Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Véreshurka

    senior tag

    válasz zeon.hu #6778 üzenetére

    és Somatom

    Köszi! Én is linkre gondoltam.

    Ezek azok amiket eddig csináltam. Boccs de nem tudtam egybe lőni a képeket,szóval 2 részletben van néhány parancs.

    Az app start vpn lenne az a parancs, hogyha elindul egy app ami csak egy bizonyos országban elérhető akkor kapcsolódjon le az aktuális vpn szerverről és kapcsolódjon egy előre meghatározott vpn szerverre. Jelen esetben ha elindítom a pandora appot akkor a vpn client pro alkalmazás bontsa az aktuális kapcsolatot és helyette kapcsolódjon a Miami szerverre. Ez nem igazán muködik.

    Van az app stop vpn, ez az előzőnek az ellentéte lenne.Tehát ha leállítom az alkalmazást akkor bontsa a kapcsolatot, és kapcsolódjon vissza az eredeti szerverre.Jelen esetben ha a leállítom a Pandora appot akkor bontsa a Miami szervert.és kapcsolódjon vissza a német szerverre.

    A Lokacio kikapcs parancs működik, csak kíváncsi lennék, hogy szerintetek is minden rendben van-e, vagy ha működik a dolog akkor hagyjam békében? Illetve van ugyanez csak fordítva.ott az alkalmazás elindult eseményt használom.

    A legutolsó parancs lenne a legfontosabb.Igazából egy killswitch lenne.Ha megszakad a kapcsolat a szerverrel akkor kapcsolja ki a wifit.A vpn kapcsolat néha inactivity timeout miatt megszakad főleg ha a képernyő ki van kapcsolva.Illetve ennek lenne valahogy egy ellentéte, de azt még nem tudom hogy milyen eseményhez tudnám kötni a kapcsolódást (az lenne a célom, hogy csak akkor kapcsolódhasson vissza a wifi, ha beírtam vpn kapcsolódáskor a jelszavamat, de ezen még kicsit gondolkodnom kell. Mondanom sem kell de a leállítás nem működik.

    Szóval ezek lennének egyelőre a parancsaim.

    Remélem érthetőek, ha még info kell akkor holnap írhatok részletesebben róluk.

    Előre is köszönöm, hogy foglalkoztok velem!

    El Psy Kongroo

Új hozzászólás Aktív témák