-
PROHARDVER!
OnePlus 2 tudnivalók röviden!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lastender
csendes tag
OK. Ha jól értettem az instrukciókat, akkor
- Lementek mindent a telefonról és eltávolítok minden, alapból nem odatartozó dolgot
(pl.: styleswap cover, sim kártya, stb.)
- Becsomagolom a készüléket (csak a készüléket, töltő, kábel és doksi javításhoz nem kell)
- Kitöltöm a linkelt RMA nyomtatványt és mellékelem a csomaghoz.
- Az RMA lapról kivágom a logót és felnyalom a csomagra valami jól látható helyre.
- Várok valakire. (jelentkezni fog a futár, hogy elvigye cuccot. - Prepaid)Ha valakinek van már tapasztalata, hogy jól értettem e mindent és hogy általában mennyi az átfutási idő,
az ne fogja vissza magát. Köszi. -
Shyciii
veterán
válasz lastender #2753 üzenetére
Meg kellett volna írniuk, hogy pontosan mit kell csinálni. Ráadásul régiónként eltérő, hogy hogyan van a csomag átadása. Nekem a Oneplus One-ál kellett visszaküldeni. Nekem kellett bedobozolni a leírtak szerint, és nekem kellett a DHL magyarországi képviseletét felhívnom, és megadnom azt a kódsorozatot amit adatk emailben. Ez alapján beazonosítottak kb 11-kor, és 2 óra múlva kijött a DHL és elvitte a csomagot (ők címkézték fel átvételkor). Másfél nap alatt ért ki a telefon Angliai szervízközpontba, majd 2 és fél nap múlva emailben kaptam értesítőt, hogy egy új készüléket postáztak ki nekem. DHL azt másfél nap alatt elhozta, és azóta is pillogok, hogy egy kis túlzással névtelen cég nem hetekig üét a telomon, mint anno a Motorola és Samsung telómon, hanem szállítással együtt meg volt 5 nap alatt, jah és vadi új készüléket kaptam vissza. Nem javították (rossz flashelés miatt elvesztette az IMEI-t a készülék), hanem vadi újat kaptam, szal beszarás.
-
Jaygab
tag
válasz edward2 #2750 üzenetére
A negativumokbol semmit nem tapasztaltam. A 2.1.2 frissitest én mondjuk kihagytam. Most, hogy megjott OTA -n a 2.2.0 ezt már felrakom , de remélem nem lesz rosszabb. Az automatikus fenyerot én nem használom, kézzel állítom be. Beltérben kb:10-15%, szabadban meg 40-50%.
-
ittakary
nagyúr
válasz edward2 #2750 üzenetére
a szoftveres negatívumokból én sem tapasztaltam semmit, nem tudom nálad mi lehet a baj
viszont a gombok nekem sem állnak kézre: a Power gomb jó helyen van, de a hangerő sikít érte hogy bal oldalra áthelyezzék... a csúszka meg mehetne a power fölé valahova, vagy maradhatna bal oldalt is, nekem az már nem sokat dobna
-
the_pimp
senior tag
Használja valaki az alert slider-t? Úgynézki nálam nem működik, a kérdés az van e erre valami alternatíva?
Egy másik vélhetőleg működő app esetleg? -
Just_Reboot
addikt
Felraktam ezt az OxySlim-et a 2.2.0-ra épülőt, sebesség mar elfogadható, de még mindig nem CM szint. Például az alkalmazások sokkal lassabban nyílnak meg.
[ Szerkesztve ]
-
Yager01
senior tag
A gyári ROM rootolása esetén mit ajánlotok?
openrecovery-twrp-2.8.5.1-bacon.img
vagy
UPDATE-SuperSU-v2.02.zip -
Yager01
senior tag
válasz Just_Reboot #2763 üzenetére
-
Yager01
senior tag
válasz Just_Reboot #2763 üzenetére
Egyébként a kettő közül melyiket? Super vagy TWRP
-
Just_Reboot
addikt
Kint van a 2.2.0-as Oxygenhez való Boeffla. [link]
-
Yager01
senior tag
válasz Just_Reboot #2767 üzenetére
Érdemes felrakni? Mert ha már rootolni akarom akkor akár ez is beleférhet. Egyébként hogyan rakom fel? TWRP-ből?
-
Yager01
senior tag
Ha itthon vettem a készüléket kéz alól és a fiókomban nincs rendelési azonosító, hogyan tudok supportot kérni? Nem akarok ticketet nyitni, csak szertnék valakivel kommunikálni a gyári kábel problémámat illetően.
-
vajasmester
csendes tag
Azért egy kis pozitívum a 2.2.0 frissítésről:
-wifi bug megszűnt
-akksi idő javult, sokszor 6+ óra kijelzőidő.
Ez utóbbi szerintem egy kis teljesítménycsökkenést hozott, az alkalmazások megnyitásánál emiatt vehető észre egy kis gondolkodás. Nekem az akkuidő fontosabb. Érzetre kevésbé melegszik terhelés alatt a telefon, ebből is gondolom, hogy babrálhattak a teljesítményprofilokkal. Ez lehetne negatívum is, de: kevésbé melegszik, és tovább bírja szuflával. -
the_pimp
senior tag
válasz vajasmester #2774 üzenetére
Rootolva van a készüléked?
-
Yager01
senior tag
Rootolás majd gyári viszaállítás után akadós, laggos lett a készülékem. Érdemes még valamit csinálni mielőtt elkezdem belakni?
-
Itsu
tag
nekem 2.1.2 alatt gyári minden,írdatlan sokszor fagyott le messenger közbe,azelött soha,biztos hogy ez a frissítés okozta,főleg 2.2 alatt tegnap a chrome alatt fagyott le 1x. szomorú vagyok,lg f6om sose fagyott le 2 év alatt (igaz szegény már bűnlassú is)
-
Shyciii
veterán
Ez az OxySlim rom elég korrekt lett. Mondjuk én még szedtem ki belőle ezt-azt, de érezhetően gyorsabb. Elég szomorú, hogy egy srác sokkal jobban tudja optimalizálni a gyári romot, mint maguk a fejlesztők
-
Shyciii
veterán
válasz Just_Reboot #2783 üzenetére
CM sebességét soha nem is fogja elérni. A CM viszont jelen állapotban használhatatlan. Sok funkció még nem elérhető, így nekem az nem alternatíva.
[ Szerkesztve ]
-
edward2
addikt
válasz ittakary #2756 üzenetére
Sajnos utána olvastam most mivel többen is írtátok hogy nem tapasztaltátok ezeket a problémákat azért másnál is jelentkeztek.
Pl hangoutsban ha videóhívásként használom mikrofont nem hallanak belőlem semmit ha rendes telefonra átváltok akkor normális a hangerő...
A kifagyások másnál is jelentkeznek akár 2-3 másodpercre is kihal a rendszer teljesen és ezt konkrétan láttam más ember telefonján is. Remélem most az új update-el jobb lesz.
Igen még egy update: mióta az OPT használom a location historym teljesen fel van kavarva. Ha egy helyben van a telefon is sokszor úgy jelenti le googlenak hogy órákon keresztül autóban ülök... ez az első telefon amelyik ennyire hibásan adja adatokat. OPO-n pl percre pontosan mondta hol és mennyi ideig voltam autó/tömegközlekedés/gyaloglás stb.
-
the_pimp
senior tag
válasz edward2 #2786 üzenetére
Én kb 2 hete használom az opt-t, fagyás nem volt még, egyszer volt egy érdekes self reset viber hívás közben, de az egy rebootal megoldódott. Ezt a root nak tudtam be, előtte nem volt ilyen.
A gps elég jó, location history t nem nézek, de gps működik rendesen, gyorsan. Eddig s5 volt, abban sokkal pontosabb, és gyorsabb volt a gps, de ez is elviselhető.
Egyelőre elégedett vagyok, majd ha tapasztalok valamit megírom. -
Shyciii
veterán
válasz Just_Reboot #2787 üzenetére
Tudom. Én eddig az összes telómnál CM-et használtam. Kivéve anno a Motorola Defy-nél, mert akkor egy MIUI klónt: Wajk WIUI-ját.
-
-
ittakary
nagyúr
válasz Shyciii #2754 üzenetére
nekem 1 hónapig tartott az ügyintés (a support kérdezgetése), utána megkaptam az RMA engedélyt, azonnal el is küldtem nekik DHL-lel, mint te, de sajnos 2 hétig ültek rajta, és még 2 hét volt mire meg is kaptam az új telómat.... ha nem lett volna tartalék telóm tuti mérges lettem volna
-
lastender
csendes tag
válasz ittakary #2791 üzenetére
- Nagyjából 2 hét szívás és fórumok böngészése után 15-én írtam nekik.
- a Level1-2 help eltartott nekik egy darabig.
- 26-án megkaptam az RMA engedélyt.
- Ma (28.) elvitték.
- Gondolom jó esetben 5-e környékén megjön.Ha esetleg nem december lenne, hanem mondjuk március, akkor esetleg gyorsabban átfutna.
Azért eddig nem olyan vészes.
Persze tartalék telefonra meg SIM adapterre mindig szükség lehet. -
Shyciii
veterán
válasz ittakary #2791 üzenetére
Én a supportnak eleve úgy írtam, hogy nem csak a problémát írtam le, hanem csatoltam screenshotot, videót a problémáról, és megírtam hogy próbáltam factory resetet stb. Ezzel akartam eleve kiküszöbölni a kötelező felesleges köröket. Velem végig tök normálisak voltak, és gyorsak. Mondjuk én szinte azonnal válaszoltam az emailekre, amik persze az időzóna miatt általában éjfélkor jöttek meg, de én felkeltem és azonnal válaszoltam, így gyorsan lejátszódott. Egyedül a távasztalra kellett várnom vagy 6 napot, mert nem volt előbb szabad időpont. De pl ott is jófej volt a csóka: pl megköszönte, hogy úgy vártam, hogy eleve angolra állítottam a Windows-t, hogy ne kelljen szótáraznia, plusz mindent beállítottam amire szüksége lehetett, úgyhogy ő neki kattintgatnia kellett már csak. Távasztal után meg 1 nappal már jött is az email ahol közölték, hogy vissza kell küldeni a telefont, és fél nap se kellett mikor jött az email hogy mit kell tennem. Nekem nagyon flottul ment szerencsére.
[ Szerkesztve ]
-
Geri1981
csendes újonc
Sziasztok!Kamerába nem lehet bekapcsolni a vakut!Ezzel lehet valamit csinálni?
-
Macka
veterán
Sziasztok! AZ OP2 és az OP1 kijelzője között van valami különbség?
-
Geri1981
csendes újonc
Köszönöm a segitséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest