- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akos96
senior tag
Ezt a játékot (mobilon) akkor töröltem, amikor konstatáltam, hogy az utolsó bossfight teljesíthetetlen. Az, hogy minden egyes versenynek négyszer neki kell futni az MI miatt, már önmagában élvezhetetlenné teszi, de a bossfightok alatt a csalás hatványozódik. Utol sem lehet érni, ha pedig kilövöd, felvesz egy olyan powerupot, amivel azonnal előre kerül. Vagy szimplán bedobja a karakter skillt, ami szintén kilő, és ráadásul - a tieddel ellentétben - kb. az egész verseny alatt aktív.
Nem is beszélve a mobilon játszhatatlan speckó pályákról, mint pl. a lövöldözős versenyekről, amelyek miatt huszadszorra is neki kellett futnod a ramaty pályás versenynek, ha meg akartad szerezni a csillagokat a bossfighthoz. Ez gondolom konzolon nem probléma."A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
djgeg
őstag
Oha a régi Lego racing emlékek ..... de imádtam! Még meg is van a Lego kocka szélű CD tartója is
[ Szerkesztve ]
"640 kByte memória mindenre elegendő"
-
Galgogergo.
csendes tag
Mobilon játszottam végig, a tapasztalatok onnan származnak. (Lumia930) Az összes championship minden szintje megvan három csillagra az összes autóval, meg az összes ellenfél/boss is. 94%-on áll a játék, mert van pár speciális kupa, amit még nem tudtam megszerezni. (ki tud 400m-t ugrani?? Ilyenek még hátravannak) Mindig csak a versenyeken játszottam, a follow-the-leader, stampede, shooting gallery, stb játékmódokon soha nem tudtam nyerni. (az időmérő viszont jó volt
A játéknak egy titka van szerintem: jól kell hozzá vezetni - nagyon.A legtöbb bosst úgy tudod legyőzni, hogy tartósan megpróbálsz előtte maradni (jó nagy távolsággal) Akkor nem is tud utolérni. Ha mögötte maradsz, mindig szivat a speciális perkjeivel. Viszont ahhoz, hogy előtte tudj maradni, ismerned kell a pályát töviről hegyire, sőt általában az autót is*, és nem szabad hibáznod, mert akkor azonnal lehagy. Ha megnézel pár boss-fight-ot a YouTube-on, akkor látszik, hogy kb ez a taktika.
"Borítékolható, hogy ha vezető pozícióban haladunk, az utolsó fél körben egy rakétával kilőnek, de néha két-három fegyvert is elsüt ránk a mezőny, hogy az utolsó kanyar előtt mindenki lehagyjon bennünket."
De az is borítékolható, hogy ha elöl haladsz, biztos hogy az összes buborékból pajzsot fogsz kapni _mindig_. Ugyanígy ha 6. vagy egy ideje, lazán dobálja neked a háromszoros nitrót, vagy a rakétát.
Használni kell a driftet a legtöbb pályán, mert ha driftelésből visszavágsz egyenesbe, akkor meglök egy kis nitróval. Amiknél ez nagyon jól működik, az pl a Lambini, illetve a Monster Truck. (a böhöm Monster Truckkal így lehet baromi gyorsan menni, mert amúgy iszonyat lomha egy dög. De ha végigdrifteled vele a pályát, gond nélkül lehet vele tartani az első helyet utcahosszal.)
*Arra is figyelni kell, hogy a különböző autók más-más pályán jók. Az alacsonyabbakat, (Rally Pro, ill főleg a Lambini) iszonyúan megfogja már egy kevés víz is, ezért az ilyen pályákra nem alkalmasak, mert a tócsában mennek el melletted a konkurensek. De pl kemény talajon (városos pálya, vagy a Death Bat-es lávás) a Lambininek nincs ellenfele szerintem. (az elején a lávalövőket úgy lehet körüldriftelni vele, hogy csoda!)
Quick Race-ben nem csal annyira amúgy, ott simán tudsz pénzt szerezni, amit aztán a Carrier módban meg rátuningolsz az autóra, így már nincs akkora hátrányod. (ha sehogy sem megy egy pálya, ill egyenesben is azt látod, hogy húznak el melletted, akkor fejleszteni kell a verdán, utána jó lesz)
A zenét én mindig kikapcsoltam, mert idegesített, viszont a hangot egy minimumon mindig rajtahagytam, hogy halljam, ha jön a rakéta. Kis időzítéssel 90%-ban mindig sikerült kikerülni, ha jókor nyomtam be a pajzsot.
Már nagyon unom egyébként, idegesítenek a hülye karakterek is (El Zipo a kedvencem, mert a spec. képessége a nitró, plusz akihez közben hozzáér, az kirepül a pályáról - ez célegyenesban nagyon hasznos tud lenni), szóval már csak néha veszem elő...
Mindenesetre nem tökéletes a fizikája (értsd: nagyon távol van a valóságtól), viszont aprólékosan kidolgozott, így ha kiismered (pl ugratás közben is tudsz kanyarodni, driftelés közben jár nitró, stb), akkor nagyon finoman irányíthatod a járművet.Nah, ennyi.
[ Szerkesztve ]
/.?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Na ne. Ezt ne.
Ez már tényleg a legalja, hogy mobilos játékokat portolgatnak a "next" genre."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Crytek
nagyúr
Mobilon végigvittem elég szopatos volt.
Kár hogy a pc-t nem tartják méltóra hogy kiadják arra isMilyen legalja? Minimális ráforditással jönnek a sok sok dollárok. Szerinted miért jön a sok HD remake is? Mert több benne a zseton mintha nulláról adnának ki valami új cuccot.
De mivel nincs pcre sza*janak sünt
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
nemlehet
őstag
Andy, BlueStack és tudsz droidos játékokat tolni PC-n is. Én pl Boom Beach-et szoktam így játszani mert mégis csak kényelmesebb.
Amúgy szerintem az elődje jobb. Valahogy nem sikerült eltalálni ezt a játékot hiányzik belőle az ami a Lego Racerből vagy a Mario Cartból.
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
Crytek
nagyúr
Pc-n játsszon a halál droidos játékot ha ott a mobil.
Egy esetben lenne értelme ha az összes androidos game "inteligens" lenne és felismerve hogy pc-n futtatják (vagy ezt beállitva ) lehetne őket billel+egérrel csapatni.FPS-ek kiatt parádé lenne.De hát nem lehetNext PC Upgrade: 2022
-
tnt512
csendes tag
Kár, hogy pc-re nem jön.
-
davidsone
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #4 üzenetére
ez AZ
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
Magnat
veterán
válasz Galgogergo. #3 üzenetére
Sokat lehet könnyíteni az irányításon, h rádug az ember egy billentyűzetet a telefonra/tabletre - sajnos az elődje még nem támogatta.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS5 Slim (garanciás)
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest