-
PROHARDVER!
OnePlus 2 tudnivalók röviden!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zbarry
újonc
Sziasztok! A telefon specifikációjában olvasható,hogy van DLNA funkció, de ezt én sehol sem találom. Következő lenne a kérdésem: Hogyan tudnám megosztani a telefonom tartalmát saját hálózaton? (Minden gyári rajta)
A válaszokat előre is köszönöm!
További szép napot mindenkinek! -
senior tag
válasz Just_Reboot #4505 üzenetére
Ez a tuti, ezt keresi a kolléga.
-
MrSealRD
veterán
Árat csokkentett a oneplus. Mar csak 105k. Uj telefonon gondolkodom. Van valami nagy bugja ennek a telonak? Szoftvere mennyire stabil?
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Keneseij
tag
válasz Just_Reboot #4505 üzenetére
Nagyon köszi, pont ezt kerestem!
Szerintetek fog ennél lejjebb menni az ára, ha megjelenik az OP3? Húgomnak szeretnék venni egy ilyet, de az OP3 árát már nem akarjuk kifizetni, viszont ezt a 2-3 hetet azért lehet megvárjuk hátha a megjelenés még lejjebb viszi.
[ Szerkesztve ]
OP2
-
the_pimp
senior tag
Lemaradtam valamiről? Van hivatalos oos?
-
the_pimp
senior tag
válasz vajasmester #4511 üzenetére
Mikor jött ki? Nem nagyon találok róla információt
-
hoffman_
nagyúr
nem rég panaszkodtam, hogy 6.0-ra való frissítés után (ami amúgy szuper jót tett nálam), a hang pocsék ocsmány nevetséges szar lett. a 3.0.1 nem hozott erre még javítást, igaz?
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
plejik
addikt
Ez mi ez?! FREE meg izé.. OnePlus Loop VR Headset
Ebből sem fog jutni nekem..
[ Szerkesztve ]
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Digital Edition][LG CX3 OLED]
-
hoffman_
nagyúr
válasz ittakary #4523 üzenetére
én nem értem b*szod, mi ezen a felkapott és miért tetszik mindenkinek. átvették a nevetséges és elképesztően irritáló trendet, hogy kilóg a kamera a hátlapból, itt ugrottam ki az ablakon először. a HTC-k szépek, az iPhone is szép, de azt a formát miért kell itt is leápolni, amikor a OPO és a OPT is tök egyedi volt basszus. OP3 szerintem kábé zérót nyújt OPT-hoz képest, csak került bele NFC és viszonlátás.
mennymááá hát ez mi ha tényleg ez lesz az OP3 hátulja, sírni fogok.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
ittakary
nagyúr
válasz hoffman_ #4525 üzenetére
Ez lesz. Benyujtottak a hatosagi engedelyekkerelmet a kinai szervekhez es oda ezeket a kepeket mellekeltek.
100%
[ Szerkesztve ]
-
balazs1011
aktív tag
Használ valaki közületek vezeték nélküli töltőt a telefonhoz?
pl. ilyet: [link][ Szerkesztve ]
---Kawasaki VN 800---Huawei Media Pad M3----Piaggio Beverly 500----Oneplus 2 4/64----ZTE Nubia Z7 Max 2/32----JiayuG3 és Jiayu G4S 2/16 fehér----e-mail:balazs1011@freemail.hu---- mobil:20/405-2490 ----
-
ittakary
nagyúr
válasz balazs1011 #4530 üzenetére
szerintem te se tedd.... nem szép dolog az égő telefon látványa
-
hoffman_
nagyúr
-
balazs1011
aktív tag
ittakary
hoffmanAzt szeretnétek mondani, hogy ha ilyennel van töltve a telefon akkor kigyulladhat??????
De miért is???
Talán azért mert esetleg állandóan a töltőn van a telefon?
Ha éjjel-nappal bedugva van a vezetékes töltő akkor sem gyullad ki.
Akkor most mi van???????????????[ Szerkesztve ]
---Kawasaki VN 800---Huawei Media Pad M3----Piaggio Beverly 500----Oneplus 2 4/64----ZTE Nubia Z7 Max 2/32----JiayuG3 és Jiayu G4S 2/16 fehér----e-mail:balazs1011@freemail.hu---- mobil:20/405-2490 ----
-
Mr X
veterán
válasz balazs1011 #4534 üzenetére
Arra gondolnak, hogy ezeknek a nevenincs kínai töltőknek erősen megkérdőjelezhető a minősége.
-
balazs1011
aktív tag
A másik csak azért jobb mert rá van írva hogy Samsung vagy iPhone??
Nem kötekedni szeretnék, csak tanácsot és tapasztalatot.
-
Mr X
veterán
válasz balazs1011 #4536 üzenetére
Ha a Samsung töltőtől leég a házad, vagy kinyúvasztja a telefonod, mehetsz hozzájuk reklamálni. Ezekkel hol teheted ezt meg?
Nyilván szélsőséges a példa.
Csak míg egy Samu legalább nagyvonalakban ügyel a minőségre, jópár előírás és szabályozás okán is, ezeket lehet, hogy egy dzsunkán egy sarokban gyártják olyan alkatrészekből, amiket épeszű gyártők bezúzatnának.
Ne érts félre, nem lesz valami rossz attól, hogy kínai, de nagyobb kockázatot vállalsz pár dollár spórolásért.
[ Szerkesztve ]
-
geryyyy
tag
Az lenne a kérdésem azokhoz, akik feltették a bétát (MM + Oxygen 3), hogy nektek is jobban merül használaton kívül? Már pár napja használom, és éjszaka az eddigi 5-10% helyett 35-40%-ot is merül...
Nem volt megnyitva semmilyen app, ami leszívhatta volna. Ugyanúgy volt, mint bármelyik másik nap.
Vannak hasonló tapasztalatok?
-
geryyyy
tag
A legutóbbi feltöltés óta.
-
promagus00
tag
Villanyszerelés, és minden más: https://nemmukodik.hu/
-
geryyyy
tag
válasz promagus00 #4546 üzenetére
Közben utánaolvastam, és ez csak egy egyszeri marketingakció volt, 30.000 db-bal.
Már gondolom unjátok a problémázásom, de elég szomorú számomra, hogy ennyit kell ide írnom...
Egy olyan problémám jött elő, hogy (MM, Oxygen 3.0) Skype használatakor a kamerát nem érzékeli a telefon...Egyszerűen csak forog a kamera betöltés, de nem kapcsol be. Elvileg semmilyen másik alkalmazás nem használja, szóval nem értem, mi a gond. A frissítés előtt hibátlanul ment, most viszont semmi. -
geryyyy
tag
válasz Keneseij #4549 üzenetére
Lefrissítettem, engedélyezve van a kamera, de még mindig csak forog a betöltés ikon, nem történik semmi..
Amikor megcsörgetek valakit Skypen, én látom magam a kamerámban, szóval ott még hozzáfér, de amint elkezdődik a hívás, a másik fél már nem lát, csak a loading ikonját a kamerának.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest