Új hozzászólás Aktív témák
-
nanorambo
őstag
Helló. Melyik éri meg jobban? Egy hd 5870 50ért vagy egy 6950 2gb 15 ezerrel drágábban?
Melyik jobb teljesítményben? Mert nekem azt mondták, hogy teljesen egy szint a két kártya, de én nem tudom eldönteni melyik éri meg jobban. -
nanorambo
őstag
Kösz a kimerítő válaszokat!
-
nanorambo
őstag
500 wattos sirtec táp elég a 6950-nek? Konfigom a profilomban. (természetesen az 5850-et cserélném le)
-
nanorambo
őstag
Találtam egy bios kapcsolós 6950-et 2gb. Csak 3 ezer forint hiányzik
De sztem akkor megvan mit veszek. -
nanorambo
őstag
-
nanorambo
őstag
Egy utolsó kérdés vásárlás előtt: A HD5850 esemet akarom lecserélni. Csak nem tudom melyik éri meg jobban:
50.000 -ért egy 3 év garanciás dobozos 1gb 5870 vagy egy 2gb-os 6950 ami bios kapcsolós, de doboz nélkül 4 hónap garanciával 63.000-ért?
[ Szerkesztve ]
-
nanorambo
őstag
Helló!
Valakinek véleménye erről a kiadásról? Hűtés stb?
[SAPPHIRE HD 6950 2GB GDDR5 Dirt3 Edition]
Egy ilyet szándékszom jövőhéten megvenni és érdekelnének a tapasztalatok (ha vannak).[ Szerkesztve ]
-
nanorambo
őstag
Sziasztok. Bocs, hogy ide írok
Szeretnék venni egy hd 6950-et. Hardverapron venném. A kártya zsír új viszont a hírdetésben az áll, hogy fél év cseregarancia + 2 vagy 3 év gyártói. Az a gyártói garancia mit jelent, hol lehet érvényesíteni? -
nanorambo
őstag
Akkor szerintetek ez megéri vagy nem:
Találtam egy 2gb os hd 6950-et 68.900-ért viszont fél év cseregarancia van rá és 2 év gyártói (nem boltban). A kártya teljesen új még a fólia sincs levéve róla. Szerintetek megéri ilyen garanciával? -
nanorambo
őstag
Bah remélem jó vásárt csináltam. Most szereztem be egy 2gb-os 6950-et fél év csere+2 év gyári garival. 69-ért
-
nanorambo
őstag
Én egy ilyet [link] szerványoltam, de vicces mert sehol nem találok róla semmit egy review-en és pár képen kívül. Csak Magyarországon lehet kapni vagy mi?
Nagyon csendes és nagyon jók a hőmérséklet-értékek!
[ Szerkesztve ]
-
nanorambo
őstag
Nekem XFX HD 6950 DD -m van. [link]
Szerintem nagyon halk és nagyon jól hűt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest