Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
18 órám van eddig benne series x-en és nagyon tetszik. Alig bírom abbahagyni. Most game pass előfizetéssel potom 3 ezer forint környékén meg lehet venni ms storeban. Megveszem mindenképp a sorozat másik két darabjával együtt (odyssey, valhalla) nem tudni meddig lesz bent game passban.
-
Sliderxy
senior tag
Köszi, ki is próbálom hétvégén.
Origins-ig az összes rész megvolt. Most megint le vagyok maradva. -
veterán
Igen tényleg baromi hangulatos.
A táj, a zene, a korhű berendezések, épületek, öltözékek minden nagyon együtt van. A grafika mai szemmel nézve is nagyon szép. Én is ki akarom maxolni. Rengeteg a tartalom, hónapokig el lehet lenni vele (vagy ahogy a te példád mutatja akár évekig);A másik két utána következő rész is van ilyen jó szerinted?
-
Sliderxy
senior tag
Jól tudom, hogy ebben van egy olyan mód, amiben meg lehet nézni az egyiptomi nevezetességeket és reális információkat ad a játék a látottakról?
-
Raysen623
addikt
Nem rég fejeztem be az alapjátékot. Nagyon tetszett, különösen pozitív volt a "különleges fegyver" megszerzése, utána nem is kellett másik. Gondolkodom a kiegeken is ennél a résznél. De lehet előbb Valhallába vetem magam megint.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Neurotoxin
őstag
Mindkettő DLC-t ajánlom, a The Hidden Ones (kicsit rövid, de ne higgyél a teszteknek, nagyon fókuszált a story a Sínai-félszigeten, Bayek beszólásai velősek, viszont a végén lévő ellenfélnél elvesztettem a fonalat, hogy ő miért is volt egy fontos karakter...) és a Curse of the Pharaohs-t is rendben van, teljesen jól játszható, még nem az a helyenkénti soulslike szint, mint például a Odyssey estében. Összesen beletettem a játékba 150 órát.
[ Szerkesztve ]
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
Raysen623
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest