Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Kérdés: a dualshock 3at csak a ps usb-jén keresztül szabad tölteni? Vagy esetleg akármilyen usb-s hálózati (220) töltővel is? Akár 2 amperessel is?
-
vodrosjozsi
őstag
Üdv.
Van egy ps3 konzolom amit összekötöttem a régi tv-vel, nincs rajta hdmi csak a sima kabel. Mi lehet a baj? Husvetkor mukodott ugyanez.Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Adam_Shepard
addikt
-
A`rpi
addikt
válasz vodrosjozsi #71554 üzenetére
Hogyan tudom AV kimenetet alapértelmezetté tenni? [link]
Bekapcsoló gombot hosszan tartjuk míg nem sípol kétezer. (Egyszer sípol mikor be kapcsolt, majd miután hosszan tartod fog még egyszer, ilyenkor egy pillanatra elalszik zöld led is.)
-
perge666
veterán
válasz Adam_Shepard #71555 üzenetére
Ő is arra kíváncsi.
-
RangerFox
veterán
UC 1 kipipálva, a vége felé szó szerint bef*stam azoktól a Dead Space-ből jött fehér szörnyektől.
-
-
AndrewTdi
addikt
válasz perge666 #71553 üzenetére
Sajnos nem tölti, nem jött össze.
Viszont akkor emiatt megkérdem, hogy vásárolt e már valaki ebayről Dualshock 3 (PS3) hoz valami ehhez hasonló töltő konzolt ?
-
pulyka jocó
senior tag
Sziasztok.
AC2 végigjátszva, a legtöbb trófea megvan, de a platina nekem mint AC rajongónak kötelező.
Viszont nagyon erősen épít a sztorira, mert a brotherhoodot meg a revelations-t is úgy átszottam végig, hogy a 2 vel csak most az először játszottam.. Tehát ha érteni szeretné valaki az Ezio vonalat, mindenképp sorba haladjon.[ Szerkesztve ]
-
BUZZLGHTYR
senior tag
hali.
ps3-ra kell előfizetés?
haver mindig mondja, hogy multizik meg minden.. de ez így túl egyszerű lenne, nem?
eredeti játékokkal persze.. nade sima kábel internettel ez lehetséges? -
dilipok
veterán
válasz BUZZLGHTYR #71565 üzenetére
mulithoz nem kell elofizetes
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Tdizsolt
senior tag
válasz AndrewTdi #71562 üzenetére
Szia!
Nekem pont ilyenem van,és tökéletesen működik,ha végzett a töltéssel,akkor gyönyörűen átvált zöldre az "értesítő" led... De amúgy (nekem) minden itthoni USB-ről tölthető a DS... (TV,teló töltő,laptop...)
Elims:
Nem baj,majd jól meg ijedünk a végén....
Sony7777:
Igen,lehetséges,akár wifiről is...(bár nekem a gép mellett van a router,úgyhogy kábelesen kötöttem össze,szerintem úgy stabilabb és gyorsabb)
[ Szerkesztve ]
Psn ID: Tdizsolt
-
vodrosjozsi
őstag
Sziasztok
Van olyan alkalmazás androidra amivel lehet a ps3-at irányítani?Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
KuZo
tag
sziasztok!
egy pár éve nem töltöttem fel PSN egyenlegemet (UK és USA account is van, hiszen akkoriban úgy "illett") de közben látom, hogy elindult a magyar verzió is. árul még valaki UK vagy US feltöltőkártyát nem aranyárban? az új bankártyáim már nem működnek. főleg singstar dalokat vennék és ott probléma az új account is, mert sok esetben megvettnek érzékel bizonyos dalokat (pl. volt HDD cserém) amit aztán soha többet nem enged letölteni, hiszen "szerinte" ugye megvettem.
előre is köszi minden ötletet! -
KuZo
tag
válasz TazLeacher #71572 üzenetére
bár így lenne és nem azt írná, hogy már letöltöttem, de nincs meg a HDD hiba miatt. volt amit kétszer vettem meg, mert a UK store nem engedte, de a US-ből sikerült. ja és számtalan levelet váltottam ezügyben az ügyfélszolgálattal, de nem jutottunk előrébb...
fausto (#71571): köszi! meglesem.
szerencsére volt régről regisztrációm, így egyből meg tudtam venni...
[ Módosította: Mate ]
-
Adam_Shepard
addikt
Nektek melyik volt a legnehezebb platinatok?
.
-
RangerFox
veterán
válasz Adam_Shepard #71576 üzenetére
Eddig csak könnyű platináim vannak
-
Elims
veterán
Tényleg,erre eddig csak James adott nekem egyértelmű vàlaszt.Én kívàncsi leszek a vàlasz/ok/ra. :-)
Ha màr tròfea.Az assassins creed rogue-ban nincs véletlenül hibàs tròfea?Nem mintha nagyon szàmítana,de ha màr ad.. :-) Az elért tròfàimmal jelzem,hogy melyik jàték mennyire tetszik. (Meg persze majdnem mki màs is.)
-
Petya18
csendes tag
Sziasztok srácok!
Aki játszik Black Ops 3-al vagy csak barátokat gyűjt PSN Network-ön az jelöljön bátran.
PSN nevem: NYDILAKNIZ -
Adam_Shepard
addikt
-
Elims
veterán
válasz Adam_Shepard #71580 üzenetére
A beyond two souls-ban tényleg zàporoznak,de a platina nem könnyű... :-)
Gt5-ben nem feltétlenül kell neked lenyomni a versenyt.Van benne olyan lehetőség,hogy sofőrrel versenyeztetsz amolyan menedzser mòdra.Én ùgy csinàltam meg.
Viszont a gt5-ben az arany tròfeàk iszonyat kemények!Egyszer pròbàld ki. :-) Amellett,hogy hihetetlen jò autòverseny hatalmas időrablò is.
Érdemes rànézni. :-) 1500Ft-tòl màr talàlsz. -
james001
veterán
Dead Space 2 hardcore fokozat... Never again.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
perge666
veterán
Én imádok játszani,de egy platinám sincs.
-
Rezuhu
aktív tag
válasz james001 #71583 üzenetére
Tegnap fejeztem be normál fokozaton a DS 2-t.
A végén megnyílt nekem is ez a mód a minimális lőszer + HP használattal és az elhalálozáskor a mentőhelyről kezdve 3 mentéssel összesen.
Ez a legbetegebb nehézségű játékok közé tartozhat így...
Ha te ezt így lenyomtad, akkor maximális respect a részemről (a játék végére éreztem rá sok mindenre, de a normál fokozat is elég szívatós volt pár helyen). -
james001
veterán
válasz Rezuhu #71585 üzenetére
Kínszenvedés volt az biztos,mert minden sarkon be voltam szarva hogy na most vajon meghalok-e vagy nem Pedig addigra már minden részt kívülről tudtam hogy mi honnan jön meg milyen fegyver jó kik ellen,de így is izzadtam végig Egyedül annál a szembeszúrós gépnél haltam meg egyszer,de amúgy máshol egyszer se. Erre a platinára vagyok a legbüszkébb amúgy,pedig ez még annyira nem is nehéz platina ha úgy nézzük
De egyébként pl. a Tekken 6 platina is nehéz volt azért.https://psnprofiles.com/kazama001
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz fausto #71571 üzenetére
+KuZo
az egyből küldik nálam volt legalább 1 nap, ha nem több.
Amazon.co.uk-ről én ezt ajánlanám. Sikeres fizetés után a következő oldalon már látod is a kódot. (Kamu UK címet kell megadni a rendeléshez)
-
james001
veterán
A speedrun trófeákat én is utálom. Pont a PS4-es UC Collection-ben voltak ilyen hülye trófeák hogy vidd végig ezt a chapter-t ennyi meg ennyi idő alatt... Semmi élvezeti faktor nincs ezekbe,csak idegeskedés,ha véletlenül meghalsz vagy rosszfelé mész azzal is veszítesz pár másodpercet és már az is gáz néha
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Wlac
Ármester
válasz james001 #71591 üzenetére
Mondjuk az a játék nem vészes, ahol van chapter select. Azokat nem szeretem, ahol a játék nem jelzi, hogy mit csináltál már, így a stáblistánál derül ki, hogy még sincs meg az adott trófea. Például a Deus Ex: Human Revolutionben nem szabad senkit sem megölni, azonban van, hogy véletlenül meghal valaki, és ezt egészen addig nem tudod meg, amíg nem gördülnek a készítők nevei. Konkrétan négyszer kellett végigvinnem a játékot, kétszer csak emiatt az egy trófea miatt. Ellenpéldának ott a Dishonored, ahol a pályák végén írja, hogy mit csináltál az adott mapon, így tudsz retry-zni.
A The Last of Us volt még kicsit necces, ugyanis az egyik trófea bugos; amikor Eli vicceit kell hallgatnod, az egyik részen nem mindig mondja őket, és a fórumok alapján nagyon hektikus, hogy elkezdi-e mesélni, vagy újra kell kezdened a pályát (és nyilván egy nehéz rész után jön ez).
Platinák esetében egyébként két dolgot nem szeretek. Egyrészt, ha nagyon támaszkodik a multira, mivel régebbi játékoknál ez van, hogy kiesik a kevés játékos, vagy lelőtt szerverek miatt, másrészt pedig azt, ha olyat kér a játék, ami egyébként teljesen kizökkent a szokásos kerékvágásból. Utóbbira jó példa a Witcher 3, ahol szerintem soha senki sem ölt banditákat számszeríjjal, mivel keveset sebez, a hitbox pedig nagyon el van kalibrálva (van, hogy a vállon való lövést fejlövésnek érzékeli, ha meg tisztán fejbe lövöm, azt teljesen másnak), erre a játék megköveteli, hogy ötven ellenséget öljünk meg fejlövéssel. Nagyjából másfél óráig farmoltam, és ez nagyon nem illett a játékba, mivel az összes többi trófea megszerezhető sima játékkal.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
james001
veterán
Ezek is szerintem csak felesleges időhúzásként vannak belerakva hogy nehogy már gyorsan végezz a játékkal... Ez az ölj meg 50 ellenfelet célzás nélkül hátraszaltóban, néha agyvérzésem van tőlük már
Közben eszembe jutott még két platina ami azért nehéz volt,a két Darksiders rész. Az elsőben az a rohadt "ölj meg x ellenfelet a griffin hátán" trófea lehozott az életről,a 2-ben meg a Crucible aréna volt azért kemény. De pl. ott van az első Dead Space "Don't get cocky kid" trófea
TLoU-ban amúgy nekem szerencsém volt ezek szerint mert mindenhol mondott viccet Ellie ahol kellett.https://psnprofiles.com/kazama001
-
ldave
félisten
válasz james001 #71593 üzenetére
Én ilyennek neki se állok. Mondjuk amúgy se szoktam trófeára vadászni, max ha van pár érdekes dolog, akkor nézem meg, hogy miként lehetne megcisnálni. Mutli téma is ilyen, Tomb Raider-ben is van, hogy maxos mutli karakter kell, miközben a játék multi része számomra nagyon nem jött be.
A Slime draws near! Command?
-
HuMarc
veterán
Na, karácsonyra megleptem magam az inFamous 2-vel és a Lego Lotr-lal. A Shadow of Mordoron is gondolkoztam, dde végül nem az lett, azt majd egyszer a távoli jövőben PS4-re szeretném, mert pont a Nemesis rendszer lenne a lényeg.
-
manu75
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni pl. egy ilyen hangfalat hozzá lehet csatlakoztatni a PS3-hoz? Az a AV kábele megvan aminek 3 színes dugó van a végén. Azzal működhetne?
előre is köszönök minden segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rog Ally (sok kiegészítő)
- Eladó Újszerű PS5 SLIM 1TB Digital // Doboz- 1 Kontroller-Összes tart // 2 év garancia
- Eladó Lenovo Legion Go
- XBOX Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- XBOX Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest