- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
matepalfi
aktív tag
válasz steveboy86 #4648 üzenetére
Hello.
Olvasam hogy neked 53H-s verzió van a telefonodon. Én azt honnan tudnám letölteni? Nekem 53Bvan de szeretnék frissíteni 53H-ra -
steveboy86
tag
válasz matepalfi #4651 üzenetére
Hát nem vagyok még teljesen profi android meg a frissítések terén, de a hozzászólások alapján fel kell tenni ugye a drivereket,ami alapján felismeri a telefont a gép, meg az alcatel honlapjáról upgrader progit is. De ahogy olvasgattam akadtak most problémák,meg korábban is a frissítéssel, lassan jön le a szerverről a cucc stb.. Szóval oda kell figyelni közben sok mindenre, de majd mások is biztos helyeselnek vagy épp megcáfolnak abban amit írtam, rem nem mondtam baromságokat.
-
matepalfi
aktív tag
válasz steveboy86 #4652 üzenetére
Az a baj hogy Upgraderrel nem nagyon akarom frissítgetni mert nem biztos hogy jól meg tudná csinálni. Én is olvastam hogy nem mindenkinek működik stb.
Remélem majd lehet máshogyan is frissíteni nem csak így. -
matepalfi
aktív tag
válasz steveboy86 #4654 üzenetére
Azért köszi
Mondjuk elvileg ha elviszem Telenorba kötelesek lesznek frissíteni ingyen a garancia miatt még ha semmi baja sincs.
Hátha ők le tudják majd frissíteni. -
biowizards
tag
válasz eladogeppc #4656 üzenetére
En marha meg ma masodszor teszem ujra a gepet mert at hittem az op rendszerem szar:-DLatom akkor nem csak nalam all fent az adott problema,hogy fel ora alatt kemeny 4 fajl jott le.Mekkora okor vagyok,hogy itt telepitgetek op rendszer hibara gyanakodva:-D
-
Bagira01
veterán
válasz biowizards #4657 üzenetére
Kva lassan jön az tény. Én nem is idegeskedek miatta. Kiveszem a kártyát át másik telóba, rádugom a gépre aztán frissítse ameddig akarja. Nekem valami nem ok ezzel a frissítéssel, menü gyorsabbnak tűnik viszont vannak érthetetlen beakadások, aztán lehet, h csak én képzelek be valamit ami nincs is
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
matepalfi
aktív tag
válasz biowizards #4657 üzenetére
Sztem vidd be telenorba hogy frissítsék és kész.
-
mjocika
aktív tag
válasz biowizards #4660 üzenetére
Gondolod fel fog ott tűnni valakinek a ROM verzió?
Fel kell rakni a gyári bootanimációt, meg a telenoros help menüt, unroot s kész.
készül: http://ot990.try.hu, lehet regelni, de egyelőre a chat-et tudjátok használni, tartalom feltöltése folyamatban a héten !
-
mjocika
aktív tag
válasz eladogeppc #4650 üzenetére
Hát igen ez így igaz
készül: http://ot990.try.hu, lehet regelni, de egyelőre a chat-et tudjátok használni, tartalom feltöltése folyamatban a héten !
-
mjocika
aktív tag
válasz biowizards #4665 üzenetére
Megint a fordítva gondolkodás ugye Nem gondolod komolyan, hogy ha ezt mondod akkor nem kezdik el kapirgálni, hogy honnan is jött rá az Alcateles logó, s hova tűnt el a Telenor help menüpont?
-
addikt
válasz biowizards #4662 üzenetére
Upgrade kozben nem tolti? Hiszen akkor is USB-n lóg. Amugy szerintem nyugodtan vidd be telenorba... Olyan szakertelmu emberek dolgoznak ott, hogy fogalmuk sincs arrol, milyen keszuleket adnak el, stb. Megkerdezel ott akarkit nem fogja tudni, mi az a stock rom, vagy hogy kerult a telefonra.
szerk. megint megeloztek[ Szerkesztve ]
-
biowizards
tag
válasz mjocika #4666 üzenetére
Nem fordítva gondolkozom,de szerintem nem igazán firtatnák,hogy hol a Telenoros logo és miért nincs Telenoros Help menüpont.Az meg egyértelmű,ha az Alcatel oldaláról upgrade-elsz akkor jogos,hogy Alcateles boot anim. van a telón.Nem?Azért mert itt MO-n nincs még elérhető termék támogatás attól te még frissítheted a telefon gyártó( Alcatel)oldalán.Vagy talán ez bűn lenne?
[ Szerkesztve ]
-
mjocika
aktív tag
válasz biowizards #4669 üzenetére
Tégy amit akarsz, s legyen szerencséd
Könnyebb arra apellálni, hogy egy szakmailag gyenge egyénnel futsz össze (de ugye itt nem az ajtóban álló nénim lesz az, hanem a szervizes, aki ha nem bír, vagy nem akar foglalkozni veled, akkor simán küldi a telót a központba), mint kicserélni egy fájlt, s telepíteni egy apk-t.De ez szigorúan a magánvéleményem, mindenki azt csinál, amit akar.
[ Szerkesztve ]
-
biowizards
tag
válasz mjocika #4670 üzenetére
Különben annyira nem érdekel.Még párszor megpróbálom frissíteni és ha nem megy hagyom a fenébe.Tele van már vele a f....m.K.baszott Alcatel support nem megy sztem most sem.Annyira terhelt lehet a szerverük,hogy még az adatokat sem olvassa ki a teloból.Vagy annyian frissítik most világszerte,hogy nem bírja a szerverük vagy egyszerűen sz@r a szerverük.Nem tudni....
Minden esetre üdvözlöm az Alcatelt -
steveboy86
tag
Mondjuk az én mobilomat az üzletben meg sem nézték, miközben mondtam mi a baja, már szedte ki a sim kártyát meg a memóriakártyát, aztán csomagolta is be. Mondjuk az más kérdés,hogy a szervízben már mennyire nézik meg, hogy mennyire van megpiszkálva. Persze unrootoltam mikor visszavittem, és a telenoros rom volt rajta, de voltak progik amiket töröltem és már nem szarakodtam azzal,hogy visszarakjam, ilyen Easy installer meg hasonlók,amiket a telenor rakott fel. Mindenesetre megcsinálták,nem kekeckedtek, pedig gondolom azt nem nehéz észrevenni,ha egyáltalán bekapcsolták és nem csak simán szoftvert frissítettek és leszarták az egészet,hogy alap programok,amiket nem lehet simán törölni,mint a fent említett, nincsenek rajta...
-
Danesz94
senior tag
válasz biowizards #4671 üzenetére
Terhelik?
akkor csináld écaka amikor mindenki alszik -
csabika16
csendes tag
Bár a tesztben asszem nem volt róla szó de,működik a mobil webkameraként is?
-
novoszath
senior tag
az upgrade progi nekem se akarja frissiteni.....
PSN ID: NOVADA1988 Az élet egy sz@r játék de Qurva jó a grafikája!! Nokia Lumia 640XL, Lumia 650 Windows Phone 10. Xiaomi Mi Max 2, Redmi Note7, Poco X3 NFC, Oneplus Nord 2 5G, Samsung Z fold 2
-
Bagira01
veterán
Mire föl ez a nagy frissítési láz? Lehet azért nem megy a frissítés mert rájöttek ők is h van vele valami gixer Ez nem a 2.3-as android, semmi nem változik tőle
-
Danesz94
senior tag
válasz biowizards #4677 üzenetére
ne kötekedj
Erre nem gondoltam
XD -
-
Danesz94
senior tag
válasz biowizards #4681 üzenetére
-
Bagira01
veterán
válasz biowizards #4680 üzenetére
Ha lesz 2.3 azt sztem a telenor oldalán lesz kint mint a zte blade-nél a 2.2. Én majd csak akkor frissítek, gondolom fw frissítések is lesznek kint hozzá. Nem keveset adhattak el belőle, telenor is csipkedhetné magát a terméktámogatással....
-
Danesz94
senior tag
Hali.
Nekem van egy gondom
Nálatok is csinálja a teló, hogy ha hosszú az sms akkor átalakítja Multimédiás üzenetté? (mms)
És így hiába, nyomok rá a küldésre ba@a elküldeni:S
Miért csinálja ezt? -
///Krisz\\\
senior tag
Na megvettem a telót. Nagyon tetszik így elsőre viszont máris van egy gondom. Hiába kerestetek vele Wifi hálózatokat egy párat talál, de az enyémet egész egyszerűen nem látja még ha hozzáadom a hálózatot akkor sem, csak annyit ír ki, hogy nincs hatótávon belül (itt ülök a router mellett).
Pedig laptoppal simán használom a Wifi-t illetve a PDA-m is látta, de ez semmit nem akar.
A router 11bgn mixed módon van illetve WPA2-PSK (AES) titkosítást használok.A segítséget előre is köszönöm!
"Ha pókerezés közben körülnézel az asztalnál, és nem tudod megmondani, ki a vesztes, akkor te vagy az." | BFBC2 & COHTOV: HKrisz
-
Foose
addikt
Sziasztok! Tudna valaki segíteni? A modern
combat sandstormot felraktam a
telómra,de indításkor azt írja,hogy nem
tudja lejátszani a videót. Ilyenkor mit lehet
csinálni? Gyári rom....Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
eladogeppc
veterán
Aki Stock Rommal viszi szervízbe, nem köthetnek bele, mivel nem hackelt custom
ROM van rajta, hanem hivatalos Alcatel-es !!!!!
Amúgy nem igazán találok rá custom firmware-t.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
biowizards
tag
válasz eladogeppc #4688 üzenetére
Na.Erről beszéltem én is.A Stock Rom az az Alcatel hivatalos Rom-ja csak itthon a Telenor belepiszkált kicsit
Köszönet érte Telenor -
addikt
válasz eladogeppc #4688 üzenetére
Jah..de ha nagyon okosak, akkor tudják ,hogy a hivatalos upgrade progi az telenoros szoft-ot rak fel. (legalábbis ezt írták itt sokan). Szóval olyat, hogy alcateles boot anim. van, stb.. azt csak recovery-ből lehet felrakni, amihez meg rootolni kell a telót, szóval ebben már van egy kis "hack".
-
eladogeppc
veterán
-
addikt
válasz eladogeppc #4691 üzenetére
Nekem stock rom van fent. Modell-nél is ALCATEL One Touch 990 van és nem Telenor OneTouch, meg bootanimáció is alcateles és nem forog kék propeller.
Akkor raktam ezt fel, mikor meghalt upgrade közben/után meg most is mikor Roland backupja nem tetszett neki. itt van a stock rom résznél..és így kell felrakni
Illetve nyilván úgy nem "Stock ROM".... szóval erősen valószínű, hogy nem eredeti, mert nincs aláírva(mert recovery visszadobja), de így hívák, meg itt is így terjedt el...[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz biowizards #4693 üzenetére
Telenorosra már nem is emlékszem, olyan rég használtam.... de ennek pl. sokkal kevesebb .png file van a bootanimation.zip-jében (asszem custpack/JRD_custres/media/) szóval gyorsabban lejátssza azt a kis animációt, habár csak 10 fps-el megy, a telenoros meg 24-25(nem emlékszem), ez kiderül valami .txt file-ból(ott van a zip-ben a png-ket tartalmazó mappák mellett). Szóval még azt át lehetne írni 30-ra és talán még gyorsabban bootolna. itt van hogy is kell csinálni (sajátot)
[ Szerkesztve ]
-
WMD
csendes tag
Üdv!
Mennyire alkalmas ez a készülék videóhívásra? (wifin keresztül) gtalk, skypera gondolok
-
Foose
addikt
válasz Danesz94 #4687 üzenetére
Működik ez,egy 6Mb-os játéktelepítővel,csak így 16Mb lett a játék,és nem lehet memkarira áthelyezni. Az előző amit felraktam,csak 6Mb volt,azt lehetett pakolni. Nem tud valaki olyan telepítőt modern combat sandstormhoz,ami nem ilyen nagy lesz,és át lehet dobni memkarira a telóról??
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz ///Krisz\\\ #4685 üzenetére
Közben megoldódott, router "gond" volt.
"Ha pókerezés közben körülnézel az asztalnál, és nem tudod megmondani, ki a vesztes, akkor te vagy az." | BFBC2 & COHTOV: HKrisz
-
biowizards
tag
Jo reggelt.
Lenne egy kerdesem.A Battery Save es a Traffic Managert miert nem tudom Root Uninstaller-el torolni?
Koszonom a valaszokat.Stock Rom van a telon.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz biowizards #4698 üzenetére
Root Explorerrel torolj. custpack/app -ban megtalalod ezeket is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macska topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- BestBuy topik
- Autós topik
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- PlayStation 5
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Metal topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest