-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
grosy
senior tag
Akinek 103cx tablete van, az NE frissítse, mert egy sz@r, állandóan leálló alkalmazásokat produkáló instabil rendszert kap. Gyakorlatilag használhatatlan lett a tabom. A playből nem frissülnek az alkalmazások, csak fut és fut a töltőképernyő, minden videolejátszó egy idő után kifagy stb,stb...
-
törölt tag
Sziasztok, nekem egy olyan problémám van, hogy a .138-as verziónál nálam megállt a frissítés, hónapok óta nem jön semmi. Lehet azért, mert annó rootoltam, de unrootoltam, hardreseteltem, mindent csináltam már...
A lollipop frissítés viszont az írás szerint csak .144-es verzióval telepíthető.
Van valakinek ötlete, hogy tudnám esetleg a frissítéseket .144-ig manuálisan telepíteni, vagy valaki próbálta már a lollipop frissítést korábbi verzióra rátenni? -
grosy
senior tag
Kicsit utánaolvasva a sd-re történő írást engedélyezni lehet 5.0 alatt minden alkalmazásnak külön-külön, már csak azt nem tudom, hogy hol
-
Bugatti63
csendes tag
Tegnap este feltettem tölteni. Ma reggel mielőtt kihúztam volna rá nyomtam egy rövidet a bekapcsoló gombra. Hát mint ha nem töltött volna semmit. Kihúztam a töltőt és bekapcsoltam és ott 100%-ot mutatott. A frissítés óta most csinálta először. Remélem egyedi eset volt.
-
grosy
senior tag
Eddigi átmeneti megoldás az "sd problémára":
-indítás után beállítások-tárhely-sd leválasztása, majd vissza
-ezt követően beállítások-biztonság-telepítés sd-ről, itt kiválasztani az sd-t, aztán kilépés.
Érdekes módon ezek után nem fagy, és kezeli az sd-t a videolejátszó progi is. -
galuska95
aktív tag
Udv!
Van egy tf103cx tableten es egy hete kb (amugy mar 1 eves a tablet) elkezdte azt csinalni hogy amikor hasznalni akarom akkor nem erzekeli az erintest. Se a feloldokepernyo se a kezdokepernyo nem reagal (a tok feloldja automatikusan ha nem zartam le). Az ido se javitja meg. Csinaltam egy hard resetet az se segitett a cache is ki lett takaritva. Aztan az asus honlapjatol letoltott lolli popot felraktam. Itt is ugyan az a hiba. Eddig mukodott az hogy radugtam halozatra es egy ideig megjavult, mostmar ez se segit csak ha kikapcsolom bar az se mindig. Mi a megoldas?
Egy dologhoz tudom kotni a hibat: mivel az eredeti usb szorul ezer samsung telefonhoz valot haszanlok. Maga a toltofej az eredeti asus. Lassan tolotott a tab valoszinu a kabel nem olyan jo es visszavaltottam az eredetire (par hete). Most hogy rossz a tab ujra a samsungot hasznalom de ez se segit. Tudom nem lehet hozza koze, csak leirtam.
Elore is koszonom a valaszokat! (A hibakert elnezest a tabrol irtam, nem vagyok hozzaszokva) -
grosy
senior tag
válasz galuska95 #1165 üzenetére
Az érintés nem érzékelése egy korábbi hiba volt, amit egy frissítéssel orvosoltak. Mivel nálad ez a hiba továbbra is fenn állt, ezért azt gondolom, hogy nem volt frissítve a legutóbbi 4.4-es firmwarere. Mivel arra kellett volna feltenni az 5.0-át,így lehet, hogy egy szervíz lesz.
-
crue
őstag
Igen van benne és nincs vele gond. Az a helyzet a falsh memóriákkal, hogy ha elkezdenek meghibásodni és vannak rajta hibás szektorok, akkor jönnek a misztikus hibajelenségek. Ha éppen a hibás részt akarja írni/olvasni, akkor lehet fagyás stb az eredmény. Ez teljesen kiszámíthatatlan a véletlenszerű hozzáférés miatt. Ha tudod próbáld ki egy másik kártyával mit produkál.
-
galuska95
aktív tag
Köszönöm a választ! Viszont mielőtt frissítettem kézileg, a tableten csináltam frissítéskeresést és fel si frissítette magát. Pont ahogy az asus weblapon írták. 2.2.33.144 erre felfrissítette magát és WW votl a nevjegyénél a beállításokba így a WW-vel kezdődő firmwaret raktam fel.
-
saelin
veterán
Ez annyira igaz, hogy nekem anno a win 7 file explorer-ét teljesen kifagyasztotta, ha felcsatlakoztattam usb-n párom okostelóját. Kellett egy kis idő, mire kiderült hogy a benne lévő sd kártya okozza a fagyást. Kicseréltem neki egy másikra és megszűnt a probléma. A vicces az, hogy a mai napig használom azt az sd-t úgy, hogy pc-n leformáztam egy kártyaólvasóval. Egy próbát megér.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Snakeiboy
aktív tag
Sziasztok!
Van ertelme felrakni az 5.0-as androdiot a 16GB-os verziora? Ugyanis a jelenlegi 4.4essel eleg sok baj van igy egy ev utan. A memori kezelese nema legjobb es baratnom mar a hallba kerget hogy lehal a facebook rajta allandoan. Kilovi a keves memori amiatt es neha bogeszot is lelovi ha neterni probal. Szoval ha az 5.0-as segithet rajtunk es nincs vele gond akkor megprobalnam felvarazsolni ra.
Miert?????
-
alansmithee
tag
feldobtam a lollit én is... eddig minden szép meg minden jó és hasít ügyesen de ami mondjuk nagyon fáj hogy a madden nfl mobile-ra azt írja a play hogy az eszköz nem kompatibilis ezzel a verzióval... gyakorlatilag 2 játék van amivel játszok ez lenne az egyik...
-
=Mentor=
őstag
Én is felraktam, első blikkre jobbnak tűnt mint a 4.4, memóriakezelés meg úgy általában. Sajnos van pár furcsaság amit megosztanék veletek, hátha tud rá valaki megoldást
Tegnap hajnalban frissíttettem, de ma azt vettem észre, hogy a rendszer dátum késik több mint egy órát a valós időhöz képest. 21:36 volt a tabon, valós idő 22:21, de még a csavar csak most következik, fél óra múlva (22:53) a rendszer órája 21:58-on állt.
Ucbrowser HD-t használok, de valamiért az oldal görgetésnél mintha kihagyna az képernyő érzékelő, nem folyamatos a lefele görgetés, ami érdekes ,hogy Chrome alatt ezt nem produkálja, valamint dupla koppintásra nem nagyítja ki az oldalt, mint 4.4 alatt.
A töltöttség jelzéssel is probléma lehet, mert épp Youtube videót néztem amikor jelzett hogy akksi töltöttség alacsony (20 percet írt ki mint hátralévő idő), majd kevesebb mint egy percen belül a videó megfagyott nem reagált jó fél percig semmire, majd kikapcsolt a tab, illetve többször felvillant az asus logó de ugyebár az alacsony töltöttségi szint miatt nem tudott újraindulni.
Kicsit sok ez így 1 nap leforgása alatt :/
[ Szerkesztve ]
-
pleslie82
tag
Sziasztok!
Jól olvasom, kaptunk Lollipop frissítést?
OTA-n nem találja...hogyan lehet frissíteni? Hol találom a neten?Samsung Galaxy Tab S7+ LTE / Xiaomi 12 PRo / Redmi Watch 4
-
pleslie82
tag
válasz pleslie82 #1176 üzenetére
Közben megtaláltam mindent, 103CX-re(emag) leszedtem a WW-t. viszont nem boldogulok. Felmásolom a zip file-t aztán elindítom a frissítést, de egy perc után a zöld robotban megjelenik egy piros háromszögben felkiáltójel és "hiba" üzenet. majd újraindul és felugró ablakban jelzi, hogy ismeretlen hiba miatt visszállt a korábbi állapotba.
factory resetet csináltam. kipróbáltam SD-re és belső tárolóra másolva is.
2.2.33.144. van fenn.Van ötletetek mi lehet a gond?
Samsung Galaxy Tab S7+ LTE / Xiaomi 12 PRo / Redmi Watch 4
-
macskajancsi
aktív tag
Sziasztok,
Ma vettem meg életem első tabletjét, és pont egy tf103c lett belőle.
Pár kérdés:
- nektek meddig bírja az akksi mondjuk youtube lejátszás módban, max fényerőn? (használt a cucc, és szeretném kideríteni, h trágya-e az akksi, de ugyanerre alternatív megoldást is szívesen fogadok)
- billentyűzet magyarosítást/magyarítást (sosem tudom melyik a helyes) csinált már valaki? 3M Rania fóliából pont nincs rávaló méret... :/Egyelőre ennyi, egyelőre olvasgatom a régebbi hsz-eket, hátha okosabb leszek.
[ Szerkesztve ]
coito ergo sum...
-
pleslie82
tag
Nekem egyből megtalálja, SD kártyán ès a belső tárhelyen is, de a telepítés kb. negyedénél megadja magát..
Most kihasználva még a meglévő garanciát úgy is be akartam küldeni szervizbe, mert van egy valószínűleg levegőbuborék a kijelzőn, most beírtam még a frissítési hibát is a listára. Jobb ötletem nincs.Samsung Galaxy Tab S7+ LTE / Xiaomi 12 PRo / Redmi Watch 4
-
grosy
senior tag
Használ valaki rajtam kívül MEGA felhőtárhelyet? Eddig a dedikált alkalmazáson belül engedte, hogy külső USB-tárhelyre mentsem le az adott tartalmat, de most már az 5.0 alatt hiába választom ki, nem indul meg a letöltés. Van erre valami megoldás?
-
alansmithee
tag
hát összességében azért szomorú vagyok... ha nem tud valamit telepíteni újraindul a tabi... vagy csak úgy random... eddig se a madden nfl mobile se egy másik hirtelen megtetszett játék nem ment fel asszem 963 hibakóddal eldobta a kanalat... szép meg gyors meg minden de az akkor is nagyon fájó pont hogy az egyszem átékom nem megy... remélem lesz valami fix
-
grosy
senior tag
válasz alansmithee #1187 üzenetére
Azt hiszem, hogy megvan a hiba forrása. Az exFat file rendszerrel nincs kibékülve a tab, hanem az NTFS-t kedveli.
-
-
pleslie82
tag
válasz #06126080 #1190 üzenetére
Szia!
Nos közben nálam az történt, hogy beküldtem a gépet szervízbe. A budaörsi TMX- foglalkozott vele. Nos, kapott egy vadiúj fóliázott kijelzőt plusz új alaplapot is. Nagy volt az öröm, egészen addig, amíg be nem kapcsoltam és ki nem derült, hogy nem működik a panel megvilágítása, tehát semmit nem látni a kijelzőből! Olyan mérges lettem! Hát pont azt nem ellenőrzik, amit cserélnek?! Szóval most újból megrendeltem a futárt és irány vissza. Pedig a TMX eddig nagyon korrektül járt el a Samsung telefonjaim szervizelésekor.
-
alansmithee
tag
gondolom mindenki nagyon aggódott mert nem tudok játszani a tabimon ezért megosztom hogy a probléma elhárult... egyszer csak az appdrawer-be megjelent 2 beállítások ikon és nem akart eltűnni se szal gondoltam csinálok egy tiszta telepítést és kapott recovery-ből egy HR-t... és utánna láss csodát ment a Madden NFL Mobile is
-
pleslie82
tag
Ez a tablet valahogy...nem az igazi. Nem hiszem, hogy legközelebb bármit is veszek az Asustól. Nekem Lollipop alatt újból csinálja ezt a képernyő érzéketlenséget, amit a kezdeteknél, mikor kezd megtelni a RAM
-
hagen
csendes tag
Sziasztok,
néhány hete vettem egy refurbished TF103CX-et edigitalon. 4.4.2-es android van rajta.
Ma előjött egy különös hiba. Újraindítás után az érintőképernyő mindig a rövidebb oldalra tükrözötten fordítva érzékeli az érintéseket. (Tehát fektetett módon ha fent érintem meg lent érzékeli, álló módban a jobb oldal a bal - remélem érthető.) Minden más pöpecül megy, csak ez a hiba, de értelemszerűen így nem nagyon lehet használni.Csináltam már 2x hard resetet, egyszer menüből, egyszer kikapcsolt állapotból újraindítva. Semmit nem segítettek.
Semmi extrát nem csináltunk a tablettel, a hiba jelentkezése előtt pont az első app-ot próbáltam letölteni Google Play-ről, ami valamiért nem ment ezért indítottam újra. Annyi még, hogy újraindításkor éppen fejjel lefelé volt a tablet, de gondolom az nem lehet probléma. Azóta már rengetegszer újraindítottam mindenféle irányba fordítva, de semmi nem változott.
Neten sehol nem találtam utalást ilyen problémára. Esetleg valakinek van ötlete mit lehetne még csinálni, vagy egyszerűen gariztassam?
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
fireman123
őstag
Sziasztok!
Olcsó, de használható 10"-os tabletet szeretnék venni, elsősorban office-ra, netre, youtube-ra, ....az Edigitálnál van ilyen refurbished [link] tablet. Kérdésem, hogy megfelel ez a fenti célokra, és milyen állapotúak ezek a refurbished tablettek, meg szabad-e venni? ...vagy keressek helyette mást, újat? ...kérdés, hogy mit? A korábbi beírások szerint nem egy makulátlan kütyü
[ Szerkesztve ]
-
macskajancsi
aktív tag
válasz fireman123 #1197 üzenetére
Szia!
Én asszonynak vettem egy refurbished ilyen 27k körül január közepe-vége felé, ennyiért szerintem ajándék volt.
Gyári patika, karcmentes állapot, pár hónap garival.
Egyből frissítettem a legújabb Androidra, nekem semmi gondom nincs vele azóta.
Office, net, youtube szépen megy rajta, gyors a kicsike. 1-2 játékot is próbáltam már, azokkal sem volt gond.Az 1GB RAM-tól nem szabad sokat várni: ha pl. nyitva van az office-ban (ez a hivatalos M$-es Word és Excel a kompatibilitás végett) egy fájl, de közben mondjuk rágugliznál valamire, akkor készülj fel, hogy az el nem mentett munkád elveszik. Ugyanis a kevés memória miatt sajna alattomosan bezárta a háttérben az szövegszerkesztőt.
Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.Illetve nézd meg a képét szerintem élőben is vásárláskor: ha ki tudsz békülni a felbontásával, akkor ezen a kettő említett dolgon kívül sok bajod szerintem nem lesz vele.
Engem mondjuk kicsit zavar az alacsony felbontás, mert a telefonom is nagyobbat tud mint ez, de hát ennyiért ne válogasson az ember.coito ergo sum...
-
pleslie82
tag
válasz fireman123 #1197 üzenetére
Én nem vagyok elájulva a tabtól, de most rászántam egy kis időt és most egész működőkèpesnek tűnik. Nagyon sokat jelentett, hogy lecseréltem az Asus ZenUI launcher-t a Nova-ra. Telefonon is ezt használom évek óta. Sokkal kevesebb memóriát foglal szerintem, mert gördülékenyebb a rendszer. Jó a zenUI, de valószínűleg nagyon erőforrás igényes..
A felbontásról annyit, hogy 2K-s Note 4-et használok, de nem fáj használnom a tabot sem. Nem zavar. Szerintem nincs gond a kijelzővel. Most vettem hozzá BT billentyűzetet, mert erről akarok dolgozni távoli eléréssel szabadság alatt és ilyen felbontással is szépen, probléma nélkül, tökéletesen olvashatóan jeleníti meg a win8-as munkahelyi gépemet és programokat. Tehát munkára is használható.
Végső konklúzió, hogy a launcher csere nálam sokat javított a helyzeten. Az 1 giga RAM, az 1 giga RAM.Samsung Galaxy Tab S7+ LTE / Xiaomi 12 PRo / Redmi Watch 4
-
pleslie82
tag
Egyébként én vagyok hülye vagy megszüntették a felhasználói fiókokat Lollipop alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest