- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
djsiegfried
tag
Szép pakk. Venni kéne már egy Xbox one-t. De előtte lecsekkolom, hogy hogyan fest majd a Conker és a Gears 2 a microsoft gépén....
Éppenséggel tegnap a WC-n ülve olvastam a RDR tesztjét és azon gondolkodtam, hogy ki kéne már végre próbálni. Így már lehet, hogy nem PS3-ra veszem, hanem inkább 360-ra. -
nagyúr
Ma reggel teszteltem, gyönyörű lett a RDR One X-en. Mondjuk sima One-on sem nézett ki rosszul, de nagyon jót tett neki ez a patch.
-
Crytek
nagyúr
Nem olvastam utána a témának...
Ezek az xbox 360 játékok csak digit formában mennek xbox one-on? Tehát ha teszem azt nekem csak lemezesen van meg 360-ra azt cseszhetem one-on igaz?
Next PC Upgrade: 2022
-
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
Lehet hülye kérdés lesz ... Tehát ha én szerzek valahonnan használtan egy xbox 360-as Red Dead lemezt beteszem Xbox One X-be akkor nekem letölti a már "feltuningolt" X-re való verziót és az enyém lesz örökre a MS accountomon? Vagy csak addig játszható amíg a lemez is bent van?
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
válasz szupermacs #7 üzenetére
És ez minden xbox 360 --> xbox one-on is müködö játékkal így van és a későbbiekben a többi játékkal is így lesz? Mert ha igen akkor aprón érdemes lenne turkálni mert sokszor 1500ft körül adogatják ezeket az xbox 360 játékokat.
[ Szerkesztve ]
-
dabadab
titán
válasz bulikavagyok #2 üzenetére
"Ma reggel teszteltem, gyönyörű lett a RDR One X-en. Mondjuk sima One-on sem nézett ki rosszul"
Igazából már 360-on is szép volt.
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
XuChi
addikt
Forza 2-3-4 mi a francért nem megy még mindig One-on ???
-
Csapoati
nagyúr
válasz szupermacs #11 üzenetére
Attól még bent kell lennie és valamennyire pörgeti, szóval hibaforrásnak sajnos megmarad. Én amúgy is digitális párti vagyok már jó pár éve.
XuChi: Ezekből egyedül a 4 hiányzik, az is csak a Top Gear körítés és pár kimaradt pálya miatt. Amúgy a 6 és a 7 minden más tekintetben jobb ezeknél.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
ribizly
veterán
Na ez így már igencsak pofás!
Hihetetlen, hogy egy ilyen régebbi cím még mindig odan@sz a mai címek között és tulajdonképpen csak egy textúra upgrade történt.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
szupermacs
veterán
Most nézem, hogy Force Unleashed is benne van a listában. Van 60fps? Újra letöltöm. Remélem jön majd a második része is!
Viszont nem értem, hogy a Darksiders Warmastered után miért az eredetit csinálták meg és nem a második rész felújított (vagy eredeti) változatát.
-
janeszgol
félisten
Ezek közül egyik se villanyozott fel. Crytek, nyugodtan veheted a használt lemezeket, menni fognak. Azt nem állítom, hogy X-en a 60 FPS-es verziót fogja leszedni, lehet azt meg kell venned.
-
senior tag
Atya ég, ez a Red Dead Redemption mennyire jól néz ki X-Box One X-en. Nekem sajna kimaradt, pedig nagyon tolnám.
Ez így ebben a formában nem fog jönni PS4 Pro-ra, jól sejtem? -
Padree
senior tag
Én azt várom ha megvan egy játék 360as digitális verziója, akkor oneon engedje játszani a külön arra kijött verziót, nekem pl.: Farcry4, Cobalt, State of Decay, Rayman Legends... most ha újra játszanám őket ássam elő a 360at, vagy vehetem meg újra ezeket.
"I don't give a penny - FCK twenty twenty..."
-
- = Zk = -
félisten
ezt várom én is... Főleg a Motorsport 4.....
meg nem bánnám ha a DLC-ék is visszajönnének hozzájuk...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest