- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JJános
addikt
válasz dzsavermadar #22482 üzenetére
aakosnak is kiküldtem, mint mindenki másnak a jelszót.
Én úgy tudtam nem tud jönni.aaakos bocsánatot kérek tőled, ha bántottalak. Gyere futamra.
2007-05-06 óta itt!
-
_aaakos_
csendes tag
válasz dzsavermadar #22482 üzenetére
Itt nem Rólad meg a többi segítőkész játékosról van szó dzsaver. Ha ilyen sok embert zavar, mint ahogy JJ írta anno, akkor nem szarom le. Ficsorral már próbálgattuk, tényleg minden szar ki van kapcsolva és csinálja úgy is. Megnéztem a pinget is két különböző teszten is. Egyiken 14, másikon 15 ms. Úgy tudom ez bőven normális. Ficsor mondta még, h rakjam újra a játékot csak az 1.3-as patch-csel. Erre még nem volt időm, de jövőhéten kipróbálom. A gép meg egy AMD Phenom X4 9550 Black Edition (4x2.6 GHz), 2x2 Gb Kingston DDR2 Dualban, Nvidia GTS250 Dark Knight 512 Mb. Nem tudom már mi lehet a probléma, de megjegyezném, hogy Rankedon pl van aki ellen nem laggolok...
Ha tudnám a megoldást, már korrigáltam volna a dolgot.
Csekély szabadidőmben kikapcsolódás végett játszom, stressz ér így is elég. Nincs rá szükségem, hogy azt hallgassam végig, hogy csalok és ezért nyerek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest