Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fausto

    addikt

    Na, akkor beszállok én is, a napokban vittem végig a Left Behind-ot. Nekem összességében tetszett, a hosszával sem volt gondom, kb. erre számítottam. Érdekes, mert gameplay szempontjából a "jelenbe" játszódó rész volt az összetettebb (tényleg jó ötlet volt, hogy rá lehetett küldeni a fertőzötteket az emberekre), de mégis a múltban zajló események jobban megfogtak.
    Nagy kár, hogy az alapjátékban elspoilerezték, hogy mi lesz a DLC vége, elvégre Ellie már ott elmondta, hogy Riley meghalt. Amúgy meg még szívesen játszottam volna azzal a résszel, elvittem volna egészen a végsőkig, kíváncsi lettem volna, hogy hogyan hal meg Riley és arra is, hogy hogyan reagál Ellie, amikor rájön, hogy immúnis a fertőzésre.

    #70052 $p@rr0w: láttam kérdeztél a Starhawk-ról. Érdekes játék, nem tudom, hogy a demo-t próbáltad-e, elég egyedi hangulata van, ilyen sci-fi/western keverék. Alapvetően TPS, de van lehetőség járműves harcokra és van egy stratégiai része is: építkezni kell és úgy lehet járműveket gyártani vagy megvédeni az objektumokat. Erősen multi orientált játék, a sztori inkább egy elnyújtott tutorial, nem igazán emlékezetes. Azt viszont nem tudom, mostanában mennyire játszanak vele sokan, meg az is benne van, hogy elég régi játék, elképzelhető, hogy előbb utóbb leállítják a szervereket. Végül is a Sony-ról van szó, a "This is for the players" szlogen csak addig szól, amíg fizetünk :D
    A Store-ba azért van 4 darabban, mert felrakták a részeit külön-külön is, mint pl. az Uncharted 3-nál.
    Single, multi - egyértelmű, ha valamelyiket megveszed, akkor csak az a szegmens fog menni.
    Network Pass - ez akkor kell, ha használtan veszed a játékot és játszanál vele online. Ha bontatlanul veszed, akkor egy kód van hozzá és azt kell felhasználni, úgy ingyenesen megkapod.
    Full game - ebbe minden benne van, single, multi és a network pass is.

    Én igazából akkor ajánlanám, hogy ha 2-3000,- Ft-ért meg tudod szerezni kóddal együtt és szeretsz multizni. A single önmagában nem egy nagy durranás, használtan meg nem éri meg, mert csak a network pass 3000,- Ft felett van.

Új hozzászólás Aktív témák