- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
addikt
Jó volt!
-
Diokhan
addikt
A Syberia 3 engem emlékeztet a Tomb Raider-re, nagyon hasonlít a karakter, bár ezt a játékot nem ismerem, korábban sosem láttam, így még az is elképzelhető, hogy közük van egymáshoz, csak én vagyoik tájékozatlan. Megkockáztatom, hogy még a szinkronhang is ugyanaz lehet...!
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
addikt
Valóban, bár nekem sosem volt oylan gépem amin lehetett volna bármilyen játékkal is játszani 1024x768-nál nagyobb felbontással, úgyhogy ez nekem elsőre fel sem tűnt.
Viszont a hang nem ugyanaz, Kate hangja Sharon Mann, Lara hangja pedig Camilla Luddington.
[ Szerkesztve ]
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
sztpega
tag
Nem szorosan a 6. heti hírösszefoglalóhoz tartozik, de lesz még hírösszefoglaló?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PS5 Slim (garanciás)
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest