- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hemaka
nagyúr
válasz Parallaxis #447 üzenetére
Nekem is iPhone-om van de a Note8 egy nagyon fasza mobil, csak kar, hogy android van rajta.
Ja es a teszt igazan fair, foleg, hogy a Note-nak min. 50%-kal tobb pixelt kell megjeleniteni es renderelni. -
-
Tanbá-apó
tag
Sziasztok. Ma érkezett a telekomtol a 256os silver grey X-em. 7 plus-t váltott, az első együtt töltött pár óra előtt kicsit féltem a méret változástol, de most már kimondottan tetszik a kisebb-és-mégis-nagyobb vegyes érzése. Egy sima Xpro fóliát tettem rá ami kicsit fura mert 3-3mm mindkét oldalon kimarad, tehát kb a teljes kijelzőt fedi csak le, a bezel-t már nem. A tok a nálam már évek óta bevált Usams család egyik tagja (átlátszó szilikon) amely elég vastag ahhoz, hogy ne kelljen feltenem. Holnap kotom a biztosítást az egyik legnagyobb biztosító termékek biztosításával foglalkozó weboldalán, egy év 30000, teljeskörű biztosítás. Fekete modell, a párom fehér X-e mellett (ami elég csajos), igazán elegáns benyomást kelt. Az oled szem-orgazmus, nem tudom mikor volt utoljára ilyen bokalefosós élményem iPhone váltáskor... uzemidorol majd a napokban, illetve tervezek egy 7 plus Vs X fotóparbajt holnap. Ezt majd megosztom veletek.
Egyelőre ennyi. Kérdés?
[ Szerkesztve ]
iPhone 12 ProMax; Asus ROG Strix 3
-
B-L-A-C-K
titán
Elérhető a 11.1.2-es iOS frissítés!
-
TajgaVodka
csendes tag
válasz JamesHolden #401 üzenetére
Szia ez az üvegfólia gyár apple szilikon tokkal tökéletesen üzemel.
Ha szeretnéd megnézni az összképet lövök róla egy fotót.
-
Szellem.
nagyúr
-
India
aktív tag
válasz TajgaVodka #463 üzenetére
Legyszives küldj képet!
-
kchris78
veterán
azta! akkor nekem is remelhetoen hamarabb varhato mint gondoltam... Nekem DU lett leadva az igeny a kapcsolattartonak... Most elokapartam ezt a levelet kollegatol es az allapot 'szallitasra var'. Ez jelenti azt hogy mar megvan a konkret darab (ha igen akkor T-nek ma esett be egy szallitas)?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az iGlass Pro üvegfólia megéri azt a 20-25e Ft-ot?
Illetve milyen tokot érdemes rá venni, amiben a kamera nem púposodik ki, illetve védi a hátlapot is?
Gyári bőrtokot nézegetem, az mennyire véd?[ Szerkesztve ]
-
gusthy
veterán
Nyilván ízlés dolga, de nekem így elsőre a legnagyobb bajom nem a faceid, hanem a gesztusvezérlés. Sose kedveltem, egyszerűen azért, mert nem intuitív. Pedig az Apple legnagyobb előnye eddig az elképesztően egyszerű használat volt.
-
India
aktív tag
válasz TajgaVodka #474 üzenetére
-
Bossi
őstag
Akit érdekel a Westend City Centerben van X készleten... bár nem tudom menyi írtak levelet korábbi érdeklődésemre.
-
<Lacy85>
addikt
válasz Parallaxis #477 üzenetére
Az utolsó app fogta csak meg a note-ot (most meg nem nézem, mi volt az), de azon kívül kb. semmivel nem gyorsabb egyik sem, mint a másik.
Ha megnézed a teszteket (van egy pár), akkor kb. mindenhol az van, hogy egyiket az egyik tölti gyorsabban, a másikat a másik. Szóval teljesen egyforma a kettő.
A multitask meg egyértelműen sokkal jobb a note-nál.
Lehet keresni olyan videót, amiben 2x gyorsabb az iPhone (mondjuk ez itt sem igaz), de attól még ez nagyon nem lesz így. -
ToniSoprano
addikt
válasz Parallaxis #410 üzenetére
"Csak megsúgom androidon már több éve tökéletesen működik a gesztusvezérlés, ezzel a programmal:
...kipróbáltam, gyönyörűen ütközik azokkal a szoftverekkel, amiknél szintén alapból van gesztus vezérlés az appon belül"Konrétan milyen appokkal ütközik? (Én több mint 1 éve használom így a telefont de ilyennel még nem találkoztam.)
[ Szerkesztve ]
-
rvgy75
aktív tag
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz ToniSoprano #481 üzenetére
Valószinű ő arra gondol hogy nincsennek külön bontva a Gesture-hoz tartozó "események"
Azaz ha pl van 2 alkalmazásod amiben mondjuk felfele suhintással két külön funkció van akkor lehetnek gondok.
De ezért kell külön bontani.
Gondolom iphone x-en a Rendszer szintű gesture-ok magasabb prioritással futnak mint az appokéAndroidon ez egyben van.
De meglehet oldani. -
kchris78
veterán
Tegnap volt a hír hogy a 3-4 hetes várakozás lecsökkent 2-3 hétre.
Ez önmagában nem lenne olyan érdekes de a kérdés:
Megjelenéskor 4-5 hét... Aztán rá egy hétre 3-4... Most kb megint egy héttel később 2-3 hét... Tehát ha valaki most rendeli ugyanakkor kapja mint az elején??? Kicsit érdekes a dolog, lényeg hogy szerintem közel sincs akkora túlvásárlás mint ahogy az a clickbait cikkekből lejön.. Ezért az árért csoda is lenne... -
rvgy75
aktív tag
Az én lelkem nyugodt anélkül is de jól esik kicsit. Azert lássuk be kicsit vicces hogy szemelyes sértésnek veszi mindenki a kritikat. Más drága telonal is így van nem csak itt.Telóm tuti nem nyerne teszteken de még vhogy nem is volt rá szükség. Nem flusztral az se ha 2 ezred másodperccel lassabban nyílik meg egy oldal. Vicces fórum na.
Akinek humora van, az mindent tud(hat), akinek humora nincs, az mindenre képes.(Peterdi Pál)
-
rvgy75
aktív tag
válasz Parallaxis #491 üzenetére
Azt nem tudom. De minden negatív kritikát cáfolni akarsz vmiert.
Akinek humora van, az mindent tud(hat), akinek humora nincs, az mindenre képes.(Peterdi Pál)
-
B-L-A-C-K
titán
Nem személyes sértés csak már kurv@ unalmas hogy aki leszarja ezt a telefont, nem érdekli, nem tetszik neki, nem fogja megvenni, esetleg pénze sincs rá azok jönnek és fikázzák, illetve megakarják magyarázni miért ne vegye meg senki, aki meg már esetleg megvette mekkora ciki, meg orbitális barom. Kicsit unalmas már.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz FIREBLADE78 #495 üzenetére
A korábbi években a hsz-ek száma bőven ezer fölött volt 2 nap után. Nem tudom, hogy ez most a nem pénteki cikk megjelenés miatt van-e vagy csak az érdeklődés valóban nem akkora.
Van olyan X tulaj, aki akárhol használja az ApplePay-t
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
ToniSoprano
addikt
válasz aprokaroka87 #483 üzenetére
"Gondolom iphone x-en a Rendszer szintű gesture-ok magasabb prioritással futnak mint az appoké"
Ez doidon is így van, magasabb szintű mint a többi program, mert rendszerszintű hozzáférést kell adni.De tényleg rendszerbe integráltan a gesztusvezérlés az X-en jelent meg.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest