Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mistvan68

    tag

    Sziasztok!

    A szíj valóban a gyengéje.Nekem kettő teljesen új óra volt és mindkettőben a töltés flexikábel megszakadt,pedig nagyon vigyáztam rá.Az egyik 14 hónapot bírt a másik 10 hónapot,de annak nem volt meg a garancia papírja.
    Én megcsináltam a "DIY" módszerrel a töltést mind a két óránál az ajánlott linkek alapján,de kisebb módosításokkal.Tökéletesen működnek ezután is.
    Én iPhon6S-el legújabb IOS-el használom,minden fontos értesítés jön, 3.5 nap az akkuidő átlagban,soha nem kapcsolom ki, ez ébreszt minden reggel.Időjárás előrejelzés folyamatos,mérek pulzust és zenelejátszóját is használom.
    Kipróbáltam Android 7.0-val is egy Honor8-al,azon is jöttek az értesítések,de maradok az iPhon6S-nél.
    Mindkét óra ugyanazt tudja mindenben nálam.
    Az Amazfit tényleg nagyon szép óra,de duplájába is kerül.Az akkumulátor pedig abban sem fog örökké tartani és a csere annál is gond lesz.Max. 2évet adok neki,ahhoz pedig nagyon drága.
    Az vegyen Alcatelt,aki érez magában annyi elektronikai affinitást vagy van olyan ismerőse,aki ilyen szalagkábel szakadást tud orvosolni a linkek alapján.Maximum egy óra alatt kész,ha rendelkezésre áll hozzá minden eszköz és anyag.(Állványos kis fúrógép vagy műszerész fúró,kis átmérőjű fúrószár,állítható hőfokú forrasztó állomás vékony heggyel,műszerész csavarhúzó klt.,vékony forrasztóón ólmos,vékony szigetelt vezeték,egy rossz USB billentyűzet USB kábele,amiből csak a pozitív és negatív szálra van szükség,hogy megblankoljuk,egy piros és egy fehér forrasztható mérőcsipesz,egy ezüst vagy bronz szegecs a plussz ágnak,a mínusz az óra háza.)

    Üdv.István

Új hozzászólás Aktív témák