- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz antikomcsi #14 üzenetére
A lényeg az erőforrások optimális kihasználása.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz antikomcsi #36 üzenetére
miért ne számítana? ha ugyanannyi szálat el tud osztani kevesebb modulon belül, akkor az aktív modulok magasabb turbón mehetnek (bár szerintem a javítás működésével te is tökéletesen tisztában vagy, csak azt nem értem, hogy akkor mi a gond? )
gainwardgs:
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
törölt tag
válasz antikomcsi #48 üzenetére
Nem igazán értem mi a problémád. A Bulldozer asztali vonalon tapasztalható nem mindent leverő teljesítménye pl annak is betudható, hogy az OS ütemezője nem képes értelmesen kezelni az architektúrát. Ezt javították most. Miért ne számítana? A teljesítmény ott van a prociban, csak a szerencsétlen ütemező miatt kihasználatlan marad. Kb olyan az eddigi helyzet, mintha Te lennél a világ egyik legjobb síkfutója, de a cipődet gyártó szponzor ilyen-olyan okokból a cipődet felemás magasságúra gyártaná. Potenciálisan benned a teljesítmény, csak ilyen feltételek mellett nem tudod azt kihasználni.
Egyébként ha jól emlékszem a tuning egyik zászlóvivője vagy. Ha nem látod értelmét az architektúrába alapból beépített TDP kereten belüli automatikus tuningnak, akkor mi értelme van szerinted úgy általában annak?
Cybertrone: Szerintem inkább neked kellene elgondolkodnod a dolgokon, nem zsigerből mondani a véleményed. Megindokolni nem sikerült még most sem az állításod. Persze ha az ember nem is akarja.
-
X Factor
addikt
válasz antikomcsi #57 üzenetére
Ha most vennék gépet, én is FX-t vennék (mosolyogj)
Ismerősnek is összeraktunk egyet, 8120 48k volt, megy 4.6-ot egy asrock 990 fx extreme 3 lapban. Mondanom se kell, h. nem bánta meg h. nem 2600k lett bele 70ért, meg z68as lap 40ért.
[ Szerkesztve ]
Make things work
-
havasa
aktív tag
válasz antikomcsi #82 üzenetére
Elvileg minden update eltávolítható. (jobbklikk a frissítésen-->eltávolítás)
Commodore 16 Hyper-V cluster
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest