- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
-
PROHARDVER!
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
veterán
-
TechN7ne
nagyúr
válasz TheBikerider #3505 üzenetére
Mennyibe fájt, mire lehet számítani?
-
veterán
válasz TechN7ne #3506 üzenetére
Mondom,már nem emlékszem,de nem volt drága az biztos. (arra emlékeznék. ) Ha már ilyen telefonom van,akkor ha lehet, igyekszem jó minőségű fóliát meg tokot rakni rá. Fontos az ár,de ilyen szinten már nem érdekel. Ha annyi az annyi és nincs más,akkor megveszem.
HARLEY-DAVIDSON
-
Tomeeka28
aktív tag
Nem tapad, puhább a felülete mint egy üvegnek, de nem lehet körömmel karcolni... kicsit lehet olyan szilikonos érzetet kelt.
[ Szerkesztve ]
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
csab2
veterán
Ha a Kontaktokban adom hozzá a fotót a hívóhoz, akkor nem teszi ki teljes kijelzőre, ha a Fotókban adom hozzá, akkor meg igen.
Ki érti ezt?
Másnál is így van vajon?Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
nbware
senior tag
Nálatok volt már olyan, hogy hívott valaki, de nem volt hangja? miután ki-be kapcsoltam a telefont, akkor pedig már volt hangja ismét. Ma meg zenét akartam volna lejátszani, de nem volt hangja, csak ha megint csak ki-be kapcsoltam a telefont. Ez valami bug, vagy a telefon szar?
Lenovo y720, Samsung S8, Iphone 7
-
veterán
-
veterán
-
Mr.Silkó
veterán
válasz TheBikerider #3516 üzenetére
Na jólvan, látszik, hogy lefáradt az agyam a munkától meg a hajnali 4-es keléstől! Gratula magamnak.
7etape (#3517)
Idővel nekem is csökken a mókusvakítás tűrő képességem!
[ Szerkesztve ]
-
tarcsika
tag
A touch id ikonját hogyan lehet kirakni a főképernyőre?
-
Gyeni
csendes tag
-
veterán
-
Mr.Silkó
veterán
Másnak is előfordul az, hogy amikor a Safariban meg szeretnék nyitni egy linket/oldalt a háttérben, akkor hiába nyomok a linkre hosszan, villan egyet, mintha erősebben nyomnám a kijelzőt, pedig direkt simán csak hosszabban rajta tartom az ujjam erőkifejtés nélkül, és nem nyitja meg a linket. Meg tudok zeberedni ettől! Ezt csak néha csinálja, de akkor akát tízszer is egymás után, egyhuzamban.
Meg néha a gyors gépelést is nehezíti a billentyűzeten a nyomásérzékenység.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Mr.Silkó
veterán
válasz TheBikerider #3529 üzenetére
Pedig direkt a leghatározottabbra van beállítva a 3D touch erőssége nálam.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Mr.Silkó
veterán
válasz TheBikerider #3531 üzenetére
Remélhetőleg.
-
-Ben-
veterán
válasz Mr.Silkó #3528 üzenetére
Ez biztos, hogy nem a telefonod hibája. A 6S is ilyen, illetve az összes szifon, amiben nyomásérzékeny kijelző van. Próbáld ki, hogy egy linkre úgy nyomsz rá, hogy szinte simogatod a kijelzőt. Nagyon finoman, szinte alig kell érinteni a kijelzőt. Már-már olyan érzés, mintha rá se nyomnál, akkor lesz jó, illetve még a 3D Touch érzékenységének állításával is segíthetsz ezen, de én hagytam a gyárin....
(#3527) Mr.Silkó: Uh... ez viszont fájt...
[ Szerkesztve ]
-
zola96
senior tag
Megjött az iGlass üvegfóliám. Kiváncsi voltam mit tud ennyiért egy "sima" fólia. Első benyomások: normális minőség, tök korrekt csomagolás. Adnak a külcsínre is. Egyszerűbb valahogyan felrakni mint a másikat, bár szerintem a 100. fólia után már tök mindegy.
Tényleg zsírtaszítóbb mint az ebayes 1 dolláros és sokkal tisztább is. Érzésre pedig olyan, mintha a kijelzőt simogatnád és nagyon puha a felülete. Apróság de szerintem számít. Megérte!
-
joefasalasso
aktív tag
Szépen kérek valakit, linkeljen nekem egy legutolsó ios ipsw-t.
Nagyon köszi...
-
-Ben-
veterán
válasz joefasalasso #3542 üzenetére
ipsw.me oldalon nézz körül. Nem mindegy, hogy szolgáltatós vagy független a telefonod. Egyébként iOS 10.1.1 a jelenlegi legfrissebb verzió.
-
-
Vgabor92
tag
válasz kajmika0510 #3546 üzenetére
-
kajmika0510
tag
Mármint valami minőségit
-
zola96
senior tag
válasz kajmika0510 #3546 üzenetére
Standard. Ez egész kijelzőt beborító. Még nem kaptunk belőle de ebből kiindulva rossz nem lehet.!
-
Vgabor92
tag
válasz kajmika0510 #3548 üzenetére
hát ha többet akarsz fizetni csak, hogy "márkás" legyen, akkor a kolléga linkelt egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok