- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz fausto #67318 üzenetére
Természetesen igazad van. :-)
:-/Bogyi: Szerintem a fotó erejéig a dvd tokokat kivehetted volna.Ha én potenciális vásárló lennék megfordulna a fejemben,hogy "vmi gáz lehet vele,hogy csak felpóckolva működik megbízhatóan?"
Vmint egyben nem sok esélyed lesz eladni. (pár hónap és megbontod,99%. ;-) )
Viszont ha meghirdetnéd több helyen lehet,hogy esélyed lenne egy kissé csalódott ps4 tulajra.. :-) -
Elims
veterán
válasz fausto #67330 üzenetére
Ez de nagyon rossz.. :-// 6e Ft. a diablo 3 reaper of souls ps3-ra. :-/
Ha előbb megtudom inkàbb lemezesben veszem meg. :-((
Bàr most olcsòbban jöttem ki..Köszi a listàt!
Perge: Azért írtam,mert volt màr ùgy,hogy majdnem 1òràig frissült és addig vàltozott. (Tavaly oktòber/november körül)
-
Elims
veterán
válasz james001 #67348 üzenetére
Gratulàlok!! :-)
"...baromi sok idő elérni és már baromira unom a játékot."
Ha platinàt szeretne az ember akkor az erről szòl.
Te màr csak tudod... :-))))Vmikor kipròbàlom az uncharted 1-et Vagy(!) 2-t hard-on majd crushing-on. :-) Kívàncsisàgbòl.
A 3. rész crushing-on olyan volt mint az 1 normal és hard között.Apropò..uncharted.A 3-ban mi az a tròfea,hogy gurulva vegyünk fel 20töltényt? Egy fegyverből kell azt vagy hogyan?
Szerk.:
Wlac: Én azt az online-t (last of us) még ki sem pròbàltam,de a kedvedért holnap rànézek és megírom,hogy mi a helyzet. :-)
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz TazLeacher #67363 üzenetére
Köszi!
James: Sajnos nem làtom most a videòt,de ugye ez ps2-re jön nem 3 vagy 4-re? :-o
Ff7 remake??Az eszem megàll. Csak a pénz,a pénz,semmi nélkül minél könnyebben.
Nem egy gusztustalanok???? -
Elims
veterán
Wlac,James,T256: "Ezt a remake-et rengeteg rajongó várta. Még PS3-ra is."
Na nekem ez itt a lényeg.Ps3-ra. Nekem a ff7 a kedvencem és ps3-ra vàrnék ilyesmit.
Ha lenne biztos,hogy a gyűjtői kiadàst venném meg. 100%.Bogyi: Gratulàlok,gyorsan elment. ;-)
Sok sikert hozzà! :-) Mindenképp gyere vissza!!! -
Elims
veterán
Péntek este miszlikre szedtem a gépem. A moshatò részek alapos mosàs/törölés utàn külön szàradnak,a nem moshatò részek pedig alapos porszívòzàson esnek àt.
Újra pasztàztam (sajnos kétszer..) és patent lett.
Őszintén szòlva teljesen fölösleges volt megbontani.Alig volt poros (komolyan) és a paszta sem volt még elöregedve/kiszàradva.kb.20 hònapja van nàlam (ùjonnan vettem),azt gondoltam -szinte napi pàr òra jàték utàn-,hogy ràférne màr ez.
Egyàltalàn nem,ùgyhogy ha ilyesmiben gondolkoztok ne csinàlassàtok meg.Bőven elég 3-4évente vagy ha nem sokat van hasznàlva akkor inkàbb 5-6évente.Simàn elmenne addig minden gond nélkül (még tovàbb is..).Mindegy,a lényeg,hogy most kristàlytiszta kivül-belül,ùj pasztàval.
Egy szervíz soha nem csinàlnà meg ùgy ahogy én,pikk-pakk szétkapnàk pici porszívò,ùj paszta,viszontlàtàs.Az ajtònyitò mechanikànàl megtorpantam picit.. :-/
-
-
Elims
veterán
válasz Synthwave #67423 üzenetére
Van akinek nem.
Super slim-re lehet kapni egy főkapcsolòt hàtra a 220-as kàbel elé.Hasznàl vki ilyet? (A dx.com-on egy-két $.Régòta szemezek vele,de még nem döntöttem el,hogy jò lenne vagy inkàbb maradjon így?
Ha hosszabb ideig nem lenne bekapcsolva a gép akkor bizony érdemes lenne lekapcsolni.
? -
Elims
veterán
válasz Sirandrish #67458 üzenetére
Ezt vhogy gondoltam. :-) A különbséget kevésbé tudom.
Mennék én a diablo topikba,de nagyon nehéz az oda beírókból bármit is kihúzni...:-))
Erahurka: Én az esetek 99%-ban telefonról vagyok,azon belül opera mini-ről nem is a gyári böngészőről és képet tudnék beszúrni/linkelni/off tagot rakni,bármit.Nagyon egyszerű.Szerkeszteni meg főleg,de nem szeretnék a témán maradni.Nem bunkóságból írtam.
Egy fontos dolgot nézzetek meg nekem légyszives -ha lesz időtök-.
Hideg a gép,nem volt bekapcsolva x órája,leültök,elindítjátok és rögtön játszotok (bármivel).Megy a ventilátor majd x perc múlva picit gyorsabban kezd pörögni a ventilátor.
Nálatok kb. megy az az "x perc"? Vki nézze meg majd kérem.[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz Sirandrish #67462 üzenetére
Köszi! :-)
Fausto: Neked is köszi! :-)
Szerintetek egy dragon's dogma - dark arisen mennyire hasonlít a diablo 3-ra?
LDave?Tudom,hogy te mindkettőt rongyosra játszottad. :-)Wlac: Elnézésed kérem,de erre már egy kicsit sem emlékeztem. :-///
Írd meg légyszives,hogy mit kell és hogyan kipróbálnom. ?
Onnantól,hogy látom a last of us menüt. Ha most megírod még most kipróbálom.
Egyébként miközben játszol számítógépezik vki a házban nálatok?Ha igen,megy vmilyen torrent a gépen?? -
Elims
veterán
Kipróbáltam. Kár volt... Nálam a kapcsolat tökéletes,nem akad,nem fagy,nem "lag"-ol,hibátlanul fut,de,hogy folyamatosan "esek-kelek" az vmi borzalom rossz!!!Eddig nem próbáltam ki ezt a last of us online-t,ezután sem fogom. (pedig letöltöttem vmi free map-et)
Vmi deathmatch szerűben próbáltam ki 300-400.szintűek ellen.Folyamatosan haltam-keltem-mást gyógyítottam és indult elölről... :-)
Szóval nálam maga a kapcsolat hibátlan -a játékot meg meghagyom a fan-oknak ;-) -.Voodoo: Köszi!!Ez jó ötlet!Bár ha már ránézek az angol account-ommal akkor megnézem azt is,hogy megvan-e nekem ez teljesben,mert az angol account-ommal akkor aktíváltam be a 14napos free plus-t amikor pont ez a dragons dogma volt a plus-ban.
Bogyi: Megtörtént! Köszi!! :-)
James: Ne a legnehezebben kezdj mindent!!Kezd "csak" hard-on,azon félszemmel,félkézzel végig szaladsz majd nyomatod a crushing-ot (vagy vmit) két kézzel csukott szemmel. ;-))
LDave: Köszönöm!!
Kevepapa: Most -volt?- az 576-ban akcióban. 6eFt. Attól többet már ne adj érte újonnan.Használtan 4e-t megérne multi-s kóddal.
-
Elims
veterán
Nincs Mit. :-( Sajnos nálad van a hiba.
"...rá kell érezni az ízére..."
Én ennek többet egyetlen pillanatot nem adok.Te meg ki tudja hány 100órát tettél bele.. :-)
Ha wifi-n csatlakozik a géped a router-hez érdemes lenne kábellel megnézni.
Kevepapa: "A legendary edition viszont 6900"
Köszi!Ezt nem láttam.
:-(((( Ma írt az eladó,hogy már fel is adta nekem. :-( Használtan 5e (igaz,ajánlott postával,belealkudtam) újonnan meg 6900. Fasza... :-/ Mondjuk erre még rájönne a futár (1e).
Majdnem úgy jártam mint Bogyi a gt6-tal. :-)))Viszont láttam last of us-t 4500-ért.4e-ért odaadná.Kérdezz rá a kódra..Itt van a hardveraprón.
-
Elims
veterán
Tegla,Árpi: Ezt nem tudtam "win nem làtja".
Így akkor a recovery programok sem nagyon tudnànak vele mit kezdeni. :-(Kevepapa: 5e-ért ps4-es last of us?? :-))))
Az a komoly!Nem tudom,még nem néztem.Én majd egy uncharted limitàlt ps4-nél fogok elgondolkozni..ha lesz egyàltalàn.
-
Elims
veterán
válasz Tegla80 #67539 üzenetére
Làttam egyszer-kétszer pàr ezer Ft-os ps4-es jàtékot,de,hogy a last of us is.. :-o
Karak: Én feltétel nélkül elhiszem Tegla és Árpi íràsàt.
Megmondom őszintén arrra gondoltam,hogy letörlök egy jàtékom -nagyon sok van rajta- és kipròbàlom az egyik recovery programom rajta,de Árpi ezen íràsa utàn "...az a helyzet ha te kiveszed a HDD-t a gépből,beteszed pc-be és akár csak 1 bitet változtatsz, azt következő indításnál formázza is a gép ahogy van." kizàrt,hogy kipròbàlnàm.Szerk.:
Petreszku: Van ilyen jàték.Énnis kételkedtem a L.A. noire complete edition megvàsàrlàsakor,mert ugyanezt írta nekem az eladò.Igaza volt.
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
Akinek megvan vagy aki tudja 100%-ra írja meg kérem,hogy a skyrim legendary edition-ben van kiskönyv?
Nézegettem google képeket,de egyértelműt nem talàltam. -
Elims
veterán
válasz kevepapa #67558 üzenetére
Szerintem nem ér a sima 5e-t.
Viszont ha tetszett az 1 akkor ez is fog. :-) A reaper of souls most (volt?) akciòs a store-ban nem bàntam meg a vételét...Nézz rà hàtha akciòs még.Neked megvan a skyrim legendary edition???Ha igen,fotòzd le légyszives a kiskönyvét és írd meg légyszives,hogy hàny oldalas kb.
Szerk.:
"Egyébként mik azok az alapkiadású (tehát nem húsz, harmincezres special edition-ök) játékok..."Alapkiadàsù,tehàt semmi bònusz nincs hozzà. ?
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
Ha jàték alatt is csinàlja akkor leet,hogy paszta. ?
Ha nem akkor biztos Árpi íràsa a megoldàs.
Én is megjegyeztem.. :-)SirAndrish: "A szava nem elég?"
Nem 99%-ra akartam.De màr megírta.Karak: Mindig elhiszem amit mondasz. :-)
Nem az essentials kiadàs van és ugyanennyi papírfecni van benne.
Mindegy,màr nem variàlok vele.Nagyon fasza eladò.Tényleg korrekt nagyon.Egyetlen szòra visszavette volna,probléma nélkül.
Nagyon köszönöm a segítséged!!!!!!!!! :-)Kevepapa: "Na, elültetted a bogarat a fülemben, most akkor elengedem az ipont és megpróbálom 5K ért beszerezni az UE Edition-t használtan..."
Én is így bonyolítom az üzleteket,mindig:
"Csak előreutalás sok pozitívos tagnak."
Ez 100%.Utànvét soha.Fölösleges pluszpénz.
Én sem küldenék semmit utànvétel.Kivéve ha elküldenék előre az utànvét díjàt,anélkül soha.Mindenképp ezt tedd. :-)
Jò vétel 9500-ért.Kérdezd meg a last of us kòdot.
Fausto: Gratulàlok az 5évhez!!!!! :-))
-
Elims
veterán
válasz fausto #67614 üzenetére
Jaa. :-)) Azt hittem...
Abu: Nekem a ni no kuni tünt fel.A múltkor 2x is kihagytam,most talán megvettem volna.
Sajnos nem elérhető.
Téényleg!Az ico & shadow of the colossus is eltünt pedig az megérte 3e-ért..."Úgy csinálják mint a helyi SPAR..."
+ a helyi rossmann,stb.A barátnőm ezt egyszerűen megoldotta..azóta ismerik és ha ő kéri az akciós dolgokat hoznak ki neki.Ugyanígy a cba-ban is(!).
James: "Sony ne játszadozzon mert fájás lesz a vége "
Ennyi. :-))))
Bogyi: Ez a kamerás lövöldözős resident evil?????
Még szerencse,hogy a megvásárlás után beállítottam a ps3-on az automatikus frissítést majd a számítógépen beállítottam ezt a letöltést.Másnapra a ps3-on volt/van a 2 kamerás játék.
De,hogy többet ne tudjam letölteni az kizárt!!Ki lett fizetve! -
Elims
veterán
válasz #58000384 #67656 üzenetére
Nekem nem lenne fölösleges,mert nekem kellene minden ami egy játékhoz jár.Nem fogom tovább adni,megtartom viszont szeretném úgy tudni,hogy megvan mindene.Több játékom van amikhez vannak némi csecsebecsék,mindhez ragaszkodom.Ha a megvásárlásuk előtt kiírja az eladó,hogy ez vagy az nincs meg,meg sem veszem,legyen akármilyen olcsó és mindegy,hogy a későbbiekben hányszor használnám.
Köszönöm a segítséged!!!!
A platina kizárt. :-))) Csak játszani szeretnék vele,nem szenvedni.Fausto: Köszi a listát! :-)
Árpi: Köszi a linket!Én még sokallom ezt a pstv-t.Sok vita-s játékot nem visz.Ez -nekem- csak egy butított vita a tv-n.Akkor már inkább a ps3. Talán 5e-t adnék érte. ;-)
-
Elims
veterán
válasz perge666 #67678 üzenetére
Köszi!Tudtam,hogy -szàmomra- nem nagy dolog..a megjelenésekor elolvastam,hogy mit tud,ez nem ragadt meg bennem. Plafon az 5e. ;-)
Ha màr vita/ps4,most làttam a ps plus menüben -szàmítògépen- vmi driveclub-ot ami ingyenes a plus tagoknak.Lehet,hogy màr rég ott van én most vettem észre.Ha vki nem tudnà "vegye meg" gyorsan. :-)
Supercow: Köszönjük!
-
Elims
veterán
válasz Bogyi007 #67681 üzenetére
Köszi!
A rain-ről James jòt írt.Kívàncsian vàrom.Perge: "Nem vagyunk egyformák..."
Így van. :-) Hàl'istennek.(nem kifejezetten ràd értem. :-) )
Karak: Ha jàr vmihez vmi akkor legyen meg hozzà,ha nem akkor nem szàmít,hogy mondjuk egy unchartedhez nincs térkép. :-)
Nem szàmít a fagyàs.Engem nem bisszant az ilyesmi ha jò a jàték.
Eddig tetszik.Rengeteg gyűjthető dolog van benne.20perc jàték utàn alig tudott a karakterem menni,mert tùl volt terhelve. :-)
Tény,hogy grafikailag nem egy last of us és irànyíthatòsàgra nem egy gta5 -bàr a megjelenésekor biztos nagyon jònak szàmított- ezek ellenére jò jàtéknak gondolom (így az elején.Aztàn később lehet,hogy keresek belőle egy premium edition-t)
Kiértem a térképre,tetszik amit làtok. :-)Fejràngatàsròl én is azt gondolom amit Dilipok.Semmi baja nem pesz tőle akàrhogy mozgatja a fejet.
Orichalcos: "3 perc 34 másodperc a rekord!!!!44546"
:-DDDDDD
-
Elims
veterán
válasz #58000384 #67716 üzenetére
Már most rászaladtam erre.. :-/ Tegnapelőtt kijöttem abból az égő kis faluból -ahol a sárkány rendezkedett- ma innen folytattam.Nem olyan távol találkoztam egy pár katonával ahol volt egy fogoly,kiszabadítottam.Kár volt. :-/ Hiába harcoltam,megöltek. (kár,hogy nincs benne olyan gyors gomb a potion-ra mint mondjuk a diablo-ban,L1)
Ekkor sajnos a leégett falu mellé rakott vissza és mehetne végig mindent. :-/ Pedig be volt kapcsolva az automatikus mentés,legalábbis tegnapelőtt úgy hagytam.
Amíg nem lesz nagyon zavaró ez az auto-mentés addig hagyom 15percenként.
Szereznék én lovat,de még sehol nem találtam. :-/
Köszi!!! :-)Ja,szerzés.. Ma majdnem vettem egy ps4-et.Bontatlanban,Nagggyon olcsón. :-)
Ez a rövid játékidő feljött már több játéknál.Például last of us.Nekem mégis kb.30óráig tartott.Vagy a life is strange.1 részre 2-3órát írtak. :-D Kinek annyi??Én kb. 10óránál járok és még nem értem az első végére.
Szóval én simán -vakon- elhiszem,hogy annyira talán nem gáz ez az új metal gear solid játékidő szempontjából. -
Elims
veterán
"...az automatikus mentés három dologra vonatkozik:..."
Ahha,jòl emlékeztem,hogy legelőször többször mentett.Tegnap meg egyàltalàn nem. :-/ Akkor ezért.
Köszi!
Karak: "...megállíthatod a játékot és megihatsz bármit harc közben..."
Igen,erre aztàn ràjöttem,de nem sok esélyem volt. (Még...)
"...majd mikor 10MB körülire hízik a fájl, akkor ha bemész valahova, nem lesz ritka a 40-50 másodperces töltés sem."
Jaa,hogy növekszik ez a mentett fàjl.? Észben tartom.
Nem gàz a több màsodperces töltés,vmikor több perceket vàrtunk egy c64+kazettàs jàték betöltésére. :-)Köszi mindent! :-)
Life is strange. 10òra és még nincs meg végig -az első rész-.Nem bàmészkodom :-))) szétnézek alaposan,nem szeretnék elhagyni vmit.De nem bànom,hogy ilyen "hosszù",mert tetszik.Nem egy non-stop géppuska ropogtatò vmi,egy nyugis kis jàték és érdekes.
A ventilàtort nem nézte meg véletlenül vki?
-
Elims
veterán
Skyrim kiskönyv. Újra. :-(((
Kívàncsi leszek a vàlaszra. -
Elims
veterán
válasz perge666 #67760 üzenetére
Nem kell hozzà nagyon profi angol tudàs.Én sem beszélem annyira a nyelvet,sőt..,de ha màr nagyvonalakban megérted (pàr szò elég) akkor nincs gond. :-)
Karak: Na az ùgy màr gàzos... :-/ Úgy nem szivesen kínoznàm magam. Később mindenképp kikapcsolom.
Csak azt nem értem,hogy ha tudtak erről akkor miért nem adtak ki rà vmi javítàst..?Ahogy írtàtok is màr.
Na mindegy.EmThor: 60e-ből biztos megvan egy super slim ps3+egy vita. 100%.
-
Elims
veterán
Hozzàtartozik még a vita-val valò bekapcsolàs is,de az egyenlő az első ponttal. :-)
Skyrim: Ebben a jàtékban nem csak a mentéssel van probléma.Az egész egy kisebb bug halmaz.Jò pàr van benne.Viszont ha ràérez az ember,megszokja a karaktermozgàst,làtvànyt,stb-t akkor igen jò lehet.Én most ebben a folyamatban artok.. :-)
Lenne is pàr kérdésem:
- Ha felveszek cuccokat pikk-pakk leterhel,meglesz a 300kg,ilyenkor mindig vissza kellene mennem a vàrosba eladni?Nincs olyan lehetőség/vagy később nem lesz-e,hogy mondjuk az item-ben vhogy pénzé teszem?
- Lovat mindig csak lopni lehet?Sajàt "Kitt" lovam nem lehet? :-)
- Az òriàsokat öljem vagy pròbàljak beszélni velük?
Ha öljem akkor milyen fegyverrel?És lòhàtròl vagy anélkül?
Kétkezes karddal megpròbàltam,lòhàtròl,de iszkolàs lett a vége...Most ràkeresek,hogy van-e skyrim topik,majd benézek,hogy ott is olyan szűkszavùak-e az "idegenekkel" mint a diablo topikban.
-
Elims
veterán
válasz Mister_X #67813 üzenetére
Köszi!
Wlac: Ezzel az óriásos dologgal lehet,hogy elkéstem...Megtámadtam egyet,később visszatérve ő jött nekem.Remélem a következő bekapcsoláskor nem fog emlékezni. :-)
Köszi!!
Perge: "Lehet 2-3 hetente..."
Akkor simán jó.Rendeld meg a dx.com-ról vagy az ebay-ről,pár Ft.
-
Elims
veterán
"Én a rezgést kikapcsolom, így simán kibír egy töltéssel akár 8-10 órát is az én karom."
Milyen joy-ra írod ezt?? :-o Ps3 vagy 4?
Az én két joy-om akksi idejét nem órákban inkább napokban mondanám. Igen,akár non-stop.De szerintem nem vagyok ezzel egyedül.Ja,természetesen a rezgés mindig bekapcsolva.Angry Rabbit: Szia!
Volt már erről szó -talán ezen a fórumon-,sajnos több töltő nem tölti a ps3 joy-t.Írtak ennek vmi technikai dolgot,de már nem emlékszem rá.Iphone,samsung,stb. töltők nem csinálnak vele semmit.Sőt!Még a vita töltője sem tölti. Ne tegyétek szóvá,igen,bele erőszakoltam oda a sima usb kábelt...akinek van vita-ja tudja mire gondolok.
Vmint ahogy Árpi is írja,kamu töltővel soha ne tölts semmit,ha szeretnéd,hogy több évig kibírja az akksid.Legyen szó bármilyen akksis dologról.
Igaz,hogy pár $-ért megkapod és tölt is,de annyira nem fogja tudni feltölteni soha mint egy gyári.Egy-két órával mindig kevesebbet fog bírni kamuval töltve mint gyárival+az akksi élettartamát nagyban befolyásolja,hogy milyen töltőt használsz.
Ezeket sajnos tapasztalatból írom. (4-5)Perge: Kérj meg vkit és megvan oldva. ;-) 800Ft-ért 3-at kapsz. :-))
-
Elims
veterán
válasz perge666 #67831 üzenetére
Nanà! Üzenetben. ;-)
Kevepapa: Te most arròl a szarròl beszélsz? /nem komoly..../ :-)
Szerk.:
Karak: Esküszöm teljesen így jàrtam pàr évvel ezelőtt egy 3gs-sel.Előtte 10perccel vettem a töltőt egy telefonosboltbòl.Vissza is vittem..nem akarta visszavenni.Azòta ismer a lànyka..
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz HuMarc #67835 üzenetére
Hàny éves vagy?13-14?Szép íràs!
Wlac: Jòval többet bír 10òrànàl.Vakon azt mondom,hogy 80-at biztos,de egyszer lemérem. Lehet meglepődnék vmi 100-150körülitől.
James: "Ennyit beszéltek a TLoU-ról kijátszom 5-djére is"
És természetesen az ulragiga hard-on félszemmel és félkézzel. :-)))
Crue: Köszi!! (Harry Potter)
-
Elims
veterán
válasz perge666 #67852 üzenetére
30-40től biztos több.Volt úgy -például a gta-ban-,hogy 30órát simán játszottam vele kikapcsolás nélkül és kb. egy egység ment le a 3-ból.Ez komoly.Nem hantaboy vagyok... ;-)
Árpi: Tényleg nem sértesz meg senkit. :-)) Sajnos a te akksijaid már kb. a végén vannak. :-(
Két-három nap és csere lesz,mert a fekete joy-omban egy egység van most.Cserekor tényleg mérni fogom a terepszínűnél. (az tovább bírja a feketétől is).HuMarc: Tudom,teljesen emlékszem.Pont ezért írtam.. :-)
SirAndrish: "Én mikor nekiültem 1-1 játéknak főleg mikor szabin voltam, simán belement napi 6-8 óra és hetente egyszer ha kell tölteni. "
Na hál'istennek. :-))) Ilyen 1x órás akksi üzemidők után azt gondoltam,hogy az enyéim csodák. ?? :-))
Szerk.:
Van új akció a store-ban.Summer of digital néven.
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz perge666 #67874 üzenetére
Nekem az egyik màsfél éves éves a màsik meg egy-két hònapos.Utòbbit kb. 3x töltöttem amiòta megvettem.Mindig ùgy csinàlom,hogy amikor kiírja az alacsony töltöttségi szintet még nyomom 20-30percet,utàna fel a töltőre (tv vagy ps3) majd a màsik joy ki a szekrényből -ami ugyanígy lett feltölte- és mehet tovàbb.
A következőt lemérem.Komolyan. :-)Mister X: Pontot tettél rà.Többen írtatok màr,de most fixre eldöntöttem.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest