- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
varada12
csendes tag
Kedves PH fórumtársak. Egy kis DeathAdderV2 klikkprobléma.
Decemberben járt le a garancia az egeremre. Váltani nem akarok, mert imádom, főleg a nagysága miatt. Nagy kezem van ugyanis, pontosan ezért vettem ezt.
Namost a probléma az egeremmel, hogy balklikk mikrókapcsolója szórakozik velem gondolom.
1, Ha nem nyomom elég erősen, és kijelölök, akkor random abbahagyja a kijelölést (tehát nem érzékeli hogy le van nyomva a gomb)
2, Néha egy kattintást kettőnek érzékel (ezis gondolom azért, mert közben eltérő erősséggel nyomtam, és kettőnek vette)Apró hibáknak tűnnek, de több órás munkák után hajtépően idegesítőek. Gondoltam mielőtt óvatosan szétszedném, megkérdezlek titeket, hátha tudnátok valami okosat mondani...
Köszönöm a válaszokat,
ÁdámTöbb mint 15 éve a hardveraprón, 100% pozitív értékeléssel!
-
varada12
csendes tag
Egyszerűen fogtam a kezembe a pici fém cuccot, az kipattant és a műhelyben egy ilyet már képtelenség megtalálni
A razer, és egyéb jobb minőségű egerekbe (logitech, de az Apple is ilyeneket használ) OMRON d2fc-f-7n típusú mikrokapcsolókat használnak.
[link]Belsejükben egy kis fémlapot kapcsolt egyik állásból a másikba. A találkozásnál oxidálódik, és nem érintkezik megfelelően, vagy pedig egy idő után a fémlap elfárad, és hajlik annyit, hogy már nem tökéletes az érintkezés. Ezek a jobb minőségű kapcsolók pár százas árkategória, magyar cégek azonban egy-egy darabot nem akarnak küldeni, vagy ha igen 2000 forintos postával. Ezért megnéztem ebay-en, ami televan ilyen kapcsolókkal. Ha a kapcsolót nem akarod teljesen szétszedni, WD40-et meg lehet próbálni bejuttatni, pár pici a rés ahol ez megtörténhet.
Üdv,
Ádám[ Szerkesztve ]
Több mint 15 éve a hardveraprón, 100% pozitív értékeléssel!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest