Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Apple notebookok
- A hagyományos tápcsatlakozónál marad az új Arc VGA-család
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Greg-77
aktív tag
Jó kis cucc már az előző is jó volt, de nekem az FM-rádió nagyon hiányzik mert sokat használom. Nem tudja vki h kapható esetleg FM-rádiós füles hozzá? Régen még az S.E is csinált de már nem kapható az sem, pedig az komoly cucc volt! Ezt a navigálást viszont nem értem, ha valaki hív akkor megint be kell állítani hova megyek Ez nagyon gáz! Arra azonban kíváncsi vagyok a T-nél hogyan befolyásolja a 3G árát az s?!
[ Szerkesztve ]
-
Greg-77
aktív tag
válasz skylinelaca #289 üzenetére
Sajnos az a gyanúm, hogy nagyon nem változik egyenlőre az ára legalább is a T-nél mert ott most a sima 3G árak július 15.-én frissültek. Pedig én is azt hittem drasztikusan leviszik, hogy kiszórják a készletet! De majd meglátjuk! Ha jó ára lenne a "sima" 3G-nek vennék másod telefonnak egyet Nokia mellé!
[ Szerkesztve ]
-
Greg-77
aktív tag
Ulkesh:
Sajnálom de ezt nem tudtam kihagyni! Bocs az off ért és rem vagy olyan inteligente, hogy veszed a lapot!
-
Greg-77
aktív tag
-
Greg-77
aktív tag
-
Greg-77
aktív tag
Sziasztok! Most állok telefon csere előtt és erősen esélyes a Hero és a 3GS, de lenne néhány kérdésem! A főképernyőre a napi tehendőket ugyan úgy kirakja mint mondjuk egy Nokia? Többször is jelez ha nem fogadott hívás vagy sms érkezett? Ha jól tudom semmilyen jelzőfény nincsen a készüléken a mostani Nokiámra csak rápillantok és látom h kerestek vagy sms anélkül h nyomkodnom kéne bármit is rajta. A gép külső memóriának látja, kb 15perc alatt teszek rá navi programot úgy h a telefonom full gyári nem tört vagy ilyesmi, bármi lehet csengőhang, a legtöbb videoformátumot játssza a böngésző a full flash oldalakt is viszi. A böngésző mellett vígan fut az msn és az MP3 lejátszó is ezt nekem múltkor 12órán át produkálta úgy, hogy közben jó néhány 20-30 perces beszélgetés volt és még 10% kapacitása volt az aksinak! Tudom ekkora kijelzővel ez nem várható! Nem tudom pontosan, hogy az iPhone gyári állapotában ezek közül mit tud és mit nem, annyira nem kísérem figyelemmel a frissítésekkel járó új dolgokat, javításokat. Nekem a kijelzője (mérete, színek, felbontás, érzékenység) ami tetszik és a vitathatatlanul legjobb kezelhetőség valamint a rengeteg program és az erős hw. Nem tudom mennyire lehet meg szokni azt a néhány hiányosságot és az iTunes-t? Vagy a készülék egyéb tulajdonsága kárpótol? A váaszokat előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Villanyszerelés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- Kupon kunyeráló
- Profi privilégium maradhat a periszkópos iPhone kamera
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.