- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolax
tag
végre
[ Szerkesztve ]
-
-
Themes
aktív tag
Bocs ezt nem ide szántam
Apple iPhone 11 64Gb //PS4 Slim //
-
tibi970307
tag
Egy ios 6 downgrade jailbreak-el együtt körülbelül mennyi idő?
-
Dovloran
senior tag
válasz tibi970307 #16266 üzenetére
Attól függ mennyire értesz hozzá. Amúgy nem vészes.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Y ~ LG Optimus F6 ~ Apple iPhone 4S - iOS 6.1.3 ~ Apple iPhone 5S ~ Meizu M6 Note ~ Lenovo S5 Pro ~ Umidigi S5 Pro ~ Google Pixel 6a - GrapheneOS
-
Diokhan
addikt
válasz tibi970307 #16266 üzenetére
Nekem 20/c alatt meg volt letöltéssel együtt...!
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Dovloran
senior tag
Igen, szintén egy kattintásos, mint a TaiG módszere viszont nekem nem indul el Windows 10-en még akkor sem, ha mindenféle belső védelmet letiltok a gépen...elég idegesítő...szóval egyelőre marad az iOS9.
Amúgy most cseréltem apámmal és megint az LG Optimus F6-ot használom, mert ki fogja cserélni egy iPhone 5S-re. A fórumra még azért majd fel-fel fogok nézegetni, hogy mi a szitu.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Y ~ LG Optimus F6 ~ Apple iPhone 4S - iOS 6.1.3 ~ Apple iPhone 5S ~ Meizu M6 Note ~ Lenovo S5 Pro ~ Umidigi S5 Pro ~ Google Pixel 6a - GrapheneOS
-
zolax
tag
Ha valaki szeretné IOS9, IOS9.0.1 vagy IOS 9.0.2-ről downgradelni a telefonját IOS6-ra akkor [INNEN] letölthető egy általam összerakott csomag, ami nagyrészt DOVLORAN fórumtársunk leírása alapján készült.
A link csak délután vagy estefelé lesz elérhető, benne van a leírás is.
Csak saját felelősségre! Nem szeretnék csuklani -
Dovloran
senior tag
Látom még töltöd fel. Az szép, ha ilyen tudásod van, hogy összepattintasz egy ilyet. Lehet, hogy majd kipróbálom én magam is, ha apámtól panaszt hallok. Köszönjük!
-
tibi970307
tag
Biztos vagyok benne, hogy már volt leírás a fórumon az előző hozzászólások valamelyikében, de valaki be tudna linkelni nekem egy leírást az ios 6 downgrade-hez? Vagy várjam meg zolax fórumtárs dropboxos feltöltését? Vagy ez miben lesz más, mint egy hagyományos módszer?
Egyébként el lehet vele rontani a telefont? Még androidnál volt olyan, hogy bootloop-ot okozott, ha valami nem volt jó. Olyan leírás kellene, amiből egy kezdő könnyen megtudja csinálni, eddig csak androidot mókoltam.[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz tibi970307 #16275 üzenetére
Sztm várd meg,
de addig is okosodj. Szükséged lesz rá kezdőként.
Itt kezdődik:
http://m.itcafe.hu/tema/re_apple_iphone_4s_az_amerikai_pajtasod/hsz_14901-14920.html#msg14903''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
tibi970307
tag
-
Noxy
veterán
válasz tibi970307 #16277 üzenetére
Én úgy tudom, hogy csak abban az esetben, ha már az iOs 6-n is használtad.
Mondjuk nekem meg van minden régi app-m a gépen iOs kiadások szerint csoportosítva.
Ezért nem vagyok bent biztos.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz tibi970307 #16279 üzenetére
Vissza, de addig is szifon.com, iphoneclub.hu (JB és a Cydia használata.)
Ja és Google, Google, Google.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Themes
aktív tag
Üdv. Mivel ios 6 on nem megy a here, ezenkívül van valami más használható navi ami megy rajta?
-
tonyqa23
senior tag
válasz tibi970307 #16277 üzenetére
Még most töltsd le az újabb rendszerrel, hogy a megvásároltak közt legyen, és akkor fog majd a 6-oson régebbi verziót felajánlani.
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
Themes
aktív tag
Na megcsináltam a jb et tök egyszerű volt és sikerült is hál isten
Most raknám fel az ios 6 t de azt már nem tudom hol kezdjem, valaki tudna segíteni, jó priviben is aki esetleg ráérApple iPhone 11 64Gb //PS4 Slim //
-
zolax
tag
Még 1 órát adjatok, és fent lesz a pakk... most értem haza, folytatom a feltöltést, de majdnem 2 giga...
Egyébként arra nem tud valaki valamilyen megoldást, hogy az IOS9-cel a jegyzettömb is lefrissült (notes2), viszont ezt meg a 9-es előtti rendszerek nem látják és nem tudják használni, csak a régit.
Hogyan lehetne a régi notes-re visszatérni?[ Szerkesztve ]
-
Diokhan
addikt
Azért okoz bootloopot a droidon a főzött rom, mert főzött! Ez teljesen gyári rendszer, itt annyiban történt hack, hogy megkerultek az Apple hülyeséget es lehetővé tettek, hogy vissza lehessen tenni a korábbi gyári romot a telefonra! Mellesleg alig várom, hogy ez lehetséges legyen az enyemen is...!
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Themes
aktív tag
Még egy kérdés.... Nem mintha akarnám, csak hogy tudjam.
A Jb et hogyan lehet törölni és visszaállítani gyárira?[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz Themes #16288 üzenetére
Írtam, hogy szifon.com Ott minden le van írva.
Meg ugye a Google Google''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
zolax
tag
válasz tibi970307 #16292 üzenetére
Örülök
Közben én meg visszatettem a 9-est, mert a 'jegyzetek' app az itunesben is lefrissült v2.0-ra miután feltettem először a 9-est, és sajnos onnan nincs visszalépés, ha 9 alatti verziót használok, akkor nem működik a szinkronizálás. Ez viszont -sajnos- nekem nagyon fontos....
Akinek ez nem létfontosságú, annak szerintem nagyon jó a 6-os.
Egy észrevétel: nálam a 6-on a facebook állandóan azt csinálta, hogy ha egy ideig nem használtam, akkor csak egy üres képernyő fogadott indítás után... ilyenkor visszalépés a főképernyőre, majd újra a facebook indítása után töltötte csak be magát az app... Nálatok is így van? -
Dovloran
senior tag
válasz ntomi0730 #16295 üzenetére
Nem lehet sajnos. De követem folyamatosan az eseményeket és értesítelek benneteket ahogy eddig is tettem, ha van valami újdonság. Twitter: @tihmstar
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DIGI internet
- Óvodások homokozója
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest