- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
Izgalmasan hangzik, kíváncsi vagyok kész termékekben hogy fog muzsikálni.
vanye
Nézd meg honnan indult a beszélgetésük.
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
kovacs.adam9
tag
És vajon a melegedéssel mi lesz a helyzet?
LG KP500 -> Sony Xperia X8 -> Huawei Ascend G300 -> Huawei Ascend P6 -> LG G2 -> LG G3 -> LG G4 -> Motorola Defy + Volkswagen Passat 2.0 benzin
-
TTTotya
senior tag
válasz kovacs.adam9 #55 üzenetére
Az is magasabb lesz 35%-kal
Egyébként sztem a 810-es pofára esés után már figyeltek erre. Amúgy nagyon atomnak tűnik a cucc leírt adatok alapján.
Nemrég olvastam, hogy jövőre megint lesz csúcskategóriás Samu Snapival, tehát ők is látnak benne fantáziát.
[ Szerkesztve ]
-
Pirosász
aktív tag
válasz #32839680 #49 üzenetére
Pont valami hasonlót akartam írni.Én 29 vagyok,lehet rosszul emlékszek,de dereng 100 ezer feletti csúcsnokia ár 98-2000 környékén.Azt mennyit kerestek akkor az emberek?Mondjuk ha a minimálbérhez viszonyítjuk.Annak 10 szerese volt egy csúcsnokia.Olyan mintha most 6-700 ezer volna egy csúcstelefon.Percdíjak.Emlékszek 120 forintos SMS-re,meg 150 forintos percdíjra.Akkor,2000-ben!!!
-
moleculez
veterán
Én is új Lumiába várom, de az még igencsak arrébb van. Kijött a QC az s810-el ami csak időhúzás, meg kötelező elem volt, ezzel együtt a gyártók is kiadtak egy rakat eszközt tök fölöslegesen (a telokban is lett egy generációnyi üresjárat). Szóval a jövő év remélem izgalmasabb lesz, meg azt is hogy az Android majd kihasználja a hardveres újításokat.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Dr.FantastiK
őstag
nah, erdekes keszulekek jelennek meg majd jovore, ezzel a 820-al !
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
vicze
félisten
Abu nem hiszem, hogy ennyire a jövőbe lát, de ha belegondolsz, hogy M-ben(5.2) ezek nincsenek, és az M update-ben(5.3, 2016Q1 tippre) se lesznek valószínűleg, főleg hogy OpenCL egyáltalán nincs támogatva, így nem fűznék túl sok reményt hozzá. Nemrég volt egy cikk, hogy pl. MTK nem várja meg Google-t és belerakják maguk a saját SDK-jukba, azzal viszont nem rétek egyet hogy nem kerülhet Play-be, hiszen most is rengetek saját API-ra épülő app van, amik a normál API-kon kívül vannak. Szóval belerakja HSA-t az Intel, a Qualcomm a saját SDK-jába és majd szépen a Google is talán az N-be vagy O-ba pár éven belül, használva meg azután pár évvel fogják... Ezek a csodás távlatok.
Az Android fregmentációnak több szintje van és ez a szint az, amit a userek többnyire nem látnak. (Mondjuk nem is kell.)(#16) tjb007: Gyakorlatilag meg merem kockáztatni, hogy soha nem fog rajta futni egyik se. Na jó nem soha, Vulkan lehet majd 2017 környékén N-nel.
(#27) LordX: Kicsit lemaradtál az IKS-et elhagytuk lassan egy éve és rég HPM-van mind a 8mag megy...
+(#33): Kb. köze nincs a Krait-hoz, egy teljesen új architektúra a Kryo.(#64) pit stop: Mégis mi a jó édes fenét mondjanak, úgy hogy majd januárban lesz kész termék vele?
[ Szerkesztve ]
-
Just_Reboot
addikt
Inkább az S820 mint a Huawei sajátja.
-
pit stop
addikt
Ha tesztelek egy terméket, és megadom a teljesítményét, akkor azt is tudom, hogy azt a teljesítményt milyen hőfok mellett adta le. Nem gondolod? Vagy a többi szám is csak úgy jött, mert majd reméljük?
De nem is kéne konkrét szám, csak legalább egy fél mondat, hogy törődtünk ezzel is, jobb lesz.Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
Zoja™
őstag
Az Adreno 500-as sorozat az első olyan architektúra, amelynek tervezésében Eric Demmers is főszerepet vállalt. Ha valaki nem ismerné a szakembert, akkor elég csak annyit említeni, hogy a Microsoft Xbox One és a Sony PlayStation 4 integrált grafikus vezérlőit tervezte, tehát komoly tapasztalat van mögötte.
Akkor ezek után nem csak az xbox-om hordhatom bga-ztatni a 3 ledes hiba miatt, hanem a telefont is? Jaj de jó...
-
carl18
addikt
Azért megnèznék mobilon végre egy értelmes játék cimet. Ha jól tudom ez a gpu azaz igp már erősebb mint a ps3 gpu ja. akkor azért Szivesen látnàk egy gta 4, mafia 2 portot. 5, 2 colon 1080p-be biztos jól nézz ki xd. De elég volna egy egy ps3 szintü játék is . Hardver ellenére nincs androidon extrém alkotás. na majd egyszer a crysis 1
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
Kékes525
félisten
válasz kovacs.adam9 #55 üzenetére
Ez érdekes kérdés. Ha ezen nem tudnak lényegesen változtatni, akkor problémák lehetnek az értékesítésben.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
csongi
veterán
Utosnek igerkezik. Lassan egy konkret eromu lesz a kezben, ARM fenyegetese az Intel fele igazolodni latszik. Itthon a Pc allomany 75% at cserelnem egy egy ilyen hardveres win10es mini pc-re. De egy okositoval is siman kivaltana a jelenlegieket.
Biztos draga is lesz rendesen.
Szoftveres oldalon kellene mar valami iranyt kovetni.
Az MS a dx 12vel eger utat fog nyerni. Mire sajat gepunkon lathatjuk a vulkant addigra dx13 lesz A snapi 215, 415 ennek hatasara remelem cserelodik, es ennek a felepiteset kapjak meg az uj kozep kategorias soc-k.
MTK sem lustalkodik. Jovore jol arazott, kinai telefonok varhatoak, odavagnak a piacnak. -
-
aelod
veterán
Órajeleket nem írtak.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
ViSAS
senior tag
Látszik, hogy nem tétlenkedett a Qualcomm. A Samsung chipsetjeire való összehasonlításra pedig csak annyit, hogy hiába szerepel jobban a benchmark teszteken pl. az Exynos...ez "csak" teljesítmény. Mindkét chipset a csúcskategóriát képviseli. Innovatív megoldások is kellenek, abból pedig itt most akad bőven, csábító az új ISP, illetve az improveTouch miatt pedig szinte biztosra veszem, hogy viszontlátjuk a Sony újabb "vízálló" készülékeiben a chipsetet, ott pláne jól fog jönni. Annak ellenére, hogy elvileg főként MTK-ra próbálnak áttérni.
[ Szerkesztve ]
-
Benetnes
tag
Hát az se piskóta!
Én meg emlékszem amikor elkezték árulni az i5s-t Amerikába három napra rá bejött egy nő és mutogatta milyen jó meg gyors!
Kérdeztem is tőle mennyiért vette?
Azt mondta 600$ volt
amit kifizetett érte(227 volt a dollár). Megmutattam neki a magyar i5 árakat (legjobb helyen 182)!
Csak nézett rám hogy ez biztos valami vicc utána megmutattam neki egy tényleg hiéna céget i5s előrendelésre 320-ért volt fent!!!!
Mondanom sem kell kiborult, aztán elmagyaráztam a magyar fizetési rendszert....[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
Igen számított a GPU adat is. Valós körülmények között meg még mindig nem használják ki az alkalmazások a jelenleg rendelkezésre álló teljesítmény töredékét se.
A melegedés meg szinte teljes egészében az eszköztől és annak tulajdonságaitól függ. Meg lehet csinálni 1W és meg lehet csinálni 5W-re teljesen a gyártó felelőssége hogy skálázza, a TDP-ket ők pontosan tudják, neked meg egy totál semmitmondó adat. Azt hogy készülék tervezésénél a vékonyság fontosabb mint a hőtermelés más kérdés.Mivel a CPU órajele valószínűleg nincs véglegesítve, így nem nem tudnak semmilyen fogyasztási adatot mondani, melegedésit meg pláne nem, mert nem tőlük függ, az egy eszköz specifikus dolog.
Az adott konferencia a grafikáról szólt ennek a keretén belül lett bemutatva a GPU és a CPU-ról még mindig semmilyen konkrét adat nincs. A 14nm-es Samsung gyártás nyilván jótékony hatással lesz a fogyasztásara.
Persze amíg az itteni szakmai közösség a merülő forraló, hotplate és egyéb címszavakig képes eljutni, nagyon mást sajnos nem lehet várni, mint a kefe rágást
-
aprokaroka87
nagyúr
nem tudom ez mennyire hivatalos
pdadb.net/index.php?m=cpu&id=a8996&c=qualcomm_snapdragon_820_msm8996
-
vicze
félisten
válasz aprokaroka87 #84 üzenetére
Amennyire a GSMArena-s maszlag jövőbeni készülék adatlapok szoktak lenni. = semennyire.
Az a hivatalos ami Qualcomm honlapján van az meg jelenleg max. a sajtóközlemények.[ Szerkesztve ]
-
bepe79
addikt
Szerintem High-on a GTA: SA is jól néz ki mobilon. De van még pár nagy név / jobb játék, amit érdemes kipróbálni: ma jön a Bethesdától a Fallout: Shelter Androidra, és a már megjelent Z Steel Soldiers is egész jól sikerült és szépen is néz ki.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
falijja
őstag
Ez most lehet megint kevés lesz az exynos ellen...
-
Dr.Anonymus
addikt
"A 14 nm-es gyártástechnológiával készülő Snapdragon 820-ra a következő év első felében érkezhetnek meg az első telefonok."
- ez eléggé későn jön, addigra a htc 3 méterrel lesz a föld alatt...
idáig még októberről volt szó -
Polllen
nagyúr
válasz Dr.Anonymus #90 üzenetére
Elég kicsi volt az a tábor, aki azt mondta, hogy októberben ebből telefon lesz.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
macskea
őstag
válasz #32839680 #49 üzenetére
Mondjuk az Apple elég cselesen emel, az ugyan akkora háttértárral szerelt modellek ára jellemzően állandó, de baromi drágán adják a plusz kapacitást. Azaz mivel bővíteni nem lehet, a fejlődés meg nem állt meg, kénytelen leszel megvenni az egyre drágább iPhoneokat, ha (ki)használható készüléket akarsz. Kb mintha még mindig lehetne fakerekű autókat kapni, amiket persze jelentős felárral meg lehetne venni alufelnivel is. Ha csak a kulcsot pörgetni kell, jó a fakerekű is, de ha használni is akarod, akkor kell az alu.
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
Kékes525
félisten
Az Exynossal hasonlítottad össze a Benchmarkokra való hivatkozással. A tesztek pedig operációs rendszereken futnak, teljesítményüket nemcsak a hardver, hanem az operációs rendszer is meghatározza. Így.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs