Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz Mazsika #20065 üzenetére

    "igen igen, a belső winyójára felférne, csak elkezdtem média szerverrel másolni egy százalék kb 20-30 perc alatt ment fel! szóval ez sem járható út!"

    Akkor ott valami nagy gebasz van. Nálam 16 GB is átmegy pikk-pakk WiFi-n. Na látod, ezért kell a normális router, amiért múltkor olyan frappánsan leugattatok!

    "mkv2vobbal úgyis konvertálni kell akkor már mindegy ha a mobil winyóra konvertálom, és darabolom is egyszerre, azt simán átdugom a ps3-ra, és voálá! megfelelően működik, mehet a full hd filmezés! ;)"

    Ez csak abban az esetben járható út, ha FAT32-es a külső vinyó, az meg manapság annyira nem nyerő. Szerintem is inkább hozd össze normálisra a hálózati kapcsolatot, de a legegyszerűbb megoldás tényleg egy normális médialejátszó beszerzése, megéri az anyagi ráfordítást. Addig használd a PS3-at, de egy jó TV-hez egyébként is dukál egy dedikált lejátszó. A PS3-mal csak a macera van, majd fogod látni, amikor egy csomó forrást nem fog tudni konvertálni az mkv2vob. Arról már nem is beszélnék, hogy mennyi ideig tart egy feliratot belekonvertálni a filmbe, ha nem elég combos a PC-d.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák