes tag
-
riothel
csendes tag
Emberek, van benne all app close gomb
A legalsó alkalmazás alatti három kis vonal csinálja azt, mint az értesítési sávon. -
the_pimp
senior tag
válasz Just_Reboot #4081 üzenetére
Milyen teló lesz?
-
plejik
addikt
válasz Just_Reboot #4095 üzenetére
Na tegnap ezzel sikerült felrakni a TWRP-t, de azóta megint nem jön be. Próbáltam ezzel, de valamiért el sem indul a gépemen a progi, usb drive elvileg fent..
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Digital Edition][LG CX3 OLED]
-
rjg
őstag
Tegnap este - TB és nandroid mentések után - factory resettel TWRP-ből feltoltam a bétát. Első benyomásra hozza a CM sebességét és stabil. Ma kiderül, hogy milyen lesz napi éles üzemben.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
plejik
addikt
-
the_pimp
senior tag
válasz Just_Reboot #4112 üzenetére
Na pont ezen gondolkoztam én is, egy ilyen cserén, de mindenképpen megakarom várni előbb a mm frissítést.
-
s3nsitivity
addikt
válasz the_pimp #4118 üzenetére
Pedig köze sincs egymáshoz a kettőnek, nem sok értelme van várni.
Jó ez a OnePlus de a közelébe se jut még a Moto Nexus 6-nak se sebességben és stabilitásban.
A 6P meg jelenleg a legjobb készülék.
Ha nem kéne a dual sim én is azt vettem volna.[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
plejik
addikt
Na eddig elég jól muzsikál a 3.0. Az ujjlenyomat olvasó tényleg gyorsabba és jobban is érzékel, a rendszer sebesség is egész jónak tűnik. A kamera is jobban muzsikál. Szóval összességében ez már használhatóbb gyár rom.
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Digital Edition][LG CX3 OLED]
-
Zbarry
újonc
Sziasztok ROM királyok! Az lenne a kérdésem, hogy ezzel a fantasztikus automatikus fényerőszabályzó jobb lett, vagy ugyanolyan szar marad mint lollipop alatt? 💩
-
the_pimp
senior tag
válasz s3nsitivity #4119 üzenetére
Persze, tudom, de most nem rég adtam ki 150 et opt re, nem akarok feleslegesen dobálni, inkább költöm motorra
-
Baggins86
aktív tag
Más is tapasztalt olyat, hogy az ujjlenyomat olvasó körüli fekete keret veszettül elkezdett kopni?
-
Zbarry
újonc
válasz Baggins86 #4126 üzenetére
Nekem is tele van vele a papucsom! Rengeteg apró idegesítő hiba! Arról ne is beszéljünk, hogy szinte naponta újraindítás, meg eléggé rabszódikus akkumulátorhasználat! Világ életemben Sony volt a kezemben, ilyen dolgokkal soha sem találkoztam, eddig sajnos csalódott vagyok, de remélem a 6.0 ennek véget fog vetni, mert ha nem akkor eladósorba kerül a kínai csoda!
-
Just_Reboot
addikt
Megjött a telóm így búcsúzom tőletek, további jö romolást!
Sziasztok.
[ Szerkesztve ]
-
thetotya
csendes tag
6.0 egy nap után:
Sokkal gyorsabb. Ég és föld a 2.2.1-hez képest. Apró lagok továbbra is előfordulnak, illetve a home gomb megnyomása után továbbra is kell legalább fél mp mire történik valami. Ennek ellenére közelít ahhoz, amit elvárna az ember, de azért itt-ott még köhögős-döcögős. Bízom benne, hogy ez még javulni fog.
Az ujjlenyomat-olvasó hibátlan. Az utóbbi időben volt hogy már meg sem próbáltam használni, reflexből a patternt kértem és rajzoltam annyira gyatra volt. Most szélvész gyors és pontos. Kis túlzással nem tudom olyan rövid időre megérinteni, hogy ne ismerje fel. Amit külön kiemelnék, hogy rezeg ha mégsem ismerte fel, így nem tartod ott mp-ig, töprengve, hogy vajon történik-e valami.
Az akksi idővel kapcsolatban egyelőre csak a standbyról tudok érdemben nyilatkozni, nem tudtam ma eleget nyomkodni ahhoz, hogy releváns screen-on time-ot kapjak (de az a kevés alapján félek hogy romlott, nem is keveset). A standby viszont bőven hozza amit eddig, plusz ott van a doze is. Kb. 3-4 napot tuti kibírna ha nem nyúlsz hozzá.
Nem vagyok nagy fotómágus, de mintha a kamera is javult volna. Erről majd ír, aki ért hozzá.
Hatalmas plusz, hogy végre egy helyen elérhető a media- és értesítéshangerő a hangerőgomb megnyomása után.
A maxxaudio eltűnése miatt iszonyú dobozhangja lett a hangszórónak, fülessel is rosszabb mint volt. Ezekre vannak szerencsére külső appok, úgyhogy talán nem akkora probléma.
GPS stabil, mondjuk azzal nekem szerencsére eddig sem volt gondom, hálózatot (4G) is tartja szépen, Wifi is jónak tűnik.Most egy nap után szerintem ennyi, ha valakinek van konkrét kérdése tegye fel bátran!
OnePlus 2
-
forintuser
őstag
-
the_pimp
senior tag
válasz Just_Reboot #4134 üzenetére
Sok sikert az újhoz!
-
Shoo
senior tag
Hali!
Néha-néha telefonálás közben elmegy a hang és olyan hangot lehet hallani mindkét oldalon, mintha vízalatt beszélnénk. Ez mitől van? Lehet valahogy orvosolni? Esetleg másik rom?
Galaxy S9; Galaxy Watch; Galaxy Note 8; Dex Station; Asus Zenpad 8.0
-
promagus00
tag
Hali.
Másnál is jelentkezett az a probléma,aki lefrissitette a béta 6.0ára a rendszert,hogy a google play szolgáltatásokkal folyamatosan baja van?
Valami megoldás rá?Villanyszerelés, és minden más: https://nemmukodik.hu/
-
Baggins86
aktív tag
válasz promagus00 #4139 üzenetére
Nekem telepítés után kapásból jelezte, hogy a google szolgáltatásokat frissíteni kell, azt lefrissítette és azóta nincs baja.
-
forintuser
őstag
-
plejik
addikt
válasz promagus00 #4142 üzenetére
Tiszte telepítéssel raktad fel a bétát.
-
rjg
őstag
válasz promagus00 #4145 üzenetére
Azt írták, ha gyári recoveryt használsz, mehet a dirty flash. Ha TWRP, akkor kell a factory reset. Nálad mi volt fent?
-
s3nsitivity
addikt
A nagy BETA-zgatások közben én hozok egy beszámolót az Exodus-ról.
Alapjáraton a rendszer nagyon pörgős, pattannak a dolgok. Sokkal jobb mint az OOS2.2.1
Hála az M-nek az ujjlenyomatot is tökéletesen és gyorsan olvassa. A Home gomb-nak itt is megvan a delay-e viszont.
Személyre szabásban is nagyon toppon van a dolog.
Az akku idő nekem hozza az OOS2.2.1 szintjét (2 simmel olyan 4 óra + SoT aktív használat mellett, normál használat mellett olyan 2,5 - 3 a ~7:00 - 22:00 óra távon)
A standby idő viszont rossz. Legalábbis nem biztos, hogy rosszabb mint az OOS2 de a Doze meleltt többet vártam (főleg amiért a Nexuson elég sokat dobott rajta).
Az alert slider még bugos, csak bekapcsolni tudod a dolgokat normálra visszarakni csak kézzel megy.
Egy idegesítő dolgot tapasztaltam még ami inkább csak idegesítő és nem is biztos, hogy ROM specifikus.
A Facebook Messenger Chat Head-eket ha nem a vissza gombbal zárom csak felpöccintem akkor egyből zárja is.
Viszont cserébe a multitasking kiváló így csak szimplán kikapcsoltam a chat hedeket és így tökéletes.Összességében bejövős a ROM bár most elkezdtem szemezni a Resurrection Remix -el, ha esetleg arról van valakinek tapasztalata megoszthatná.
Szerk.: Majdnem elfelejtettem, az Exoduson szörnyen királyul kezeli a 2 SIM-et, nekem voltak bajaim vele OOS alatt de itt semmi, minden pöccre megy.
[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
rjg
őstag
válasz promagus00 #4147 üzenetére
Akkor elvileg működnie kellene, de egy komolyabb verzió váltásnál, mint a mostani, mindig érdemes tiszta lappal, gyári helyreállítással kezdeni. Szerintem ments le mindent, formázd le a telefont és állítsd vissza a mentésből azt, ami kell.
-
Shoo
senior tag
válasz the_pimp #4140 üzenetére
Oxygen 2.2.1....
Történt ma egy kis bibi... Szakadt egész nap az eső és a belső zsebem nedves lett vele ehyütt a telo is... Az also fele, ahol a középső gomb van... Utána még egyszer működött, de utána már nem. Tönkremehetett?
Galaxy S9; Galaxy Watch; Galaxy Note 8; Dex Station; Asus Zenpad 8.0
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest