- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amazon Fire TV stick/box
- Fürge képfrissítéssel jön az AOC 1440p-s okosmonitora
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- 3D nyomtatás
- Profildömpinget hozott az új GeForce driver
- Canon MILC: EOS R és M topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BatchMan
senior tag
Eddig jó, de még mindig húzós árban. Ha kéne egy megtérülést számolni, szerintem sokára hozná be az árát.
-
félisten
Árban húzós, de cserébe a Be Quiet! tápok beljese igénye felépítésű és jellemzően minőségi alkatrészekből állnak. Szóval valamit valamiért... Lehet venni olcsóbb tápot, csak nem kell csodálkozni, ha egy év után már cicereg a venti és végül 3 év után beadja a kulcsot.
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
félisten
Micsodaa? Még az 550W-osnál is 4 ágra van bontva a 12V?
Köll' a francnak!"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
BatchMan
senior tag
-
Graphics
Jómunkásember
Jó, az ár kemény, viszont Platinum szintjén kevés konkurens van 550-esben.
A belső ertelemszeruen FSP
@Cifu: azert tudjuk jol, ez felsokategoria, ami nem azt jelenti, hogy ami ez alatt van szar lenne
Seasonic SS-400-ET van evek ota azert vettem, mert a BQ Pure Power hangos volt es gyenge ventije volt
Masodikhoz: Annak a ket tapnak kozel azonos belseje, nem hinnem hogy ezen csuszott el a plecsni... Inkabb, haz, kabel ilyesmik... /de otthon ranezek, most mobilon nem megy
Es meg a Venti gyartoja is jo esellyel ugyanaz
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
félisten
Először is ha "tiszta" árkalkulációt végzel, akkor annak megfelelő árat számolj az Aurum 92+ 550W-hoz is, ami pl. az Aqua-ban 40 590 HUF, az 550W-os Dark Power Pro 10-es (vagyis a most bejelentett elődje) ugyanott 48 290 HUF, vagyis a kettő között nincs nyolcezer forintnyi különbség. Feltehetően a Dark Power Pro 11 is hasonló áron jön, vagyis ~49 000 HUF körül.
Innen kezdve pedig szó nincs 25 000 HUF különbségre a kettő között, de még fele ennyiről se.
A Techpowerup az 550W-os Pro 10-est tesztelte, ahogy az Aurum 92+ 650W-ot is. Az előbbi 9 pontot kapott, és nagyon ajánlott plecsnit, utóbbi 8.4-et és nem kapott plecsnit. Most ha objektíven próbálom nézni, szvsz ilyen árkategóriában már mindenki eldöntheti, hogy megér-e ennyi plusz árat a Be Quiet! vagy sem. Azért én úgy vélem, hogy nincs melléárazva...
[ Szerkesztve ]
-
wolfman
veterán
350, 400, 450W-es tápok már nem is lesznek egyik gyártónál sem? Csak mert az energiatakarékos netezős gépeket még ma is felesleges nagy tápokkal hajtani.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
félisten
A Be Quiet!-től a Pure Power L8 300W-tól kezdődik, nekem egy 350W-osom van másfél éve, és 7/24-nem zajtalanul teszi a dolgát. Az FSP Hexa+ szériában is van 350W-os, egy ismerősnél megy az is probléma nélkül alsó-középkategóriás játékgépben (Pentium G2220, Radeon R7 260) gond nélkül. De ott van a Seasonic S12-ből is a 350W-os változat, amivel a Be Quiet! előtt szemeztem. Szóval van azért belőlük...
Az ilyen "extra" kategóriás" tápoknál, mint a Be Quiet! Dark Power Pro, FSP Aurum, Corsair AX széria a gamereknek / extrém építőknek való, ott nem gyártanak "kis" tápokat, inkább beleadnak apait-anyait, a potenciális vásárlóknak úgy is tökmindegy, megveszik.
@Duliee: Hát a belső képei alapján hiába az FSP a gyártója a Dar Power Pro-nak, nem sok hasonlóság van a kettő között, főleg nem a venti terén...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz twollah1976 #16 üzenetére
A Be Quiet! 5 évet ad a Dark Power Pro és Straight Power sorozatra, az olcsóbb szériákra, mint a Pure Power viszont csak 2 évet.
[ Szerkesztve ]
-
eventus
veterán
Aaaaazzzzisten verje meg őket a gagyi kábelek miatt!! Miért nem full fekete és miért fix a 24 pines.. nekem sp 480 cm van. Nagyon jó táp, de a kábelek mind csere.
[ Szerkesztve ]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Az új tápom lehet egy ilyen lesz.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
vjozsef
senior tag
Pontosabban:
Dark Power sorozatra 2+3 év, vagyis a 2 even tul mar neked kell intezni magadnak a gyarto fele.
Egyebkent: be quiet! SERVICE | WARRANTY
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest