Hirdetés
- Fixált kábelekkel jönnek a SilverStone legfrissebb, ATX 3.1-es tápjai
- DDR5-ös Ryzenekhez való, fapados deszka tűnt fel a Colorful portfóliójában
- 1440p-s irodai EIZO monitor USB Type-C csatlakozóval
- Prezentálta az új Snapdragon G rendszerchipeket a Qualcomm
- Befutott az Intel-féle XeSS 2 fejlesztőkörnyezete
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- iPad topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gargouille
őstag
Amelyik routert naponta újra kell indítgatni, meg akadozik-szakadozik, az valószínűleg hibás. Még egy egyszerű olcsó soho router-nek is alapvetően stabilan kell mennie, ahogy általában mennek is. De annak örülök, hogy ha neked megoldotta a problémát egy ilyen jellegű eszköz.
Amúgy én leginkább a szoftveres részével nem vagyok kibékülve ezeknek, bár meg kell jegyeznem üzemeltetünk egyik ügyfélnél egy Synology routert, ami bár szintén elég buta, de azért használhatóbb mint egy átlag TP-Link vagy ASUS, szóval gondolom ez a cikkben említett példány is hasonló.
-
PDA_FAN
tag
válasz
Gargouille #28 üzenetére
Persze, e-mail-hez nem kell gigabit meg gigahertz, valóban. Viszont nálam azóta van normális internet kapcsolat, amióta vettem egy csillió antennás, Wifi6-képes routert. Azóta nincsenek szakadozások, és nem kell naponta újraindítanom az egész miskulanciát, hogy ne szakadozzon a céges Teams.
-
bteebi
veterán
1,6 kiló? Manapság már ilyen nehéz a műanyag is? Vagy ozmiumból vannak az antennái???
Én meg azt hittem, hogy végre 2,5 Gbps-es portoKkal lesz, de sajna nem. Komolyan ennyire űrteknológia a 2,5 Gbps, hogy 100 ezer Ft-ba se fér bele?
-
nevemfel
senior tag
Halál unalmasak már ezek a routerek. Már vagy 5-8 éve. Gigabit, Petaflops, Terahertz, senkit nem érdekel.
-
törölt tag
Már sokadszor látom ezt a 2,5 Gigabites lan portot mindenfelé, persze főleg inteles cuccokon. Gondolom ez eredetileg 10 Gigabites akart lenni, csak így sikerült, ki más ölne pénzt egy 2,5- szer gyorsabb akármibe is. Azért nem nevezik intel 10-nek, mert már a gyártástech részleg lefoglalta a brendet.
-
-
Dragon3000
nagyúr
Nem erre a részre irányult az a rész, hanem a hardveresen olyan erős eszközre otthonra, ami nem hal be qos esetében egy gigabites net esetén. Simán eltudnám képzelni itthonra a gigabitnél gyorsabb netet, ha lesz rá lehetőség értelmes összegért, akkor be is kötetem magamnak. Nem csak stream létezik, ott vannak a multi játékok, amiknél elég nagy frissítések jönnek, ha kevés időd van játszani, akkor azt a keveset nem a frissítésekkel szeretnéd eltölteni.
-
kilua
senior tag
válasz
Dragon3000 #13 üzenetére
"szükség sincs rá"
Na igen, szerencsére a technológia kezdi túlhaladni az igényeket, amikor egy 4K 60FPS videostream 40megabitnél kevesebb, akkor mi az gigabit?
-
arn
félisten
Ezt vartam mar egy csomo ideje, aztan vettem egy asus ax86ut - de ki fogom probalni a swe miatt. Wifiben eleg jol sikerult.
-
rgranc
aktív tag
1.6 kg???
-
Multibit
nagyúr
válasz
Dragon3000 #11 üzenetére
ezek a routerek
Ezért kell olyan routert venni, ami erőből oldja meg a feladatait -
Multibit
nagyúr
válasz
Dragon3000 #8 üzenetére
Lehet pofozni a sz@rt, de ez akkor is csak egy kéretlen, “hardveres QoS”. Csak a gyártók fillérb.szása mutatkozik meg ezzel a megoldással. Még az esélyét sem adják meg a multigigabit WAN-LAN, LAN-WAN átvitelének.
-
Ez a hálózatszétválogatás nagyon tetszik. Gondolom, VLAN-okról van szó.
Vajon milyen beállítás, átjárási, biztonsági lehetőségekkel?
Kár, hogy az Asusnál csak elméletileg van ilyen...
MaCS
-
pintgerg
újonc
2,5 GbE WAN port, kimenő port 1GbE
Nem értem, hogy ez mire jó
-
Victorio
aktív tag
Ebben az árkategóriában még mindig a QNAP QHORA-301W a legjobb ajánlat. Azon 2x10G + 4x1G port van.
Így legalább az elméleti esély megvan rá, hogy a marketingesek által ráírt WiFi sávszél meglegyen. -
kopaszsop
csendes tag
hivatalosan két napja kapható.
299,- usdsőt: https://oaziscomputer.hu/termek/23931/synology-rt6600ax
-
plömplöm
őstag
"egy 2,5 és három 1 gigabit sebességű Ethernet porttal"
hát, nem, és ott a kép a cikkben az 1+4db 8p8c aljzattal
LAN Port
Gigabit (RJ-45) x 3 (Dual WAN)
2.5GbE (RJ-45) x 1WAN Port
Gigabit (RJ-45) x 1
2.5 GbE (RJ-45) x 1 (Dual WAN)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az erős hardver mellé 2,5 gigabites vezetékes kapcsolat és fejlett szoftveres háttér társul.
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest