Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
Gabor970
addikt
válasz villli #14672 üzenetére
mi lesz a TV forrásod? Tápzaj, ha nem több mint az 50-es bátyjáé (miért lenne) akkor egyáltalán nem zavaró. Konkrétan én nem hallok semmit. Tükröződés zavaró, semmiképp sem lehet szembe az ablakkal! Ha oldalt van, akkor is kell valami függöny, besötétíteni természetesen nem kell. azt gondolom olvastad, hogy szgépet rákötni játékra nem szerencsés a plazma. Mozgásmegjelenítés? ha nagyon figyeled, akkor látható a 3:2 pull down miatti oldalirányű mozgás szaggatottsága mkv lejátszás közben, ez egyéni érzékenység szerint vagy zavaró, vagy nem. mindig tv jó lesz vele, a műsorújság is :-) ennyiért nem hinném, hogy kaphatnál jobbat
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
Gabor970
addikt
válasz villli #14838 üzenetére
a mozgásmegjelenítés szerintem hibátlan lesz, én teniszt néztem, az nagyon szép volt. A labda gyönyörűen látszott végig, ahogy repült, nincs csík, sem semmi zavaró dolog. Nem LCD ez :-) No a tv adást meg jól összehasonlítom neked, -miután beraktam egy adagot mosni- mert hiába mondtuk le az analog UPC-t, lusták voltak kijönni berakni a szűrőt -internet is tőlük van, az maradt- és van most tányéros upc is meg analog kábelesem is.
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
-
szp1
addikt
válasz villli #15194 üzenetére
Sajnos ami most sz@r adás, az is marad....nagyon változó az analóg csatornák minősége, a digitálisoké is de az kevésbé rapszodikus. És nem csak az upc-n.
ati888: mindenképp a digitálist próbáld először, kevesebb a veszteség....
willi100: én is a dune-t hallottam dicsérni, és aszzem olcsóbb is egy tízessel...
[ Szerkesztve ]
Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
Gabor970
addikt
-
napocska2
senior tag
válasz villli #16370 üzenetére
Örülj neki, hogy van s-video kimenet a laposodon, azzal jóformán bármire átvihetsz képet.
Nálam a mezei s-video kábel és s-video-scart átalakító vált be még a CRT tv-nél. Nem nagy beruházás, igaz a minősége nem lesz HDMI, de egy próbát megér.
Nem tudom milyen típusú a videokártyád, de előfordulhat, hogy több s-video-scart átalakítót ki kell próbálnod, míg megtalálod a megfelelőt, így célszerű inkább kölcsönkérni, amíg rá nem lelsz az igazira.[ Szerkesztve ]
-
pisti0315
tag
válasz villli #16370 üzenetére
Szia,
ilyenem is van jópár darabitt találod:
S-Video to 3 RCA HDTV100% pozitív visszajelzés
Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja