- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyi19
őstag
Sziasztok!
Mivel, ilyen telefon vásárlás előtt állok,(i5S Space Gray) megszeretném kérdezne vannak e típushibái, mire kell odafigyelni vásárláskor (nem boltból venném)? Pl. mint fekete i5 esetében a kopás...
Köszönöm!
-
legenda
válasz nokia123 #6860 üzenetére
rosszul kérdeztem az előbb, mivel írtad korábban, hogy visszaállítottad, azt akartam kihozni a dologból, miszerint a visszaállított/nullás állapotban jó, és nem csak akkor adódik a probléma, ha korábbi mentést visszateszel a telefonra?
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Kommy
veterán
-
radi8tor
MODERÁTOR
Üvegvédő üveget ragasztott fel rá valaki?
Olyat, ami esetleges leejtésnél védi a kijelzőt a betörésnél.Ja és ilyet hol találok?
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
SpongyaBob
veterán
válasz radi8tor #6863 üzenetére
Én vaterásat használok. Érzetre jó, de inkább mást vegyél. Találkozott egy kulccsomóval, párom sikeresen rátette az asztalon csücsülő telóra. Le is pattant belőle egy darab, kicsit erősebbnek gondoltam. Bár olcsó volt és a célját teljesítette Továbbá 0,4-es amitől vannak véknyabbak (és jóval erősebbek is) Én most az OTAO-t fogom kipróbálni. [link]
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
tylerddd
veterán
válasz SpongyaBob #6864 üzenetére
Biztosan jó, bár az ára is megvan. Én azért nem merem megrendelni, mert ha elba**om a felhelyezést, utána már nem nagyon tudok mit csinálni vele. Főleg attól tartanék, h szösz alákerül és engem az rohadtul idegesítene. A legtöbb fóliát akár többször is le lehet húzni, meg kiszedni alóla a port, ha éppen úgy adódik.
Majd alszom rá párat
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
MODERÁTOR
válasz tylerddd #6865 üzenetére
Én most tettem fel edzett üveget a készülékem kijelzőjére.
Kaptam hozzá egy alkoholos meg egy "szöszmentes" törlőkendőt, és teljesen egyszerűen, szöszmentesen fel tudtam tenni az üveget.
Sokkal könnyebb volt, mint egy fóliát felrakni.(Más készülékem van, de ebből a szempontból szerintem mindegy. )
Xiaomi 13T
-
SonyNex7
senior tag
válasz radi8tor #6863 üzenetére
1,5 hónapja kiváló az otao,zsebben hordom tok nélkül mikrokarc mentes.
7e volt felrakassal együtt de egy fillért se bánok mert ezzel szemben a hátlapi sima fólia okádék és le is jött.-Ikiegeszitők.hu
Ma jön meg hátulra az itt ajánlott mediadevil fólia szett aminek a a középső resze matt.2 szett 3400 Ft . Majd beszemolok róla . -
tylerddd
veterán
válasz SpongyaBob #6869 üzenetére
Én egy i5-re és a saját i5S-emre tettem fel fóliát pár hete és minden probléma nélkül ment. Utóbbit igaz a gyári fólia lehúzása után rögtön feltettem, esélye nem volt szöszölődni. Mindkettőt egyből eltaláltam, igazítani se kellett. Csak ameddig az OTAO 6k, addig a fólia kijön 1500-ből és előbbit nem tudom utólag igazítani. Ezért félek, h ha elszúrnám a felhelyezést, akkor nagyobbat buknék vele.
-
tomcsi23
veterán
válasz tylerddd #6870 üzenetére
Nem kell annyira betojni. A home gombhoz igazítva, hogy pont középre essen, illetve az oldalaknál odafigyelve, hogy párhuzamos legyen, és már meg is van.
Viszont a szöszmentesség már más tészta. Ha lehúzod a gyárit, szerintem egyből feltöltődik statikusan és már tapadnak is rá.....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
tylerddd
veterán
válasz SpongyaBob #6877 üzenetére
Ismeretségi körben én szoktam feltenni mindenkinek fóliát, mert rácsodálkoznak a készülékeimre, h milyen szépen fel van téve. Én meg azon csodálkozom, h emberek hogy tudják tele buborékkal meg lelógó szélekkel használni, engem kimondottan idegesít, ha csúnyán van feltéve.
Üveget még nem próbáltam, ezért tartok tőle. De egyszer el kell kezdeni ezt is ...
-
ElDiablo26
csendes tag
Sziasztok!
2 problémám lenne 5S-el kapcsolatban. Egyik,hogy amikor mondjuk játszok néha, vagy Youtube-on nézek videót, vagy mondjuk Facebook-on nézek meg egy videót wifin mindezeket, akkor egy pár perc után bontja a kapcsolatot a wifivel és átvált 3G-re. Pedig a wifivel nem lehet probléma, mármint magával a router-rel.
A másik pedig, hogy hiába csatlakoztatom az USB-t a telefonhoz és a géphez és nyitom meg az itunes-t nem kapcsolódik, és egyszerűen semmit nem tudok csinálni vele, se zenét rá rakni se semmi, pedig korábban működött. -
legenda
válasz ElDiablo26 #6879 üzenetére
szia,
az első probléma pedig jellemzően ellenoldali szokott lenni, a telefonon nem nagyon lehet állítani semmit, a megfelelő csatornát...stb a routeren kell, és általában a router dobja el a wifi kapcsolatot, ha nem bírja a húzós terhelést.
esetleg hálózati beállítások visszaállítása a telefonon.
milyen típusú routerről van szó? annak függvényében írok majd néhány esetleges hibalehetőséget.
a másik problémával kapcsolatban; próba másik/minden usb porton, másik usb kábellel - eredeti gyári az usb kábel, vagy után gyártott? -, itunes újratelepítése.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
California1
őstag
Üdv mindenkinek!
Gondolkozom egy 5S vásárlásán 2. telonak.
Azt szeretném kérdezni érdemes e még 5S telót venni ? Nem játékra kell!!
Illetve amit még szeretnék kérdezni, a mailek (2gmail) pushba jönnek e telóra? Anno ha jól emlekszem 4.1en (3GS) 5perces lehívàs volt.
A fb messengernél ha üzenet érkezik az is pushba érkezik e?
Elöre is köszönöm a válaszokat.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz California1 #6881 üzenetére
5S-t MÁSODIK telefonnak??? Ezt a szentségtörést!
Milyen az első készüléked?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
legiaap
félisten
válasz California1 #6881 üzenetére
Másodtelefonnak?
Mi az elsődleges akkor?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
tomcsi23
veterán
Tibee86, 8.1?
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Rossi
addikt
-
jófejsrác
senior tag
Múlt hét szerda óta van meg a telefon, de ilyen eseteket szerencsére nem produkált. Sem a 7.1.2 vel amivel vettem sem az utána következő verziókkal. De ahogy olvasgatok más honlapokon többnyire pozitívak a vélemények.
Viszont felteszem újra a kérdést nem e tud valaki alternatívát az androidos Quickpic-re? Szeretném a képeimet valamilyen szinten rendszerezni, ha lehet automatikusan (viber, face, whatsapp...) vagy akár mappát le jelszavazni.
Thx
[ Szerkesztve ]
-
California1
őstag
válasz Viktor0610 #6882 üzenetére
:-) SGS 4Active
Ha kiszőrnyűlködtétek magatokat ,pliz valaszoljatok a kerdesekre ,nagyon megköszönném .-)
-
MODERÁTOR
válasz California1 #6895 üzenetére
Saaaaaaaaaaaaaajnos, nics iPhone tapasztalatom.
Android user vagyok.Xiaomi 13T
-
California1
őstag
válasz Viktor0610 #6896 üzenetére
Anno réges régen volt 3G majd 3GS telom de azóta sok minden változott gondolom.
-
MODERÁTOR
válasz California1 #6897 üzenetére
Egyébként nem hiszem, hogy bármi gond volna a push-üzenetek fogadásával iOS-platformon.
Legalábbis kolléga nempanaszkodik ilyesmire.(Azért külön lájk, hogy egy iEszközt másodtelónak tartasz egy androidos mellett! )
Xiaomi 13T
-
California1
őstag
válasz Viktor0610 #6898 üzenetére
Nem kell meg egy ekkora telo....jó egy kissebb is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest