- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vrgn
csendes tag
Sziasztok. Tegnap frissítettük a feleségem iphone 4s készülékét az új, 9.1-es ios-re. A frissítés után a készülék másodpercek alatt tölti be a tárcsázót, a névjegyeket, a fényképezőt, stb. A korábbi betöltési idő sokszorosára emelkedett. A telót wifin frissítettük, gyári beállítások visszaállítása nem volt még. Az a kérdésem, hogy érdemes-e legyalulni a telót és újként indítani, vagy ez sem javít a betöltési időn? Hallottam, hogy készül a 9.2, ami gondolom némileg javítja ezeket a hibákat. Vagy rosszul gondolom?
Lumia-m van, ezért az Apple termékekkel hadilábon állok, ezért is fordultam hozzátok. Olvastam régebbi fórumbejegyzéseket, de eléggé megoszlanak a vélemények. Van, akinek nem lett lassú és laggos a telefonja, másoknak meg igen. Sajnos mi is az utóbbiak táborába tartozunk tegnap óta... :-( -
iTomi81
tag
Hello Mindenki. Tegnap frissítettem a 9.1re és keresem benne az új funkciót a WI-FI assist-et. 5S-en megvan de a 4sen nincs ott ahol lennie kellene? Miért van ez?
-
gainwardgs
veterán
Akinek lenne nem használt/felesleges iphone 4s doboza kérem írjon nekem privátban!!
Köszönöm, bocs az OFF-ért -
Mágus2
Közösségépítő
Amióta 9.1 van, kétszer is eldobta a mobil hálózatot, most visszatettem a 9.0.2-őt. Eddig jó. A régebbi verziókkal soha nem volt ilyen gond.
[ Szerkesztve ]
-
ZeTE
tag
Hali!
Szerintetek hogy tudnam a leggyorsabban eladni 30-35 korul 4S em? Semmi baja gyari tolto + headset Tmobilos 16 gigas Bocsi az offert de hatha tudtok valami okosat. Fent van itt is meg jofogason is.[ Szerkesztve ]
"Ha másokat felvidíthatok attól vagyok én is igazán vidám...." ZeTE Krónikája
-
bododani
senior tag
Sziasztok! Elhagyom a topicot, mert a szeretett i4S-emről átváltottam egy i5-re. További jó 4S használatot!
" Mint a vasat a rozsda, úgy emészti az irigyet saját lelke. "
-
gainwardgs
veterán
4sre hogyan lehet visszarakni régebbi ios verziót.
Lett egy ilyen telom de nem igazán jön be a 9.0.
Egy részletes leírás jól jönne.Köszönöm
-
sacaboy
tag
válasz gainwardgs #16516 üzenetére
Szia!
4S-re jelenleg csak a 6.1.3 rakható vissza, abban az esetben ja előtte jailbrake-eled a telefonod!
Itt egy kis segítség hozzá...
Üdv:
Saca
Toshiba Satellite L850-1H4 - Apple iPhone 11 - Apple iPad AIR 3
-
V-I-D-A
aktív tag
Ios 9.2 public beta 1 elérhető
-
zolax
tag
Pár óra használat után az a tapasztalatom a 9.2 beta 1-gyel, hogy jobb lett a multitask része. Azok az alkalmazások amiket már betöltött a memóriába kb 1 sec alatt indulnak, még akkor is ha egyszerre kb 20 app van a feladatkezelőben. A telefonkönyv, a messenger és a safari sem vacakol annyit... de csak akkor jönnek be hamarabb ha az ember nem lövi ki őket folyton
-
Themes
aktív tag
Ezt azoknak akik azt mondják hogy nincsenek a 6 hoz appok, csak egy pár amit használok:
Viber, Skype, messenger , Facebook , Origo , whatsapp , shazam, Vlc player, gmail, chrome, drive, igo szüliapp, jofogás, YouTube , Szifon.com, Raiffeisen , AcePlayer, mobile.de, stb....
És ezek csak a főbb appok amiket napi szinten használok, ezen kívül még természetesen rengeteg van!![ Szerkesztve ]
Apple iPhone 11 64Gb //PS4 Slim //
-
Summer Boy
csendes tag
Akkor én abszolút őskövületnek számítok az i4S-emmel a mai napig az iOS 5.1.1-gyel használom. Stabil, megbízható és nekem megjelenésre még mindig ez tetszik a legjobban
-
Diokhan
addikt
válasz Summer Boy #16528 üzenetére
Az igen
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Themes
aktív tag
Hát biztos nem lehet összehasonlítani se a 7-8-9 sem! Alázza mindet az már biztos
Nekem is a 6 úgy bejött hogy biztos egy darabig nem cserélem le, max akkor ha valamelyik 9 verzió jó lesz.
De sajna erre nem sok sanszot látokApple iPhone 11 64Gb //PS4 Slim //
-
lolal
senior tag
Akkor te már igazi öreg motoros vagy
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
bgyg1
aktív tag
Sziasztok! Már nem lehet visszatenni az Ios 9.0.2-t ? Esetleg 9.1-re tud valaki jailbreak-t?
-
Summer Boy
csendes tag
válasz Themes #16530 üzenetére
Igazad lehet, sajnos... Ha csak azt nézzük, hogy az iOS 5 a teljes ciklusa alatt az 1.1-ig jutott módosítások tekintetében, a 9 meg már most a 2-es bétánál tart... Amúgy mindig szemügyre vettem az újabb kiadásokat, de egyik sem tetszett annyira mint az 5-ös. Nekem pl sokkal jobban bejönnek az un. 3D-s ikonok, valahogy sokkal kidolgozottabbak, szebbek voltak mint ezek a mostani, leegyszerűsítettek. A 6-osban az nem tetszett az 5-öshöz képest, hogy pl fehér lett a tárcsázó háttere a sötétkék jobban bejön. Nyilván vannak sokan akiknek meg az új tetszik és az 5-ös ódivatú. Ízlések és pofonok A hardverrel is meg vagyok elégedve, 3 és fél éves, de ha nem nyúzom nagyon még most is elmegy két napot, szal egy darabig még biztos nem válok meg tőle. Mondom ezt úgy, hogy volt már a tulajdonomban i6 is, de az i4S nekem még mindig jobban bejövős
Viszont vodásokhoz volna egy kérdésem is: pár hónapja nem működik az sms kézbesítés értesítő. Eddig ha egy "-" karakterrel kezdtem az üzit, jött az értesítő, de mostanában nem küld a rendszer értesítést a kézbesítésről. Tudtok erről valamit, vagy sms-ezni is csak én szoktam már?
-
Vgabor92
tag
válasz Summer Boy #16535 üzenetére
azért azt is nézd, hogy több funkció van az ios 9-ben mint az 5-ben..persze, hogy több mindent lehet(kell) javítani benni.
-
Themes
aktív tag
válasz Summer Boy #16535 üzenetére
És neked az 5 ben minden olyan app megvan amit felsoroltam hogy a 6 ban van?
Apple iPhone 11 64Gb //PS4 Slim //
-
fradi81
veterán
Youtube alkalmazásban nem lehet átváltani a másik felhasználóra? Gépen a böngészőben ezt a jobb felső sarokban lehet ugye és 1 klikk.
moto g72, Ninebot d28e
-
snooze
veterán
sziasztok!
nektek megy a cydia adatbázis?már akinek fent van..köszi.[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
takessz
senior tag
Sziasztok srácok Végleg megváltak az útjaim a szeretett 4s-emtöl most már a 6 fórumot erősítem köszönöm a sok helpet sziasztok
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
Blamy
tag
Halihó
Az lenne a kérdésem, hogy hogy lehetséges, hogy a telefonom szinte sosem engedi, hogy fotózzak, mondván nincs már hely a memórián, de közben az itunesban azt jelzi, hogy még 500mb szabad helyem van?
Másik nagyon idegesítő dolog, hogy 3-4 kép készítéséhez legalább 20-at ki kell törölni. Ez normális? Nincs vmi trükk erre, hogy ne legyen erre szükség? Képek minőség/méret csökkentés nem létezik, úgy tudom.
Viszont ami valóban rejtély számomra, hogy ezt a telefont 2 hónapja kaptam a vodától, mert az előző hibás volt és cserélték. Ugyanazokat a dolgokat visszatöltve nulla helyem maradt zenére, holott az előzőn volt vagy 10 album! Mi zabálja fel ennyire a tárhelyet? ok, már az újabb ios-t rakták rá (mérges is voltam) az foglal ennyi helyet?
Tudom, sok a kérdés, de megköszönném, ha segítenétek -
bgyg1
aktív tag
Sziasztok! Viber alkalmazásnál a video telefonálás működik Ios 6.1.3 alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest