Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ragnar95

    nagyúr

    válasz htw #5064 üzenetére

    Nem kapkodják el a watchOS finomítását, illetve már megszokhattuk iOS-en is az Apple-től, hogy bizonyos funkciókra elég sokat kell várni.
    Nekem nem is új számlapok kellenének, inkább az, hogy még jobban testreszabhatóak legyenek a mostaniak. Sajna ennek valószínűleg 2 oka van, hogy miért nem azok. Egyrészt a Watchnál nagyon erősen kordában tartja az Apple a fejlesztőket, hogy nehogy véletlenül leszívja bármelyik app az akkut és ha egyedi számlapok lehetnének, ott ez még nehezebben lenne szabályozható. Másrészt persze lehetnének még jobban testreszabható számlapok teljesen egyediek helyett és akkor nagyobb lenne az Apple kontrollja, de sajna a Complicationöket se használják ki a fejlesztők, szóval fejlesztői részről sincs elég nagy igény erre valószínűleg.
    CharlieDrop: ha lesz időm, ránézek, de attól, hogy maga a CoreBluetooth API elérhető lett watchOS-en is, még nem garantált hogy ez működni fog, hiszen nem kapta meg a teljes funkcionalitást a watchOS, ami iOS-en elérhető, illetve nem garantált, hogy a kapcsolódó iPhone-hoz ugyanúgy hozzá lehet férni, mint egy sima BLE eszközhöz

    Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

Új hozzászólás Aktív témák