- Steam Deck
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
válasz SpongyaBob #6500 üzenetére
Lehet, h van biztosítása rá?! Ha nincs, akkor nem értem az öröm okát én sem!
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
iTomi81
tag
Kedves 5S tulajok. Szoktatok néha az üzemidőről betenni képeket. Az volna a kérésem hogy így esti időben aki csak tud, az tegyen be egy képet a saját aktuális akku használatáról ha nem nagy kérés. Sokan jönnek ezzel az üzemidő kérdéssel és úgy gondolom ha a saját szemével látja az ember több tulaj üzemidejét akkor egyértelmű lesz hogy nem is olyan rossz az.... előre is köszönöm a segítségeteket.
-
legenda
-
legenda
válasz legiaap #6506 üzenetére
nekem még sosem volt olyan, hogy azonos lett volna a két érték, mert néha kénytelen vagyok mással is foglalkozni és letenni a telefont, talán 8 óra tényleges használat volt a rekord egy nap készenlét mellett, most pedig tényleg nem sokat volt a kezemben a telefon, 23 óra alatt összesen 3 órát nyomkodtam - javarészt lte netezés -, de nem is merült le még félig sem;
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
Edi77
őstag
Ez a korlátozásk tulképpen mire jó? Még sosem mentem a menü közelébe
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
spawn21
veterán
Nem találom, hogy hol tudom beállítani azt amikor diktálok ne csak magyarul tudjon?
Elég sokat kell beszélnem angolul és németül. De hiába próbáltam nem megy, vagy csak ákcsentemmel van a baj?
[ Szerkesztve ]
s24U+15p
-
talamasca
senior tag
válasz Comecee #6494 üzenetére
Ha van lehetőség olyan géppel kell összekötni, amin az iTunes fel van telepítve.
Az rögtön felismeri, ha eredeti. Fontos, hogy vétel előtt kapcsolja ki a telefonon a Find my iPhone-t és tavolitsa el az Apple ID-vel való összeköttetést, különben nem lehet majd aktiválni!“Black as midnight on a moonless night.”
-
-
pista1235
tag
sziasztok!
http://ujgsm.hu/termek/apple/apple-iphone-5s-16gb-black-white/
szerintetek érdemes itt telefont venni? 158k-ért valóban gyártói garanciát adnak?
-
tylerddd
veterán
Itt egy objektív i5S vs i6 összehasonlítás.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
törölt tag
-
legenda
-
kkee
tag
sziasztok
Adott egy iphone 5. Sajnos szét lett szerelve kamera meghibásodás miatt. Csere. A gond most jelentkezett, mert nem indul el. Az első pár indításkor kérte, hogy kapcsoljam össze itunes-szal, ami érzékelte, hogy ott van recoveryben. A frissítést nem hajlandó végigcsinálni, hibával kilép. Pár próbálkozás után már nem írja ki hogy kapcsoljam össze, viszont fekete a képernyő és az itunes így is felismeri. Ha bekapcsolom csak az alma van. Van valakinek valami ötlete? Köszi
-
ElDiablo26
csendes tag
Tehát akkor ahogyan láttam a Ti üzemidőtöket kb azonos használat mellett, mint ahogyan én használom és nekem 7-8 óra helyett produkál kb 4-5-öt, úgyhogy Ti mit javasolnátok? Mármint fogadjam el, vagy vigyem be a T-be és próbáljam meg garancia alatt kicseréltetni?
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz ElDiablo26 #6527 üzenetére
nem tudni, hogy neked milyen beállításokkal rendelkezik a rendszer, milyen a hálózat...stb, szóval nem valószínű, hogy abnormális, garanciális probléma lenne, a 4 - 5 óra is teljesen normális lehet.
elég egy problémás alkalmazás, vagy néhány engedélyezett funkció, amik ráakaszkodnak az adatforgalomra, helymeghatározásra...stb, vagy például sokat van olyan helyen - vagy mozgásban - a telefon, ahol sűrűn ugrál a cellák és a hálózati módok között, és máris jelentősen csökken az akkumulátoros üzemidő, de szintén hátrányos lehet még adott szempontból, ha sokat megy a kijelző magas fényerővel, és még lehetne sorolni...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
ElDiablo26
csendes tag
Leírtam már pár hsz.-el korábban, hogy minden olyat beállítottam amit így neten találtam, hogy segití az üzemidő növelését pl.: automata fényerő, helymeghatározás kikapcsolva, alkalmazások értesítései kikapcsolva,illetve a frissítéseik is meg ilyenek és megis ilyen vérszegényen működik
-
legenda
válasz ElDiablo26 #6529 üzenetére
az automata fényerő semmit sem jelent, ha a környezet világos, mert akkor pont úgy felhúzza magasra a fényerőt.
a hálózati módot sem véletlenül írtam, ha sokat váltogat cellát és/vagy hálózati módot a telefon, akkor bizony horpad az akkumulátor.
bizonyos alkalmazások szintúgy leszívják, pláne azok, amik csevegésre használatosak, és folyamatosan vagy sokat vannak online, illetve más, azonos vagy hasonló módon működők is.
nyomj egy teljes visszaállítást, ne telepíts fel semmi külsős alkalmazást, kapcsolj ki minden hibalehetőséget jelentős funkciót/opciót, és ellenőrizd le úgy az akkumulátoros üzemidőt, akkor majd kiderül, hogy mi a helyzet, bár a hálózati/cellás hibalehetőség még akkor is adott lesz.
nekem nagyon jók az akkumulátoros üzemidők, de volt néhány nap, amikor faragta itt az lte hálót a solgáltató, ami miatt sokat ugrált a hálózatokon álltó helyében is a telefon, és úgy bizony sokkal jobban merült az akkumulátor, mint előtte, vagy mint azóta, mióta ismét okés az lte háló.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
revis
csendes tag
Felmerült bennem egy kérdés kíváncsiságból. Mi a különbség,hogy az apple store-ból vagy hivatalos viszonteladótól( Istyle) rendelem a készüléket?
Viszont amit nem hittem volna,hogy azon fogok sokat agyalni melyiket vegyem 16gb vs 32gb. Nem viccelek, már vagy 3hete ezen töröm a fejemet kell-e a 32 vagy elé a 16? Már végig olvastam mindent és tudom itt is fel lett téve jópárszor a kérdés és még mindig nem jutottam dűlőre a dologgal kapcsolatban.
ui.: érdemes üvegfóliát rátenni vagy elég lehet a sima párszáz forintos vacak,amit elég kb 3 havonta cserélgetni? -
nofi
addikt
Teljesen mindegy honnan rendeled. Boltban az alábbi kérdéseidre is kapsz választ, ha továbbra is bizonytalan maradnál
Tárhely kérdésben nekem is hasonló aggályaim voltak. Legfontosabb kérdés, milyen előfizetésed van és miket használnál. Én zenéket már szinte kizárólag spotifyról hallgatok és nem töltöm le az albumokat. Ellenben sokat fotózom, valamint videózni is szeretek. Ha nem vagyok otthon, van annyi adatforgalmam, hogy feltöltsem tárhelyre, amennyiben nem lenne elég. Másik kérdés, hogy képszerkesztést, videóvágást mivel oldanád meg. Előbbire van pár nagyon jó app, átlagosan 50-100 MB körül, de van amelyik mondjuk keretekben profi, másik meg szűrőkben, így én erre majdnem egy gigát számolnék (ez persze attól függ mennyire szeretnéd kihasználni). Videóvágásra is van több alternatíva, viszont ebben az iMovie a legegyszerűbb, ami kapásból 600 MB körül van és akkor még filteres készleted nincs hozzá. Játékokból nekem mindig van vagy 5-6db a telefonon, de van aki 10-et tárol. Nézd meg AppleStoreban miket használnál és mi mennyit foglal. Pl. anno Garagbandet (meg még 1-2 effektező programot) is telefonon használtam, gitároztam fel a házijaimat, de ez volt az a pont ahol már éreztem, hogy a többi alkalmazás mellett ennek már nincs elegendő hely. Szerencsére azóta lett egy iPad-em, amire átkerült a Garagband és az iMovie-t is már csak azon használom.
Én nem használok fóliát és porosodik vagy 3 tok a fiókomban, mert minden tisztításnál rájövök, hogy nem ezért vettem ezt a telefont. Ebben a kérdésben inkább várj még pár kommentet[ Szerkesztve ]
Xbox GT: nozsolt
-
SonyNex7
senior tag
Az gondolom bőven elég a 16 GB-os verzió normál használat mellett.nem véletlenül ez a legnagyobb számban eladott verzió,rádasul mar a felhő szolgáltatások nagyon olcsóak 20gb 1eur iCloud,mobilnet se túl drága 1gb 1200ft a t-nél.20 app 3-4 játék simán elfér ,100-200 zene,fénykép
Kijelző védésére az itteni kollégák véleménye alapján,és a videók alapján én egy otao lambo üveg fóliát tettem rá.Három hete használom egyetlen mikrokarc sincs rajta,ellenben hátuljával ahova 1000 Ft-os hagyományos foliát rakattam föl.A hátsó fólia rendesen gusztustalan.siman zsebeb hordom mindenféle tok nélkül ,arra figyelek hogy ne legyen mellette semmi a zsebemben pl:kulcs.kereten sincs egy mikro karc sem.
Igaz hogy felrakással együtt 7000 Ft volt de mindenképpen megérte mert nem szeretném tokban hordani és elrejteni ezt a gyönyörű telefont,és úgynézki működik a dolog.ha hosszú tavon beválik a dolog a jövőbeni telefonjaimra is csak üvegfólia fogok rakni. -
bads1
aktív tag
Most jött meg az 5S, végül 16 gigásat rendeltem, szerintem bőven elég lesz ez is de majd meglátjuk.
Létezik hogy teljesen lemerült akkuval kaptam meg a bontatlan készüléket? Nyomtam a bekapcsoló gombot többször is pár másodpercig de nem történt semmi, aztán rádugtam a töltőre és a töltöttség jelző egy kis piros részt jelzett a bal szélen.mod: SIM nélkül nem is lehet belépni a telefonba? mert még nem kértem cserét a szolgáltatótól
[ Szerkesztve ]
-
legenda
-
Kicsirics77
veterán
sim nélkül elég nehéz mobilnetet csiholni.
írta,hogy még nem igényelte a sim cserét.SIM nélkül nem is lehet belépni a telefonba? mert még nem kértem cserét a szolgáltatótól
[ Szerkesztve ]
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
legenda
válasz Kicsirics77 #6541 üzenetére
nem az ő hozzászólására reagáltam, aki meg írta, hogy sim és wifi, ott meg ha már sim kártya van, akkor lehet mobilinternet is, így a wifi nem kötelező - csak sokan még a régi hitben vannak, hogy csak itunes vagy wifi, pedig elég régóta megy már az aktiválás mobilinternettel is.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Cyberpunk
félisten
8.0.2-vel mik a tapasztalatok. Kinél milyen bugok fordulnak elő? Frissítenék 8.0-ról, mert idegesít egy csúnya bug.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
nofi
addikt
válasz Cyberpunk #6544 üzenetére
Egyes appoknál vannak még bugok (kilépés). Rendszerszinten a billentyűzet már sokkal jobb mint volt. Appoknál nem mindig akítv a diktálás, pedig siri és 4g is van (Viber, Hangouts). Telefonfelvétel után továbbra is 1mp-ig még csörög. A headsetemmel nem tudom letenni a hívást 8.0 óta, ez továbbra is él. Más hibával nem találkoztam, szerintem tedd fel nyugodtan
Xbox GT: nozsolt
-
revis
csendes tag
Pechemre nincs az Istyle-ban 32gb-os, a 16 meg elfogyott nemrég. Úghogy várhatok, a kérdés,hogy meddig... Házhozszállítással venném, ezért is kérdeztem mindegy-e apple store vs istyle (erre már kaptam választ,amit köszönök )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debian GNU/Linux
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Steam Deck
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kupon kunyeráló
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- További aktív témák...
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest