Hirdetés

2018. december 14., péntek

Hozzászólások

(#1) #52588800


#52588800
(törölt tag)

Tényleg ilyenekre van tömeges igény?

(#2) elefant válasza #52588800 (#1) üzenetére


elefant
(HÁZIGAZDA)

szerintem: nem

(#3) BatchMan


BatchMan
(senior tag)

1984 óta a nagy testvér szeretne életünk részévé válni.
Itt egy újabb árukapcsolásos megoldás.
Kell egy TV? Beépített nagy testvérrel akciós!

(#4) zsolt501


zsolt501
(PH! nagyúr)

Agybajt kapok attól hogy a cégek és a kormányok mindent tudni akarnak az emberekről, csak tudnám mi a frászt kezdenek annyi információval, mert minél több információt kapnak annál nehezebb azt értelmesen feldolgozni, még akkor is ha csak bizonyos részekre kíváncsiak...
Arról nem is beszélve, hogy a szokások és az érdeklődési kör is pillanatok alatt tud változni, nálam is a TV-s szokás eléggé hangulat függő, de az tuti hogy ha reklám van egyből lépek is arról a csatornáról, vagy felveszem ami érdekel (akár time shifting lehetőséggel) és max reklám esetén tovább tekerek, szóval a reklám nézési szokásom egyforma.

''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''

(#5) wildpig válasza BatchMan (#3) üzenetére


wildpig
(tag)

Szerintem leginkább a titkosszolgálatok használják fel az anyagokat, legfőképpen a terror kiszürésére. Ha megment 200 embert hogy hallgatják ahogy dugok, ám legyen.
Nincs takargatnivalóm, felőlem aztán tudhatnak rólam információkat, nem lesz izgalmas senki számára.

i7 4790K / 16gb DDR3 / MSI Armor GTX 1070 OC / Samsung U24E850R 4K UHD / 120gb Samsung SSD

(#6) interstate76 válasza wildpig (#5) üzenetére


interstate76
(PH! addikt)

Ez önámítás, ugye tudod? Olyan nincs, hogy nem baj, ha MINDENT tudnak rólad. Nyilván nehéz megtalálni az egyensúlyt a nemzetbiztonság és az egyéni szabadságjogok tiszteletben tartásának relációjában, de amiről te beszélsz, az a totális megfigyeléshez vezető út.

[ Szerkesztve ]

Eladó fitnesz karóra bringás kiegészítőkkel és lemezes játékok: Batman XBO-ra, ill. Resident Evil 5 Xbox360-ra - http://hardverapro.hu/tag/interstate76

(#7) wildpig válasza interstate76 (#6) üzenetére


wildpig
(tag)

Félig szarkazmus volt. Ugyanis szerintem a jelenség nem is létezik ebben a formában. Ha ekkora "poloska" lenne például egy virtuális asszisztens, már kismillió amatőr talált volna erre utaló nyomokat a szoftverben.

i7 4790K / 16gb DDR3 / MSI Armor GTX 1070 OC / Samsung U24E850R 4K UHD / 120gb Samsung SSD

(#8) atok666 válasza #52588800 (#1) üzenetére


atok666
(őstag)

Az Alexa nem hulyeseg, akar siman hasznos is tud lenni - szerintem.

Atok

(#9) interstate76 válasza wildpig (#7) üzenetére


interstate76
(PH! addikt)

Én nem hiszek abban, hogy amatőr szakbarbárok bármiben is megakadályozhatják azt, akinek hatalmában áll belehallgatni a családi vacsoránál zajló párbeszédbe. Bárkiébe, bármikor, bárhol. De nem akarok vitatkozni, a dolog eldönthetetlen, tipikus hitvita.

Eladó fitnesz karóra bringás kiegészítőkkel és lemezes játékok: Batman XBO-ra, ill. Resident Evil 5 Xbox360-ra - http://hardverapro.hu/tag/interstate76

(#10) bolvar


bolvar
(senior tag)

Én is úgy érzem hogy akár egy hasznos funkció lehet, hisz azért az ember sok időt tölt a tv előtt viszonylag, ha összekötöd mondjuk az okos otthonoddal pl nálam életképes hogy a kanapéról adsz ki 1-2 utasítást vagy kerestetsz valamit a "tv-el".

A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)

(#11) Domonkos válasza zsolt501 (#4) üzenetére


Domonkos
(Ármester)

>...csak tudnám mi a frászt kezdenek annyi információval, mert minél több információt kapnak annál nehezebb azt értelmesen feldolgozni, még akkor is ha csak bizonyos részekre kíváncsiak...
Pedig pont nem lesz semmivel nehezebb. Max tobb ido lesz vegigfutni a teljes adatbazist - de az is inkabb linearisan no, nem ugy mint a feldolgozasi kapacitas. Ha nagyon szerverszukeben lesznek a gyartok, akkor majd ugyis beallitjak a te tvdet is, hogy had kalkulalja a szamodra leginkabb erdekesebb reklamok megtalalasahoz szukseges algoritmusokat - aztan ha vegzett vele, akkor egy interakciot nem igenylo, hatterben percek alatt lefuto frissitessel mar el is tuntettek mindent. Vegtelen lehetosegek. Es hogy miert? Mert miert ne?

Secrets are pre-21st century idea.

(#12) Lacok válasza BatchMan (#3) üzenetére


Lacok
(őstag)

Társ a mindennapokban. ;]

(#13) Ndruu


Ndruu
(MODERÁTOR)

Csak az új tévéket értinti, vagy frissítés formájában jön a 2017-es modellekre is?

Harrrr!!!!

(#14) Barnuss


Barnuss
(tag)

Pár év múlva ilyesmi nélkül élni nem tudnak majd az emberek

(#15) Hansomester válasza Barnuss (#14) üzenetére


Hansomester
(kvázi-tag)

Én addig nem is veszek új TV-t míg nem lesz RGBs távirányító hozzá :)

"-Sesshomaru nagyúr,biztos, hogy nem veszélyes dolog életben hagyni ezt a nőt? Még bajt hozhat ránk! -Yaken legközelebb nyisd ki a szemedet, akkor láthatod, ez a nő már halott!"

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.