- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
steve1975
csendes tag
Steve75-FP-Team Jelszó:grid
-
emery2
tag
válasz benjemin1994 #22450 üzenetére
1.2 patch van fent
Tegyem az 1.3-ast ?
Kb 15 perc és lent lesz
[ Szerkesztve ]
Minden igaz, még a hazugság is -csak éppen az megfordítva!
-
benjemin1994
tag
Igen!!
-
benjemin1994
tag
Szólj ha jó!
-
emery2
tag
válasz benjemin1994 #22454 üzenetére
Feltettem az 1.3 patch-et és el sem indul a játék. Pedig eredeti gyémánt kiadású
Szerintem uninstallálni kell, majd ismét feltelepiteni és egyből az 1.3 patch-et rávarázsolni.
-
emery2
tag
válasz dzsavermadar #22457 üzenetére
Köszönöm
-
dzsavermadar
senior tag
válasz emery2 #22458 üzenetére
Ha nem találod, már töltöm fel, és adom a linket privátban. 180 MB körüli.
Ez tipikus jelenség, de azért nem mindenkinél. Az 1.3 -as patch hozza magával.
Csak így javítható.[ Szerkesztve ]
>>>>>>>>>>" A versenyzés nem csak a győzelemről szól."<<<<<<<<<< http://www.youtube.com/user/dzsavermadar
-
Steady74
addikt
van szeró, gyertek, steve75
-
Matsushita
tag
válasz .:Kristian:. #22462 üzenetére
Sziasztok újak! Üdv a fedélzeten!
Az újaknak írom, hogy van egy ilyenünk is :
(Katt a piros szövegre! És megnyílik az oldal.)
Jönne valaki most ni?
[ Szerkesztve ]
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Jó pihenést, jó kikapcsolódást és jó töltődést kívánok nektek!
-
N.E.R.O.
tag
válasz Matsushita #22463 üzenetére
Jókor mondod, most jöttem le Rankedről. Sehol nem volt Privát szerver.
Bár megértem igy péntek este...Üdv:
-
Matsushita
tag
válasz N.E.R.O. #22464 üzenetére
Kerestelek benneteket, de nem láttam senkit.
Privát szeró se....
Biztos mindenki D.I.S.C.O. P.A.R.T.Y. friday night.Jó volt Ranked. Nyertem is néhány versenyt. (véletlenek sorozata)
F3 szériában... 4 német, 2 francia, 1 orosz, 1 spanyol... törtek, zúztak.
Én meg majdhogynem ki lettem kiáltva csalónak, hogy mindig nyertem. (F3)
...pedig nagyon lassú vagyok... (+bill) aki játszott már velem az tudja.
Sokat fékeztem, így tudtam nyerni. És utolsónak rajtoltam. Hadd törjenek előttem![ Szerkesztve ]
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Jó pihenést, jó kikapcsolódást és jó töltődést kívánok nektek!
-
Zolikabá
csendes tag
Aki edzeni akar velem kicsit! Csináltam szerót grid a jelszó!
ÜDV Zolikaba! A GRID a csalók játéka! De néha kellemes szórakozás!
-
bence29
tag
Szia én nyomnám veled de nem vagyok otthon majd csak holnap érek haza
-
D@ni88
addikt
válasz dzsavermadar #22466 üzenetére
-
GNKING
tag
Kösz a mai napi .
Bár már egyre kevesebben vagyunk.
Miért? 1000000Ft-os kérdés!!!
Normális vagyok a hangok is megmondták!
-
JJános
addikt
FIGYELEM!
PH KULOF futam, ma 18.00!
Egyes csapat: -H-U-N-T-E-R- (szeró), GNKING, HunMan, VViktor1, Steve765, Kesjár7, WASPZotya, zolikabá, dugójancsi, HUN-cutka, benjemin94.
Kettes csapat: Zyllion (szeró), Bence, KissImi, zolee76, NERIANA, rhoperix, zolisx4, westcoastog, tensin1, overlock.
Sorry ha valakinek nevét nem jól írtam. Ha valaki lemaradt, az azért volt, mert nincs még pontja, vagy valami miatt kimaradt. 17.45-ig jelezzetek, és kap jelszót.
A szerók jelezzenek vissza, ha nem tudják megoldani. Ha meg tudják nem kell visszajelezni.
Kezdés előtt felnézek mindegyik szeróra. Ha kevesen lennénk, akkor egy szeró lesz.
Akkor szólok időben, és akor átvonulunk. A VB-k fogják indítani a futamokat. Az ő zöld jelük után lehet nyomni, és kell is.Ma a negyedik futam lesz. 18 : 00 1. Istanbul Intermediate B, 2. Nürburgring Grand Prix A, 3. Okutama Speed B.
Bárki bármilyen problémával itt jelentkezzen. A futamra nálam privibe lehet még jelentkezni. GO KULOF!
2007-05-06 óta itt!
-
JJános
addikt
tensin1-et nem tudom milyen néven jelentkezett. Privátba szóljon, és adom a jelszót.
2007-05-06 óta itt!
-
_aaakos_
csendes tag
válasz emery2 #22438 üzenetére
Itt csak én csalok, mivel képtelenség, hogy újonc létemre vezessem a bajnokságot. Már ki is szűrtem Neked. De ne aggódj, nem indulok, így van mindenkinek esélye
Aki megpróbált segíteni a problémám megoldásában, annak nagyon köszönöm. Aki pedig csak rinyálni tudott, annak meg azt köszönöm, hogy újra és újra ráébresztettek milyen a magyar mentalitás. Én így szeretlek Magyarország!
A játék öröméért jöttem ide és nem pontokat gyűjteni. Sikerült ettől is megfosztani. Köszönöm!
A bajnokságot meg nem a csíterek vagy kormányosok nyerik, hanem hunter meg hunman, akikre nem vonatkoznak az íratlan szabályok. Azok csak az újoncokra vonatkoznak. Ha egy kicsit jobb vagy és régi PH-s, bármit megtehetsz.
Gyűjtsétek a pontokat, felejtsétek el milyen önfeledten játszani, gázoljatok át másokon és igazi bajnokok lesztek!
A pontjaimat bencére ruházom az Őt ért lelki sérülésekért, amiket okoztam Neki. Remélem ezzel enyhíthetem a fájdalmait
Akik játszani jöttek további jó játékot és kitartást kívánok! -
dzsavermadar
senior tag
válasz _aaakos_ #22481 üzenetére
_aaaaaaaakos_!!!!!!
Már a múltkor is írtam, hogy ne foglalkozz azzal, hogy kapsz egy "beszólást".
Előbb-utóbb mindenki kap. Nem vagyunk egyformák.
Biztos vagyok benne, hogy bence sem rosszindulatból szólt, csak leírta, amit gondolt.
Nem ellened beszélt.
Gyere nyugodtan, és nyerd meg a bajnokságot.Amit mindenkinek meg kell tennie (nem csak neked), hogy verseny alatt kapcsoljon ki minden futó programot (msn, letöltések, vagy bármi más)
Aztán nyugodtan játszhat, ő megtett mindent. Ettől még ugyanúgy lehet gond,
mert már itt írtam is, sőt Rototti is (fogadja meg mindenki a szavát), hogy ez a játékban rejlő hiba.JJ
_aaakos_-t nem látom a szeró besoroláson.>>>>>>>>>>" A versenyzés nem csak a győzelemről szól."<<<<<<<<<< http://www.youtube.com/user/dzsavermadar
-
JJános
addikt
válasz dzsavermadar #22482 üzenetére
aakosnak is kiküldtem, mint mindenki másnak a jelszót.
Én úgy tudtam nem tud jönni.aaakos bocsánatot kérek tőled, ha bántottalak. Gyere futamra.
2007-05-06 óta itt!
-
bence29
tag
SZIA AAAKOS ezt neked irom!! gyere ma is én nem haragszok ez van mármint a lagra irom ez csak játték tét nélkül ugy hogy gyerre légyszives legaláb nyomunk 1 jó futamot fej fej mellet üdv bence
-
_aaakos_
csendes tag
válasz dzsavermadar #22482 üzenetére
Itt nem Rólad meg a többi segítőkész játékosról van szó dzsaver. Ha ilyen sok embert zavar, mint ahogy JJ írta anno, akkor nem szarom le. Ficsorral már próbálgattuk, tényleg minden szar ki van kapcsolva és csinálja úgy is. Megnéztem a pinget is két különböző teszten is. Egyiken 14, másikon 15 ms. Úgy tudom ez bőven normális. Ficsor mondta még, h rakjam újra a játékot csak az 1.3-as patch-csel. Erre még nem volt időm, de jövőhéten kipróbálom. A gép meg egy AMD Phenom X4 9550 Black Edition (4x2.6 GHz), 2x2 Gb Kingston DDR2 Dualban, Nvidia GTS250 Dark Knight 512 Mb. Nem tudom már mi lehet a probléma, de megjegyezném, hogy Rankedon pl van aki ellen nem laggolok...
Ha tudnám a megoldást, már korrigáltam volna a dolgot.
Csekély szabadidőmben kikapcsolódás végett játszom, stressz ér így is elég. Nincs rá szükségem, hogy azt hallgassam végig, hogy csalok és ezért nyerek. -
bence29
tag
de szeretnénk ha jönnél aakos légyszives gyere ma is
-
Syrius XIX
addikt
A KulOf szeró kész!
Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
JJános
addikt
-
kdave9
tag
Szeró kész
-H-U-N-T-E-R-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózatokról alaposan
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Synology NAS
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest