Új hozzászólás Aktív témák
-
nonolada1
senior tag
Volna egy kis problémám a MoboPlayerrel. Egyik fórumtárs írta itt,hogy milyen jó kis videólejátszó progiról is van szó,hát gondoltam letöltöm és kipróbálom.Mikor letöltöttem és először kipróbáltam,valóban nagyon jónak tűnt,de most egy olyan gondom van vele,hogy elindítok egy videót,a hang teljesen jó,a kép viszont sokkal lassabban fut és így fullra el van csúszva a hanghoz képest.Mi lehet vele a gond?
-
nonolada1
senior tag
A másik meg valószínűleg android baromság,ha ki van kapcsolva a készülék,bekapcsolást követően nem jelez semmilyen értesítést,magyarán,ha volt nem fogadott hívásod,vagy egy adott időpontra elmentettél egy értesítést magadnak.Múltkor egyik haverom hívott,mikor ki volt kapcsolva a vas és mikor bekapcsoltam,nem jelezte a nem fogadott hívást ,én meg csak néztem rá hülyén,hogy nem is tudtam róla,hogy hívott.
-
handrash
őstag
Viszont én nagyon ki vagyok bukva!
A Voip alkalmazások se működnek nálam korrektül se a skype se a viber. Ha én kezdeményezem a hívást akkor nem hallom a hívott felet, ha én fogadom akkor általában jó. SUXBiztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
handrash
őstag
Voip-ol itt valaki?????
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
Petyka3
aktív tag
Szóval megérkezett a készülék. Összeszerelése, fogása szerintem nagyon jó. Első androidos kütyüm, ehhez már tényleg pilóta vizsga kell. Ennyi pénzért, amennyiért megvettem, nagyon megérte. /kártyás csomagban 23700 valamennyi/
-
jopont
senior tag
Jó lenne, ha kijönne rá a 2.3-as rom és már benne lenne az Alcatel saját fejlesztésű launchere. Képek alapján elég szépnek tűnik.
-
cefre00
tag
Srácok szerintetek miért van az, hogy ha bíbelődök az SD kártyával: pl alkalmazásokat teszek át rá, stb... Akkor néhány futó widget kikapcsol, eltűnik, stb...??? :S
Amúgy azóta úgy tudtam megoldani, hogy leszedtem a Go Launchert és annak a widgetjei rendesen indulnak újra ilyenkor, és amúgy is mindegyik kártyáról megy már. Pusztán érdekel a probléma oka!
Mindenhol jó, de legjobb 127.0.0.1-en! :)
-
mjocika
aktív tag
válasz nonolada1 #3451 üzenetére
Próbáld ki a QQplayert [link], s el fogsz felejteni minden ilyen gondot. A Moboplayerrel nekem is volt ilyen gondom, de miután váltottam, simán visz minden filmet, avit, mkv-t, flv... stb..
A másik felvetésedre meg az a válasz, hogy a szolgáltatás előfizetés függő, ez 100%, nincs a telefonnal összefüggésben. Tehát ha előfizetsz arra a SIM-re a Telenornál, hogy az elmulasztott hívásokra figyelmeztessen ha ismét elérhető vagy, akkor természetesen az OT990 is ki fogja jelezni.
készül: http://ot990.try.hu, lehet regelni, de egyelőre a chat-et tudjátok használni, tartalom feltöltése folyamatban a héten !
-
mjocika
aktív tag
válasz handrash #3457 üzenetére
Szia!
Én csak a Skype-ot próbáltam ki, ott ment a hang rendesen. De nem lehet, hogy a sávszélességgel lesz a gond? Mert ha gyenge akkor PC-n is előfordulnak hasonló hibák.
készül: http://ot990.try.hu, lehet regelni, de egyelőre a chat-et tudjátok használni, tartalom feltöltése folyamatban a héten !
-
kurion
senior tag
Gtalkban miért nem tudok videóhívni?
"Csinálni jobb mint beszélni róla" - Magic Gladiator
-
ShiShaPRO
csendes tag
hali vki segítsen már nincs google fiókkal szinkronizálva és nem tudja tesóm a bill zárat (mintás) hogy oldjam fel neki ?
Ha nem jövök éjfélig ma már ne várjatok ;)
-
Danesz94
senior tag
Hali.
AZt, hogy lehet megoldani, hogy mikor rádugom hangfalra akkor nem érzékeli a teló.
Már olvastam erről a fórumon csak nem tudom, hogy valami segít rajta?
Köszi -
eladogeppc
veterán
Srácok !
Árulja már el valaki, még mindíg küszködök a merülős problémával.
Este 10 kor 54%-on volt az akksi. Reggel 8-9 körül szintén 54%-on volt.
Délelőtt 11-re lemerült. Nem hívott senkit, wifit nem használ, adatkapcsolat
kikapcsolva, térerő rendben.Mi a lótúró van vele ?
Próbáltam már Task killert, de az sem segített.
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
Srácok !
Árulja már el valaki, még mindíg küszködök a merülős problémával.
Este 10 kor 54%-on volt az akksi. Reggel 8-9 körül szintén 54%-on volt.
Délelőtt 11-re lemerült. Nem hívott senkit, wifit nem használ, adatkapcsolat
kikapcsolva, térerő rendben.Mi a lótúró van vele ?
Próbáltam már Task killert, de az sem segített.
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
mkRoland
senior tag
válasz cefre00 #3473 üzenetére
Ebben az esetben viszont lehet hibás a készülék. Tehát a telefon nem volt csatlakoztatva akkor éppen sem számítógéphez, sem semmihez USB-kábellel, és így csinálja, hogy a widget-eket kilövi? Van esély rá, hogy csak szoftveres gond lesz. Próbáld meg frissíteni, esetleg egy factory reset, talán szimplán egy restart is segít.
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
biowizards
tag
Én a task killert alapból nem használom.Az előző telómon"t mobile puls mini"használtam task killert és bizony sokszor kilőtt olyan alkalmazásokat amit nem kellet volna.Pl:ébresztő,névjegyek és csodálkoztam,hogy reggel nem ébresztett és nem volt a névjegyeknél semmi sem pedig átmásoltam a sim-ről a telefonba.
Én azt mondom,hogy csak óvatosan a task killerekkel.
Nekem pl semmi gondom az akksival.Sztem nálad valami gebasz lehet vagy sokat nyomkodod -
dltpwnz
aktív tag
válasz eladogeppc #3477 üzenetére
Ajánlom a battery calibration-t.
-
vidocq
csendes tag
Másnak is csinál olyat a telefon, hogy magától újraindul? Most például mellettem van az asztalon, nyugalmi állapotban volt már legalább húsz perce, amikor megtörtént a dolog.
-
eladogeppc
veterán
válasz biowizards #3479 üzenetére
BASSZUS !
Asszony telefonja, NEM NYOMKODJA, hát nem értem a sok értetlen embert.
NEM HASZNÁL SEMMIT !
Telefonálni sem telefonál , ma 2 hívás volt 2 percig.
ENNYI !
54%-->12%kb reggeltőlVoltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
válasz eladogeppc #3482 üzenetére
Battery Calibrationhoz Root jog kell ????? Nem ???
-
őstag
Sziasztok!
Érdemes a telefon szoftverét frissíteni?
Mi fog változni?És mielőtt telepítem, gondolom érdemes menteni a telón lévő adatokat, appokat?
Ha igen, mivel készítsek biztonsági másolatot?
Nem rootolt telefon.Köszi!
-
őstag
Nincs adat forgalma?
Háttérben esetleg folyamatosan túl sokat frissít?[ Szerkesztve ]
-
matepalfi
aktív tag
Recoveryt hogyan kell telepíteni? csak valamit letöltök marketről vagy mi? légyszi segítsetek.
-
istvan47
senior tag
Bocs hogy segiteni akarnak neked az ''''' értetlen emberek''''
de akkor van más megoldás Szerviz
( ͡° ͜ʖ ͡°) Iphone 13. つ ◕_◕ ༽つ
-
addikt
válasz Braddock #3484 üzenetére
Szia!
Olyannyira érdemes, hogy én frissítés közben öltem meg a telefont..Elvileg nem hoz semmi szembetűnő változást, de nem akarok senkit lebeszélni.
Titanium Backup-al tudod az alkalmazásokat menteni azok adataival együtt. (root jog kell hozzá) -
Tomaaasz
aktív tag
Nos, örömmel jelentem, hogy életre keltettem!
Tegnap berúgtam, ma kellemes másnapossággal felvértezve nekivágtam.
Ha valakit érdekel, majd egyszer leírom. Annyi a lényeg, hogy ADB-n keresztül felraktam a recovery-t, és onnantól már felkúszott a gyári rom. Köszönöm a segítséget, mármint, hogy ötletet adtatok, hogy hogy kezdjem el.Kellemes hétvégét!
Oda mentem, ahol vagyok!
-
eladogeppc
veterán
-
őstag
válasz eladogeppc #3493 üzenetére
Valami zűrös app lehet fent.
Watchdog app-pal le tudod csekkolni.
Ez lenneMűködés közben, van valós idejű rendszer figyelő benne.
Megmutatja, mi mennyit eszik. -
cefre00
tag
válasz mkRoland #3478 üzenetére
Na ez az: a restart segít. De ez gáz szerintem...
Mindegy igazából, mert amióta Go Launcheres dolgok mennek, azóta minden okés...Egy másik érdekes probléma: néha megesik, hogy hiába dugom be az USB kábelt a plug'n'play funkció nem megy, azaz nem jelenik meg automatikusan, hogy csatlakoztathatom a telefon USB Mass Storage-ként a laptopomhoz...
Erre valami megoldás?
Mindenhol jó, de legjobb 127.0.0.1-en! :)
-
biowizards
tag
válasz eladogeppc #3495 üzenetére
Én reggel vettem le a töltőröl a telefont.Egész nap nyomkodtam. Használtam:gps,wi-fi,2xhívtam kb10 perc és 1x hívtak kb30mp.Nézegettem,felfedeztem dolgokat rajta.Most 80%-os az akkum.Én azt javaslom,hogy vidd vissza és cseréljék ki.Valószínűleg valami gyártási hibás darab.
Ja!!Egyfolytában van adatforgalmam,mert 3 hóig ingyé van a Klikk szolgáltatás.Szóval frissíti 30 percenként az időjárást meg csekkolja a mailt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Politika
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Ukrajnai háború
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Futás, futópályák
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest